Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni mogłabyś wspomnieć, na którym miejscu jeśli w ogóle jest ujęte w tym rankingu, znajduje się MaciOrzyństwo Centrum Medyczne w Krakowie Sp. zoo.....
    ?

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nie , nie nie. Jajuz wczoraj zglaszałam ze 28
    Co Ty tam wiesz? Jak Pani napisała, że 23, to masz kupić testy i je olać porządnie. A 28 to już tylko poprawka.

Simba, efcia, beates, Reni, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Reni mogłabyś wspomnieć, na którym miejscu jeśli w ogóle jest ujęte w tym rankingu, znajduje się MaciOrzyństwo Centrum Medyczne w Krakowie Sp. zoo.....
    ?
    na 9

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kraków w czołówce...haha -jaka marnota...:)
    Gdzie ten Kraków? ja chyba czytać nie umiem, bo nigdzie Krakowa nie widziałam.

Mega lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja raport zdam

efcia - lat 37 - na ovu od maja 2013r - 2 cionże "chwilowe" - czekam na palec bozi - prasuje umiarkowanie - lofciam was, ze tu jesteście :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:19

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, Simba, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hmn, no jednak to nie taki Zyrtec, bo Atarax to Hydroxyzinum, lek głownie uspokajający. Atarax działa ośrodkowo duzo bardziej niż Zyrtec, w koncu nie jest wybiórczy - jako lek antyhistaminowy I generacji, a Zyrtec jest wybiórczy II generacji. Fakt, że przy metabolizmie Hydroxyzinum jest wytwarzana cetyryzyna czyli Zyrtec, ale Hydroxyzinum ma głownie działanie sedatywne - uspokajajace

ja pierdziele Dziobak, to moze od razu valium walnij mu, jak Frank Gallager ;)
    co sie bedziesz rozdrabniac..

nick nieaktualny, Magdala, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu jest ten skan Reni - ale kiszkowata jakość...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/954ac88bfa82.jpg

beates lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, co ja zrobiłam żeby do kliniki w Krk emigrować z Katowic.

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdzie ten Kraków? ja chyba czytać nie umiem, bo nigdzie Krakowa nie widziałam.
    9,12,17

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    to i ja raport zdam

efcia - lat 37 - na ovu od maja 2013r - 2 cionże "chwilowe" - czekam na cud - prasuje umiarkowanie - lofciam was, ze tu jesteście :-)
    A nie na palec boży?

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    kurde, co ja zrobiłam żeby do kliniki w Krk emigrować z Katowic.
    a po co tak? moja ginka z Krakowa- jak rozważałam in vitro - od razu mi odradzała absolutnie Kraków - polecała Warszawę, Katowice i Białystok

Mimbla lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A nie na palec boży?

no tak ;-) już jest edit

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1. Invicta Gdańsk
    1. Novum Warszawa
    2. Gameta Rzgów
    3. Invimed Warszawa
    4. Invimed Wrocław
    5. Gyncentrum Katowice
    5. Angelius Katowice

O moja na 5 miejscu :)

BISCA, gretka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    na pewno bedziesz miała wiecznie podniesiona klapę od kibla 07icon_smile4.gif

co z tym kiblem jest? bo wiecznie slysze, ze babkom cos nie pasuje w tej kwestii.. to chodzi o deske tą do siedzenia, czy o przykrywke, ze podniesiona?

efcia lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1. Invicta Gdańsk
    1. Novum Warszawa
    2. Gameta Rzgów
    3. Invimed Warszawa
    4. Invimed Wrocław
    5. Gyncentrum Katowice
    5. Angelius Katowice

O dzięki. Właśnie tego szukałam . W necie niestety nie mozna przeczytać tego artykułu

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    co z tym kiblem jest? bo wiecznie slysze, ze babkom cos nie pasuje w tej kwestii.. to chodzi o deske tą do siedzenia, czy o przykrywke, ze podniesiona?

i jedno i drugie ;-) kibel ma w komplecie deske i klape, wiec powinny być opuszczone, a faceni notorycznie zostawiaja je podniesione - u mnie przewaga bab w domu wiec zawsze są opuszczone

moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co Ty tam wiesz? Jak Pani napisała, że 23, to masz kupić testy i je olać porządnie. A 28 to już tylko poprawka.

Oj, mam nadzieję ze nie dostanę pały z zachowania

efcia, moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a po co tak? moja ginka z Krakowa- jak rozważałam in vitro - od razu mi odradzała absolutnie Kraków - polecała Warszawę, Katowice i Białystok

Białystok dla mnie nierealny. Za daleko, nie mogę się tak wyrywać ze Śląska ze względu na pracę. w Kato, chodziłam po lekarzach przez 6 lat. W Provicie rok temu już nie mieli kasy w rządowym, a Gyncentrum zniechęciło mojego męża, bo za każdym razem przy oddawaniu nasion miał jakieś inne przeboje a to adres źle wpisali, a to zły pesel a to coś innego. Fakt, może zbyt łatwo się zniechęciłam.
    Teraz żałuję, ale co zrobić. w Krk mamy zamrożone kijanki z biopsji, jeszcze z nimi jeszcze powalczę. Jak kiedyś na tapecie wyląduje temat "in-v AID" to spróbuję uderzyć do GynC...

Bozia3, moremi, nick nieaktualny, efcia, Simba, beates, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja pierdziele Dziobak, to moze od razu valium walnij mu, jak Frank Gallager ;)
    co sie bedziesz rozdrabniac..

Albo tradycyjnie mleczko macze, z maku.

Paszcza, kupilam te musliny dla dziecia siostry meza, ktore polecalas. I usypianke. Dzieki.

moremi, nick nieaktualny, Simba, BISCA, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    i jedno i drugie ;-) kibel ma w komplecie deske i klape, wiec powinny być opuszczone, a faceni notorycznie zostawiaja je podniesione - u mnie przewaga bab w domu wiec zawsze są opuszczone
    A mój opuszcza. Za to dużo kobiet zostawia klapę w górze. A ona jest przecież po to, żeby podczas spuszczania wody rozbryzgi nie szły po całej łazience. Kiedyś taki program oglądałam ;)
    Ale we Francji nie mają ani desek, ani klap O.o
    To z moich obserwacji w publicznych kiblach w Marsylii, St. Tropez, Cannes i Nicei. W Paryżu na lotnisku są kible podzielone na bezdeskowe i deskowe.

efcia, Simba, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11300 11301 11302 11303 11304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ