35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie muśliny? Podaj linkaMagdala wrote:Albo tradycyjnie mleczko macze, z maku.
Paszcza, kupilam te musliny dla dziecia siostry meza, ktore polecalas. I usypianke. Dzieki.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, przeciwświądowo teżDziobak wrote:Musi panie racje masz, ale nie dziala on glownie przeciwswiadowo? Jako taki go dostalismy, dzialaniue usypiajace jest rzekomo skutkiem ubocznym. Corka brala go tez na kaszel - dzialal pieknie.
Jesli Adas przestanie sie po nim drapac - to bedzie super. A jesli bedzie spac? To ja nie widze w tym nic zlego.
U nas tak nie dają dzieciom, daja Zyrtec lub Clemastin. Hydroksyzinum dajemy osobom starszym
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde jeszcze tydzien do wizyty
Ciagnie mi sie jak flaki z olejem
Chcialabym juz wiedziec czy kasa jest i czy zaczne juz teraz
Czy musze czekac do stycznia
efcia, Simba, moremi, Mimbla, ania.g, Sabina, BISCA, szczęśliwa 2, Mala79, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no widzę - ja jakoś mam słabość do Białegostoku - bo widziałam naocznie i znam historię pary z Krakowa...bujali się tu w Kraku wiele lat, a tam im bardzo pomogli...może to przypadek...moremi wrote:Ale widziałaś Białystok?
Bociana nie ma i Artemidy też nie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:A mój opuszcza. Za to dużo kobiet zostawia klapę w górze. A ona jest przecież po to, żeby podczas spuszczania wody rozbryzgi nie szły po całej łazience. Kiedyś taki program oglądałam

...
o to to
przecież nawet wymyślili klapy samoopadające, wiec raczej mają być zamknietę
w pracy postanowiłam przywiesić instrukcje obsługi kibla, na początku działało - podśmiechiwali sie ale opuszczali, a teraz już nie
wytłumaczenie: zapomniałem
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie muśliny? Podaj linka

Teraz nie podam. Jest gdzies z tydzien temu Paszcza podawala.
To takie pieluchowe- muslinowe, kolorowe chusty metr na metr, ktore sa bardzo podobno uzyteczne przy dziecku do zawijania, noszenia, przykrywania. Sprzedawane po dwie lub trzy w paczce.
moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Hera, ale ja jestem mała, więc nawet nie ma się gdzie chować ten brzuch.Heretyczka wrote:powiem ci morka że duzy masz brzuszek jak na 32 tydz
Poza tym polar damski rozmiar M jest na mnie dobry, więc takimi tekstami już się nie przejmuję. A przejmowałam na początku.
Możesz też zerknąć w galerii na belly. Nie wypadam najgorzej
dorbie, efcia, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyU mnie odwrotnieefcia wrote:i jedno i drugie
kibel ma w komplecie deske i klape, wiec powinny być opuszczone, a faceni notorycznie zostawiaja je podniesione - u mnie przewaga bab w domu wiec zawsze są opuszczone
A najbardziej mnie wkurza jak w nocy jest wszystko podniesione i sobie usiądę zagrzana pupcią na muszlę brr...
efcia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
kiedyś pokazałam mężowi film co się dzieje gdy się klapy nie opuści
pokazane było w zwolnionym tempie jak cząsteczki uryny radośnie fruwały po łazience osiadając na ręcznikach, szczoteczce do zębów itp
teraz mamy klop oddzielnie, ale i tak opuszcza..nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
efcia, moremi, dorbie, Simba, Mimbla, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, BISCA, iwcia77, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie wkurza jak mi proponuja ciuchy worki i każdy cos dla mnie ma, a ja nadal noszę rozmiar S tylko ciążowy i M jest dla mnie jak worekmoremi wrote:Hera, ale ja jestem mała, więc nawet nie ma się gdzie chować ten brzuch.
Poza tym polar damski rozmiar M jest na mnie dobry, więc takimi tekstami już się nie przejmuję. A przejmowałam na początku.
Możesz też zerknąć w galerii na belly. Nie wypadam najgorzej
moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O to to właśnieReni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
pokazane było w zwolnionym tempie jak cząsteczki uryny radośnie fruwały po łazience osiadając na ręcznikach, szczoteczce do zębów itp
teraz mamy klop oddzielnie, ale i tak opuszcza..nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
dorbie, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPodobno muślin to podwójna tetra, czy to prawda?Magdala wrote:Teraz nie podam. Jest gdzies z tydzien temu Paszcza podawala.
To takie pieluchowe- muslinowe, kolorowe chusty metr na metr, ktore sa bardzo podobno uzyteczne przy dziecku do zawijania, noszenia, przykrywania. Sprzedawane po dwie lub trzy w paczce. -
Reni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
Reni dawaj linka do tego filmu - zapodam wizualizacyjna instrukcje obsługi
dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie film by nic nie dał, ale może poszukam i spróbuję. Uryna to brzmi jeszcze gorzejReni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
moremi, Reni, Bozia3, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja mówię o polarze M nieciążowym, bo ciuchy ciążowe to xs i s.dorbie wrote:A mnie wkurza jak mi proponuja ciuchy worki i każdy cos dla mnie ma, a ja nadal noszę rozmiar S tylko ciążowy i M jest dla mnie jak worek
Ja tylko nie lubię porównań - ty to masz taki brzuch, a x miała na tym etapie taki, ty przytyłaś tyle, a ja tyle. Każda jest inna i inaczej przechodzi ciążę. U mojej szwagierki nie było widać brzucha bardzo długo, ale ona ma szerokie biodra i się jej najzwyczajniej "rozlał". U mnie jest do przodu. Gdyby miał się rozchodzić na boki, to byłby już na plecach.
Co do wagi - również trzeba brać pod uwagę bmi z początku ciąży - mniej przytyją te, które startują z jakąś nadwagą, z dietami itp., a więcej te, które mają niedowagę, czy wagę prawidłową. Nie mówię o skrajnych przypadkach obżerania się w ciąży.
I tym samym stwierdzam, że jak ktoś mi powie, że dużo przytyłam, czy że mam duży brzuch, to będę olewać strumieniem ciepłego moczu
beates, Simba, Bozia3, Magdala, Sabina, efcia, ania.g, paszczakin, Natka_79, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I jeszcze sprostowanie - jestem w 33 tygodni ciąży, a w piątek zaczynam 34 (tak to się liczy). To jest 8 miesiąc.
Z tego co pamiętam, to Hera miałaś większy brzuch w tym czasie
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!