35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry

Ola, chyba nie zdałaś i musisz powtarzac klasę
Mała, za duzo mielisz w tej swojej główce. Nadinterpretacja nie jest wskazana.
Dzisiaj będzie dobry dzień
Trudno
Dla mnie najważniejsze że wreszcie na zwolnieniu, bo już było ciężko. Szczególnie sierpień dał w dupę przez te upały-bardzo puchłam.
Doczytałam też , że Dorbie będzie miała trzeciego syna, no a ja..... druga córkę. USG robione w 19 tyg połówkowe , a po tym nic, ale chyba w tym tyg to już nie ma pomyłek. Ciąż nowych na razie nie odnotowałam, ale mam nadzieję że dziewczyny ostro pracują
Zachowuje się w ogóle jak pies zerwany ze smyczy, szkoda mi każdej teraz godziny, a bo to porządek w szafach porobić trzeba , zaległości nadrobić, córke zapisałam na dodatkowe zajęcia -niech korzysta dopóki matka w domu i ma czas:-)
moremi, Mala79, Simba, Aasiula, Sabina, ania.g, efcia, dorbie, kkisia, BISCA, beates, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Kurcze, glowa do gory, wytrzymacie, wiem jak to jest,urodzilam w poniedzialek a wyszlysmy w sobote, starsza w domunlakala, ja z mlodsza w szpitalu ale wytrwalam, Wy tez dacie rade, zdrwie najwaznejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 10:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:46
efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaki dodatek?Mala79 wrote:Ma ktoras gazete wyborcza bo ciekawa jestem czy warto ja kupowac ze wgledu na ten dodatek?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
moremi wrote:Dobrze, dobrze. Niech rosną dziewuchy dla naszych chłopaków

Tak , biedny tylko mój mąż
Mówi Boże jak ja wytrzymam z 3 babami w domu i jeszcze w dodatku 2 małe kopie tej starej. Starsza to moja mała kopia i na to wygląda że druga też będzie, lekarz zrobił mi zdjęcie świetne 3D twarzy, sama nie myślałam że aż tak fajnie widać.
Bliska 77, malgos741, moremi, efcia, kkisia, dorbie, BISCA, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Aasiula 25.09 test dojrzałości ,moze tym razem zdamReni wrote:Plan zajęć:
Bisca 17.09 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Ania.G 18.09
Kometa 22.09
Reni 22.09
Beates 23-24.09 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
KKisia 24.09
Wacia 28.09
Gretka 61 dni do zakończenia Visanne
malgos741, Sabina, moremi, Reni, kkisia, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mała wrzuć na luz
pisz co chcesz
ja napisałam ogólnie, ale skoro to sobie przyklepałaś, to niech Ci będzie
kuźwa ale ryczeć z takiego powodu? no bez jaj
Mala79 wrote:Nie, nie przesadzam po prostu tak zareagowalam, moglam? moglam wiec....
Stety badz niestety tak to juz ze mna bywa...
Emocje mna zawladnely i stad wyszedl taki post....
Tlumaczyc sie z tego nie bede chociaz po czesci juz to zrobilam
Sorry Renislawo
Ale tak czasami wygladaja moje posty dlatego sie pobeczalam i wydawalo mi sie, ze napisalas o mnie....
Wybaczysz...?
moremi, Bozia3, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prasowac w ciazy nie wolno
ola_35 wrote:Będę zaglądać teraz tutaj częściej a teraz lecę na zakupy, prasować, gotować obiad itd.,
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mala79, Simba, paszczakin, efcia, kkisia, BISCA, Magdala, Mimbla, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas sa trzy baby, maz jakos znosi, ma psaola_35 wrote:Tak , biedny tylko mój mąż
Mówi Boże jak ja wytrzymam z 3 babami w domu i jeszcze w dodatku 2 małe kopie tej starej. Starsza to moja mała kopia i na to wygląda że druga też będzie, lekarz zrobił mi zdjęcie świetne 3D twarzy, sama nie myślałam że aż tak fajnie widać.
anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Mala79, efcia, kkisia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzwa teraz wiem, ze tak na mnie dzialaja hurmony, rycze z byle powoduReni wrote:Mała wrzuć na luz
pisz co chcesz
ja napisałam ogólnie, ale skoro to sobie przyklepałaś, to niech Ci będzie
kuźwa ale ryczeć z takiego powodu? no bez jaj
Tak wcześniej u mnie nie bylo...
ComeToMeBaby, moremi, Reni, Bliska 77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Malenka ty tu nie podskakuj i bez awantur z rana.Mala79 wrote:Chyba jednak nie pasuje do tej klasy...

Zycze wszystkim spelnienia marzen
Sabina, anna maria, Mala79, Reni, Bliska 77, Simba, Bozia3, efcia, kkisia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarku nie robie awantur, napisalam co pomyslalam...SolarPolar wrote:Malenka ty tu nie podskakuj i bez awantur z rana.
Emocje ot, co
Wcześniej taka kuzwa nie bylam...
Sie znowu powtarzam
SolarPolar, Bliska 77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość