35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
na poprawę humoru
"Jestem dopiero 3 dni po owulacji. Wczoraj robiłam test. Na moje oko coś jakby chciało prześwitywać, ale nie wiem czy sobie uroiłam czy faktycznie coś jest."
macduska, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, Simba, moremi, kkisia, Magdala, BISCA, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idziem do domu kolo 14!!!
Yupi!!!!!!!ania.g, macduska, Reni, Aasiula, Mala79, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, Mimbla, moremi, malgos741, efcia, Bozia3, kkisia, megan8, Magdala, BISCA, beates, gretka, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mozesz to jakoś rozwinąć?
Czesto i gesto tak sie u mnie zdarza, ze pisze z opóźnieniem badz odnosze sie do czegos po tkzw "ptokach"
Przykre to bynajmniej dla mnie i zadzialaly emocje...
Przepraszam co złego to nie ja...
-
Reni wrote:na poprawę humoru
"Jestem dopiero 3 dni po owulacji. Wczoraj robiłam test. Na moje oko coś jakby chciało prześwitywać, ale nie wiem czy sobie uroiłam czy faktycznie coś jest."Sabina, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, może mnie jeszcze pamiętacie ?
Długo się nie odzywałam, ale racując cały czas z kimś u boku nawet nie było jak. Od tygodnia jestem już na zwolnieniu, mam tyle zaległości że ledwo mi starcza czasu siedząc w domu. Te ostatnie 2 miesiące to jakaś masakra były. Co przyuczyłam kogoś na moje miejsce to mój szef wymyślał że jednak to nie ta osoba mnie będzie zastepowała i znowu zmiana. Miałam już tego wszystkiego dosyć. Decyzję konkretną dopiero podjęli na tydzień przed moim odejściem i miałam tydzień na przygotoanie tych osób na zastępstwo(każdy wziął po trochę). Poza tym z ciązą wszystko w jak najlepszym porządku. Najlepsze jest to to że na zwolnieniu zniknęły problemy z cukrem, lekarz powiedział że to był wynik dużego stresu. Musze trochę doczytać, ale już widzę że Kapta urodziła:-)
Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Mala79, Simba, Bliska 77, ania.g, Reni, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, Bozia3, dorbie, kkisia, megan8, Magdala, BISCA, beates, gretka, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bry
Ola, chyba nie zdałaś i musisz powtarzac klasę
Mała, za duzo mielisz w tej swojej główce. Nadinterpretacja nie jest wskazana.
Dzisiaj będzie dobry dzieńanna maria, Simba, Mala79, ola_35, macduska, efcia, dorbie, kkisia, Magdala, BISCA, beates, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, nie nerwuj się, bo mleko Ci skwasnieje
Widocznie przypomniała sobie o procedurach.
Z nami szybko Ci minieSimba, Mala79, Bliska 77, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Mała nie przesadzasz?
Stety badz niestety tak to juz ze mna bywa...
Emocje mna zawladnely i stad wyszedl taki post....
Tlumaczyc sie z tego nie bede chociaz po czesci juz to zrobilam
Sorry Renislawo
Ale tak czasami wygladaja moje posty dlatego sie pobeczalam i wydawalo mi sie, ze napisalas o mnie....
Wybaczysz...?SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość