35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Nie , nie nie. Jajuz wczoraj zglaszałam ze 28
Simba, efcia, beates, Reni, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Kraków w czołówce...haha -jaka marnota...
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to i ja raport zdam
efcia - lat 37 - na ovu od maja 2013r - 2 cionże "chwilowe" - czekam na palec bozi - prasuje umiarkowanie - lofciam was, ze tu jesteście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:19
moremi, Mala79, kkisia, Sabina, beates, Simba, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hmn, no jednak to nie taki Zyrtec, bo Atarax to Hydroxyzinum, lek głownie uspokajający. Atarax działa ośrodkowo duzo bardziej niż Zyrtec, w koncu nie jest wybiórczy - jako lek antyhistaminowy I generacji, a Zyrtec jest wybiórczy II generacji. Fakt, że przy metabolizmie Hydroxyzinum jest wytwarzana cetyryzyna czyli Zyrtec, ale Hydroxyzinum ma głownie działanie sedatywne - uspokajajace
ja pierdziele Dziobak, to moze od razu valium walnij mu, jak Frank Gallager
co sie bedziesz rozdrabniac..Sabina, Magdala, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:to i ja raport zdam
efcia - lat 37 - na ovu od maja 2013r - 2 cionże "chwilowe" - czekam na cud - prasuje umiarkowanie - lofciam was, ze tu jesteścieefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mimbla wrote:kurde, co ja zrobiłam żeby do kliniki w Krk emigrować z Katowic.
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co z tym kiblem jest? bo wiecznie slysze, ze babkom cos nie pasuje w tej kwestii.. to chodzi o deske tą do siedzenia, czy o przykrywke, ze podniesiona?efcia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:co z tym kiblem jest? bo wiecznie slysze, ze babkom cos nie pasuje w tej kwestii.. to chodzi o deske tą do siedzenia, czy o przykrywke, ze podniesiona?
i jedno i drugiekibel ma w komplecie deske i klape, wiec powinny być opuszczone, a faceni notorycznie zostawiaja je podniesione - u mnie przewaga bab w domu wiec zawsze są opuszczone
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a po co tak? moja ginka z Krakowa- jak rozważałam in vitro - od razu mi odradzała absolutnie Kraków - polecała Warszawę, Katowice i Białystok
Białystok dla mnie nierealny. Za daleko, nie mogę się tak wyrywać ze Śląska ze względu na pracę. w Kato, chodziłam po lekarzach przez 6 lat. W Provicie rok temu już nie mieli kasy w rządowym, a Gyncentrum zniechęciło mojego męża, bo za każdym razem przy oddawaniu nasion miał jakieś inne przeboje a to adres źle wpisali, a to zły pesel a to coś innego. Fakt, może zbyt łatwo się zniechęciłam.
Teraz żałuję, ale co zrobić. w Krk mamy zamrożone kijanki z biopsji, jeszcze z nimi jeszcze powalczę. Jak kiedyś na tapecie wyląduje temat "in-v AID" to spróbuję uderzyć do GynC...Bozia3, moremi, kkisia, efcia, Simba, beates, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja pierdziele Dziobak, to moze od razu valium walnij mu, jak Frank Gallager
co sie bedziesz rozdrabniac..
Albo tradycyjnie mleczko macze, z maku.
Paszcza, kupilam te musliny dla dziecia siostry meza, ktore polecalas. I usypianke. Dzieki.moremi, kkisia, Simba, BISCA, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:i jedno i drugie
kibel ma w komplecie deske i klape, wiec powinny być opuszczone, a faceni notorycznie zostawiaja je podniesione - u mnie przewaga bab w domu wiec zawsze są opuszczone
Ale we Francji nie mają ani desek, ani klap
To z moich obserwacji w publicznych kiblach w Marsylii, St. Tropez, Cannes i Nicei. W Paryżu na lotnisku są kible podzielone na bezdeskowe i deskowe.efcia, Simba, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!