X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, bo i tak nie popracuję, a padam przez te wszystkie zamieszania.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, no to masz przeboje. Atrakcji ci nie brakuje w takim razie :-)

Mega, efcia, Krakonka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Krakowka, milo Cie widziec :-)

U mnie szkolenia ciag dalszy. Ostatni dzien. Uffff.
    No i przedpiatek :-)

Miego wszystkim !!!

Mega, efcia, Simba, Krakonka, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z kawa :)
    Czwartek już :)
    Dorbie kciuki zacisniete od rana <3
    Zmykam do roboty, bede zaglądać ;)

efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Krakonka, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry baaaaaaardzo :-)

wlasnie dzwonila moja córcia egzamin z jazdy zdany i to za pierwszym podejsciem :D :D :D ale jestem z niej dumna

nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Reni, paszczakin, ania.g, Zofia8, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Krakonka, Magdala, nick nieaktualny, gretka, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, beates, Dziobak, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Krakonka w końcu się odezwalas :-) widzę że u Ciebie nie potrafi być spokojnie ;-) zdrowka dla Malgosi :-)

Laski zapowiada się upał ;-)

efcia, Mega, Krakonka, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry .Efcia gratuliren fajnie ,ze cora zdała :)
    Co tam komu za co to trzymam. Sab ja sie dzis boje tego upału.A na 14ta do gina .Boze dziekuje Ci za klime w samochodzie.Bo gdyby mi przysżło zapierdylac przez miastow taki upał to jak tu dac sie potem zbadac .Moje nastawienie na upały w tym roku ? Jest nastawieniem na NIE!

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki ;)
    Kawka zrobiona i juz czwarteczek ..

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mam antypękacza

pęknąć same z siebie nie pękną, bo mam usg w międzyczasie
    Idę w sobotę na kontrolę. I wtedy też dowiem się czy przepisze mi Menopur dodatkowo (bo ten co mam starczy mi tylko na 2 razy O.o) i kiedy dokładnie punkcja

Mam nadzieję, że Ci się powiedzie
    A ile jaj zniosłaś?
    beates wrote:
    Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .

Reni, ładny wynik. Trzymam kciuki.
    A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .

malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej Kobietki. Moje wyniki teraz: 82% biologia rozszerzona
    85% chemia rozszerzona
    100% angielski podstawa i 100% rozszerzony
    95% polski podstawa
    80% matma podstawa
    matury uwazam za zakonczone
    jesli beda takie same progi jak w zeszlym roku to moj dziec dostanie sie na kazda stomatologie...ALLELUJAH!!!
    Gratulacje Marta!!!! <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Najstarszy? bo cos nie doczytalam?...a.. najlepszy...:-)
    Najstarszy? Kamieniarz?

moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do Krakonki

nie wiem czy dobrze załapałam
    masz na miesiąc psa? i szczeka?
    Po pierwsze skoro to nie Twój pies i nie słucha komend i ogólnie miał do tej pory chuj nie własciciela, to nie dopuszczaj dziecka do niego
    kontroluj, bo będzie nieszczęście

koniecznie obejrzyj, wszystkie obejrzyjcie, szczególnie te, które mają zwierzaki

https://www.youtube.com/watch?v=P5jyMu-ivi4&feature=youtu.be

tym bardziej jeśli jej unika (a to jest poważny sygnał)
    i tu nie ma w tym temacie dyskusji

druga sprawa pies będzie szczekał - w ten sposób komunikuje się z innymi psami, tym bardziej na wsi i na nowym terenie
    nie widzą się, nie mogą się obwąchać, więc nawijają na forum ;-) (coś jak ovu hhah)
    po prostu na wieczór psiaka zamykaj, nawet dla jego bezpieczeństwa
    sąsiad się na niego skarży..to i może zrobić mu krzywdę
    znajomych pies kilka dni się męczył i cierpiał, okazało się, że biegiał przy płocie i obszczekiwał przechodniów. Komuś się to nie podobało albo po złości to zrobił i jak pies miał otwarty pysk wepchnął mu patyk do gardła
    miał operację

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:35

nick nieaktualny, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Krakonka, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, gosia7122, megan8, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja nie mam! Pierwszy raz.. Nawet mój ukochany zielnik porzucony, ale zioła super się rosły w chwastach - rozmaryn, tymianek i lubczyk mam gigantyczne.. Ciekawe, czy przetrzymaja te ukropy..
    Zapisac - lubczyk od Paszczaka wysepic.

kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli będzie seks
    Simba wrote:
    Zapisac - lubczyk od Paszczaka wysepic.

nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Morka, ubawiłam się do łez. Przerzucasz się ma fryzjerstwo ;)
    Efcia, gratuluję córce :)
    Dorbie, oczywiście trzymam co się da <3
    A ja spadam do sklepów polować na sandały dla młodej zanim upał się rozkręci.

nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :-)

Moremi, moj M jak zobaczyl kiedys jak sobie pomalowalam paznokcie to stwierdzil, zebym juz tego sama nie robila. Znajac moje zdolnosci manualne, nigdy by mnie nie poprosil o strzyzenie a mogloby byc tak zabawnie :-)
    Efcia, gratuluje zdolnej corki :-)
    Dorbie, trzymam kciuki :-)
    Krakonko zdrowia dla Malgosi a co do psa, to Reni ma racje. Ostroznosci, nigdy za wiele.

nick nieaktualny, Simba, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, Krakonka, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, nick nieaktualny, beates, megan8, efcia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czyli będzie seks
    Widze ze glodnemu chleb na mysli.
    Seks byl i bedzie.
    Co masz do jedzenia?

moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już nawet nie ostrożność
    a odpowiedzialność za psa i za dziecko

pies na prawdę wysyła sygnały, że mu się coś nie podoba
    mojego niestety często dzieciaki dopadają i nie pytają się czy mogą pogłaskać
    bo wygląda jak żywa maskotka
    i najczęsciej jest tak, że unika, ucieka, a jak to nie pomaga, to patrzy na mnie takim wzrokiem "zrób coś"
    Zofia8 wrote:
    Krakonko zdrowia dla Malgosi a co do psa, to Reni ma racje. Ostroznosci, nigdy za wiele.

moremi, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam juz ladnie bonjourrrrrr?
    Nie? To mowie: bonzur

malgos741, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tym, że od kilku dni jestem zmęczona jak koń po westernie
    nie mam na nic siły i padam
    to mam dzisiaj niestety tylko mój makaron z sosem serowym i kurczakiem, do tego ogórki małosolne (własnej roboty) i pudło arbuza
    nie mam weny :-(
    Simba wrote:
    Widze ze glodnemu chleb na mysli.
    Seks byl i bedzie.
    Co masz do jedzenia?

moremi, Mega, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 10274 10275 10276 10277 10278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ