35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry z kawa

Czwartek już
Dorbie kciuki zacisniete od rana
Zmykam do roboty, bede zaglądać
efcia, Sabina, moremi, dorbie, Krakonka, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry baaaaaaardzo

wlasnie dzwonila moja córcia egzamin z jazdy zdany i to za pierwszym podejsciem
ale jestem z niej dumna
Sabina, kapturnica, malgos741, Reni, paszczakin, ania.g, Zofia8, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Krakonka, Magdala, stara.krycha, gretka, BISCA, kkisia, gosia7122, beates, Dziobak, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry .Efcia gratuliren fajnie ,ze cora zdała

Co tam komu za co to trzymam. Sab ja sie dzis boje tego upału.A na 14ta do gina .Boze dziekuje Ci za klime w samochodzie.Bo gdyby mi przysżło zapierdylac przez miastow taki upał to jak tu dac sie potem zbadac .Moje nastawienie na upały w tym roku ? Jest nastawieniem na NIE!
efcia, Sabina, dorbie, Magdala, stara.krycha, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Bry dziewczynki

Kawka zrobiona i juz czwarteczek ..
Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
tak mam antypękacza
pęknąć same z siebie nie pękną, bo mam usg w międzyczasie
Idę w sobotę na kontrolę. I wtedy też dowiem się czy przepisze mi Menopur dodatkowo (bo ten co mam starczy mi tylko na 2 razy
) i kiedy dokładnie punkcja
Mam nadzieję, że Ci się powiedzie
A ile jaj zniosłaś?
beates wrote:Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
Reni, ładny wynik. Trzymam kciuki.
A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .
malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Bozia3, Magdala, stara.krycha, gretka, kkisia, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Marta!!!!MartaDidi wrote:Hej Kobietki. Moje wyniki teraz: 82% biologia rozszerzona
85% chemia rozszerzona
100% angielski podstawa i 100% rozszerzony
95% polski podstawa
80% matma podstawa
matury uwazam za zakonczone
jesli beda takie same progi jak w zeszlym roku to moj dziec dostanie sie na kazda stomatologie...ALLELUJAH!!!
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ja do Krakonki
nie wiem czy dobrze załapałam
masz na miesiąc psa? i szczeka?
Po pierwsze skoro to nie Twój pies i nie słucha komend i ogólnie miał do tej pory chuj nie własciciela, to nie dopuszczaj dziecka do niego
kontroluj, bo będzie nieszczęście
koniecznie obejrzyj, wszystkie obejrzyjcie, szczególnie te, które mają zwierzaki
https://www.youtube.com/watch?v=P5jyMu-ivi4&feature=youtu.be
tym bardziej jeśli jej unika (a to jest poważny sygnał)
i tu nie ma w tym temacie dyskusji
druga sprawa pies będzie szczekał - w ten sposób komunikuje się z innymi psami, tym bardziej na wsi i na nowym terenie
nie widzą się, nie mogą się obwąchać, więc nawijają na forum
(coś jak ovu hhah)
po prostu na wieczór psiaka zamykaj, nawet dla jego bezpieczeństwa
sąsiad się na niego skarży..to i może zrobić mu krzywdę
znajomych pies kilka dni się męczył i cierpiał, okazało się, że biegiał przy płocie i obszczekiwał przechodniów. Komuś się to nie podobało albo po złości to zrobił i jak pies miał otwarty pysk wepchnął mu patyk do gardła
miał operację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:35
Sabina, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Krakonka, Bozia3, Magdala, stara.krycha, SolarPolar, kkisia, gosia7122, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Zapisac - lubczyk od Paszczaka wysepic.paszczakin wrote:Ja nie mam! Pierwszy raz.. Nawet mój ukochany zielnik porzucony, ale zioła super się rosły w chwastach - rozmaryn, tymianek i lubczyk mam gigantyczne.. Ciekawe, czy przetrzymaja te ukropy..
kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, paszczakin, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Morka, ubawiłam się do łez. Przerzucasz się ma fryzjerstwo
Efcia, gratuluję córce
Dorbie, oczywiście trzymam co się da
A ja spadam do sklepów polować na sandały dla młodej zanim upał się rozkręci.
Sabina, malgos741, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzien Dobry

Moremi, moj M jak zobaczyl kiedys jak sobie pomalowalam paznokcie to stwierdzil, zebym juz tego sama nie robila. Znajac moje zdolnosci manualne, nigdy by mnie nie poprosil o strzyzenie a mogloby byc tak zabawnie
Efcia, gratuluje zdolnej corki
Dorbie, trzymam kciuki
Krakonko zdrowia dla Malgosi a co do psa, to Reni ma racje. Ostroznosci, nigdy za wiele.
Sabina, Simba, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, Bozia3, Krakonka, stara.krycha, ania.g, BISCA, kkisia, beates, megan8, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
to już nawet nie ostrożność
a odpowiedzialność za psa i za dziecko
pies na prawdę wysyła sygnały, że mu się coś nie podoba
mojego niestety często dzieciaki dopadają i nie pytają się czy mogą pogłaskać
bo wygląda jak żywa maskotka
i najczęsciej jest tak, że unika, ucieka, a jak to nie pomaga, to patrzy na mnie takim wzrokiem "zrób coś"
Zofia8 wrote:Krakonko zdrowia dla Malgosi a co do psa, to Reni ma racje. Ostroznosci, nigdy za wiele.
moremi, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, Magdala, Sabina, stara.krycha, kkisia, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
w związku z tym, że od kilku dni jestem zmęczona jak koń po westernie
nie mam na nic siły i padam
to mam dzisiaj niestety tylko mój makaron z sosem serowym i kurczakiem, do tego ogórki małosolne (własnej roboty) i pudło arbuza
nie mam weny
Simba wrote:Widze ze glodnemu chleb na mysli.
Seks byl i bedzie.
Co masz do jedzenia?
moremi, Mega, Magdala, Sabina, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH