35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:No tak, z nia i tak jest lepiej, bo starsza w okresie 12-13mcy miala 69/70cm i ubranka na 6mcy, teraz ma 7lat i 4mce a ubrania nosi na 5-6lat bo ma 116cm ale ona sie malutka i wczesniej urdzila
To u mnie dokładnie odwrotnie. I jeden i drugi zawsze nosili ubrania większe porównując do wieku.iwcia77, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jusz posyłam ministranta do Biedronki
słósznie zauwarzyłaś curko roztropna!
wody pic nie musisz, kiedy pokósa bendzie wez do óst i spluń trzy razy za siebie!
A.
pewnie ze bez polykania, zebym jakiego dziadostwa do parafi nie przywloklaiwcia77, Mala79, Heretyczka, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ciekawe kto mnie przebije!
jak była masa to dobijał do setki. hehehe teraz ładnie tłuszczyk wytopił i wybudował mięśnie. przy jego 191 cm wzrostu prezentuje się to tak w sam raz, mocno mi zeszczuplał, jak wrócił z saksów to ledwie go poznałamZa to mięśnie brzucha ma jak stal
nie powiem- przydają się hyhyhy
edit: a nieeeee, wy o dzieciach, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:13
Zofia8, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Piszę maila do hotelu, który będzie miał zaszczyt gościć Parę Młodą
hmm... już widzę minę tego, co będzie czytał tego maila.
istnieje obawa, że mogą mnie uznać za szalonąBliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja. mój jakoś koło 91 chyba teraz. to waga "redukcyjna:
jak była masa to dobijał do setki. hehehe teraz ładnie tłuszczyk wytopił i wybudował mięśnie. przy jego 191 cm wzrostu prezentuje się to tak w sam raz, mocno mi zeszczuplał, jak wrócił z saksów to ledwie go poznałamZa to mięśnie brzucha ma jak stal
nie powiem- przydają się hyhyhy
edit: a nieeeee, wy o dzieciach, tak?
Tak!iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:moja tesciowa 14 sierpnia leci do Mongolii- jak znajdzie magnesy to kupi 5 sztukow
czy ma kupic mniej? moze ktoras juz ma?
Czy któraś chce z Bośni i Hercegowiny magnes?
Siostra jedzie. Mogę ją zmolestować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:25
iwcia77, Dziobak, malgos741, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hyhyhy a bo te 85 to myślałam, że dla jaj napisałaś o swoim mężczyźnie a nie o dziecku. no ale w sumie to też taki młodszy mężczyzna.
Mój ma zadatki na fajnego faceta! Tak mi się przynajmniej wydaje.Mala79, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny