35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój chodzi i się pyta czy można coś działać
a mi się nie chce
brzuch mnie boli
dzisiaj obudził mnie ból taki jak na @

Simba wrote:Widze ze glodnemu chleb na mysli.
Seks byl i bedzie.
Co masz do jedzenia?
Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
aaa i muszę napisać jakiś obraźliwy, ale kulturalny tekst na kartce
wywieszę na klatce
jakaś pała niemyta przypomniała sobie wczoraj o 23, że musi coś powiesić na ścianie
moje zatyczki do uszu przegrały z udarówką
kurwa co naród zjebany!
jakieś pomysły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:43
Simba, moremi, Mega, Krakonka, Magdala, Sabina, stara.krycha, ania.g, gretka, kkisia, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Napisz mu:Reni wrote:aaa i muszę napisać jakiś obraźliwy, ale kulturalny tekst na kartce
wywieszę na klatce
jakaś pała niemyta przypomniała sobie wczoraj o 23, że musi coś powiesić na ścianie
moje zatyczki do uszu przegrały z udarówką
kurwa co naród zjebany!
jakieś pomysły?
Zeby Ci sie corka z czarnym i w ogole zebys mial marnie
Amen
Reni, moremi, kapturnica, Bozia3, paszczakin, Mega, Magdala, stara.krycha, ania.g, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
zbyt rasistowskie
muszę pomyśleć, ale nie teraz, bo jak jestem głodna, to mój mózg wchodzi w stan uśpienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:49
moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello! Witam się w II trymestrze. Krwiakom mówię NIE. Maluchu, rozwijaj się zdrowo.
Dziwne, bo plepszyla mi się morfologia po miesiącu. Mialam Hb 11,8 a mam 12,3. Niesamowie, ja powyżej 12 to rzadko miewam w ogóle, witaminki i brak miesiączki
ComeToMeBaby, Simba, moremi, Reni, Zofia8, Bozia3, Mega, Magdala, Sabina, paszczakin, Aasiula, stara.krycha, ania.g, BISCA, kkisia, gosia7122, beates, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Aha. Czyli regularny wpierdol jej sie nalezykapturnica wrote:Ale na belly sie udziela

Relacji z porodu brak
Zdjecia dziecka brak
Danych do porodowki brak
We wrzesniu komis ja czeka.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Reni, Bozia3, Mega, Magdala, paszczakin, Aasiula, stara.krycha, SolarPolar, gretka, BISCA, kkisia, gosia7122, Dziobak, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To sie wizytujemy dzis obiedorbie wrote:Jakby co , do gina idę na 15.30, bo szwagierka dzieci odbierze z żagli tzn z półkolonii
Ja mam na 14.30 do ordynatorka 
I tez male cudo bo 30ty tydzien sie zaczął. Ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:04
moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, Magdala, paszczakin, Aasiula, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-
Tak trzymac!dorbie wrote:Hello! Witam się w II trymestrze. Krwiakom mówię NIE. Maluchu, rozwijaj się zdrowo.
Dziwne, bo plepszyla mi się morfologia po miesiącu. Mialam Hb 11,8 a mam 12,3. Niesamowie, ja powyżej 12 to rzadko miewam w ogóle, witaminki i brak miesiączki
kapturnica, dorbie, Mega, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry

Przyjme pracowitą panią na darmową praktykę do sprzątania, prasowania i gotowania. Ktoś coś?
Reni, Simba, dorbie, Mega, Krakonka, Magdala, paszczakin, Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, gosia7122, beates, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tez by mi sie dzis przydała .Bo cokolwiek robie to sie poce jak sFFiniamoremi wrote:Bry

Przyjme pracowitą panią na darmową praktykę do sprzątania, prasowania i gotowania. Ktoś coś?
Naszlo mnie upiec chUopu jeszcze karpatke.Chyba mnie pojebało bo dodatkowo sie dogrzewam
dorbie, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

,uciekam do roboty ,miłego dnia wiedzmy