35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Mała wrzuć na luz
pisz co chcesz
ja napisałam ogólnie, ale skoro to sobie przyklepałaś, to niech Ci będzie
kuźwa ale ryczeć z takiego powodu? no bez jajMala79, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Tak , biedny tylko mój mąż
Mówi Boże jak ja wytrzymam z 3 babami w domu ... .
a mój już ma 3 baby w domu ( żona , córka i suczka) i daje rade
choć dzisiaj burczał od samego rana, a później przysłał smsa ze przeprasza, ale chyba nasz okres sie i jemu udzielił
no w końcu dziewczynka, czyli teraz nowa fala bedzie - moge zachodzić
dzień dobrybardzoSimba, moremi, kkisia, Mala79, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Prasa:
Przeglądam dodatek zdrowie w GW
-cukrzycę można wyhodować w kilka dni
-przełom w okulistyce
ooooo jest IVF i co my tu mamy
oooo moja klinika na drugim miejscua nie qrwa..na drugim ale od końca
no ale zawsze lepiej tak niż miałaby być na ostatnimmalgos741, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, moremi, Mala79, kkisia, BISCA, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Kapta, nerwy na wodzy, huśtawkę hormonów masz. A jak pomyślisz to na pewno rozumiesz dlaczego jestes jeszcze.
Ja tak miałam z Hubertem, ze kazali mi zostać dobę dłużej bo urodzilam 15.30 a gdybym urodziła 13.00 to bym poszła po 2 dobach.
Będzie ok, zapomnisz o tymWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:48
efcia, Mala79, ania.g, ania.g, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Prasa:
-przełom w okulistyce
no ale zawsze lepiej tak niż miałaby być na ostatnimefcia, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Prasa:
-przełom w okulistyce
no ale zawsze lepiej tak niż miałaby być na ostatnimefcia lubi tę wiadomość
-
Bry!
Osobne byty - jak najbardziej popieram. Cyckujemy, robimy kupe, ja pierdziele... Chociaz... Kiedy pisze "spimy", to mam liczbe mnoga wlasnie na mysli.
Aaaa, no bo! Dalam dziecku na noc Atarax ( przeciwswiadowy, lekko uspokajajacy, taki Zytrec ). Dziecie przespalo cala noc od 21 do 7 ( nie wiem jak dalej, bo szlam do pracy ) z jednym niewielkim piskiem kolo 2 w nocy.
No i jak tu nie wychowywac mlodocianego narkomana? Toc teraz codziennie bedziemy mu to dawac!ComeToMeBaby, Mala79, Simba, BISCA, efcia, Bozia3, moremi, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Jestem Kkisia na ovu ponad 2 lata i najprawdodobniej pazdziernik 2 in vitro
Jestem nalogowa staraczkaSabina, ComeToMeBaby, Mala79, Reni, Simba, dorbie, BISCA, Aasiula, Magdala, beates, efcia, moremi, Heretyczka, anna maria, malgos741, macduska, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Tak , biedny tylko mój mąż
Mówi Boże jak ja wytrzymam z 3 babami w domu i jeszcze w dodatku 2 małe kopie tej starej. Starsza to moja mała kopia i na to wygląda że druga też będzie, lekarz zrobił mi zdjęcie świetne 3D twarzy, sama nie myślałam że aż tak fajnie widać.
Simba, Aasiula, BISCA, efcia, moremi, kkisia, anna maria, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny