35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Powiem w skroci,ze pojechala wczoraj o 23h ze skurczami a znieczulenie dopiro dzisiaj rano ok 9h.
Ponoc caly szpital ja slyszal cala noc
Moja bidula
moj poród tez nie należał do lekkich, wiec wiem o czym mowisz, ale widok dzieciaczka (przepraszam) wszystko rekompensuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:40
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Moczylismy dzis tyleczki w towarzystwie rodziny Waciakow. Wacia jest taka wysoka, ze spokojnie moglaby napluc mi na glowe!
Waciak pierworodny pławil sie z moja corka, na poczatku chemii zadnej miedzy nimi nie bylo, a zakonczylo sie, ze corka zostala na basenie z Waciakami jeszcze 2 godz dluzej.
Fotki naszych boskich cial w kostiumach na fejsie soon.
peppapig, ComeToMeBaby, SolarPolar, Reni, Sabina, malgos741, efcia, dorbie, Mega, Simba, moremi, megan8, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny pierwsze się melduje i jutro jednak szpital. Po wizycie doszłysmy do wniosku,że nie zaszkodzi lepszy przegląd i monitoring brzuchowy. Nie uśmiecha mi się łikend w szpitalu ale cóż. Dziecko najważniejsze. Także będę na komórce, pewnie doczytam wszystko elegancko pozdrawiam
ComeToMeBaby, Reni, Sabina, malgos741, efcia, dorbie, Mega, Simba, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moczylismy dzis tyleczki w towarzystwie rodziny Waciakow. Wacia jest taka wysoka, ze spokojnie moglaby napluc mi na glowe!
Waciak pierworodny pławil sie z moja corka, na poczatku chemii zadnej miedzy nimi nie bylo, a zakonczylo sie, ze corka zostala na basenie z Waciakami jeszcze 2 godz dluzej.
Fotki naszych boskich cial w kostiumach na fejsie soon.stara.krycha, Sabina, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja też już tu fot wstawiać nie będę. Nie będzie mnie byle kto podglądał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:31
Dziobak, Sabina, malgos741, kapturnica, efcia, Mega, Simba, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ale 2 krechy pokażesz? Czy też tylko na fejsie?
My, jako jedna wielka włoska rodzina, mamy wiedzieć pierwsze. Co prawda tym razem sam Don Corleone będzie się pokazywał, ale co tamstara.krycha, efcia, Mega, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś wytargałam spacerówkę Młodej
Wygląda w niej prześmiesznie, bo jest za wysoka
Ale weźmiemy ten wózek na urlop, bo ona nie da rady jeszcze dużo chodzić
Bedzie podjeżdżać
A Młodej szczenięce lata się przypomniały i nie chciał z wózka zejść
stara.krycha, efcia, Simba, paszczakin, macduska lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczęta
dzień pracowity, katar i kaszel zajebisty i teraz pozbyłam się ich (prasowanie) i wiecie jaka ulga w końcu głowa mnie nie boli...
Dorbie gratulacje chłopaka
Marka suoer brzusio też taki bym chciała mieć... eh.. ale cudo
Jeszcze jutro do 16tej i weekend się rozpocznie ...stara.krycha, efcia, dorbie, Mega, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wrócilam!!
Morka brzucho prima sorted!!!!Piekny no!!
Kolejny facet na ovu.Będzie wojna noDorbie gratki wielkie.
Poza tym jakby nie klima w samochodzie by umarl normalnie
malgos741, stara.krycha, efcia, dorbie, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wrócilam!!
Morka brzucho prima sorted!!!!Piekny no!!
Kolejny facet na ovu.Będzie wojna noDorbie gratki wielkie.
Poza tym jakby nie klima w samochodzie by umarl normalnie
Ja tam lubię ciepło...efcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Ja tez lubie ale nie w 8mym miesiacu ciazy...
stara.krycha, efcia, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017