35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to i u mnie dziś będzie ten dzień. tempka leży i kwiczy. tyle, ze ja zawsze mogę się spodziewać wieczorem, więc jeszcze spokojnie latam sobie bez wkładu w gaciachsandra80 wrote:dziś mam taki sam dzień, tylko u mnie @ się zaczyna

Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no a ja tak patrze na tą invictę i gametę, do której się wybieram. i zastananwiałam się nad jedna i drugą. polecany lekarz jest w tej drugiej. poczytałam po forach że co lepsi lekarze odeszli z invicty i powstała gameta. w rankingu dawano dodatkowe punkty również za staż, więc siłą rzeczy te kliniki, które już brały udział czy w programie czy w ankiecie mają więcej punktów.
Też słyszałam, że Invicta traktuje kobiety przedmiotowo i najlepsi lekarze odeszli do Gamety. Dużo dobrego czytałam o Śliwińskim.
Simba, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to i u mnie dziś będzie ten dzień. tempka leży i kwiczy. tyle, ze ja zawsze mogę się spodziewać wieczorem, więc jeszcze spokojnie latam sobie bez wkładu w gaciach

Dopiero zerknęłam na Twój wykres, rzeczywiście ostro spadła, u mnie spadła trochę, bo gardło mnie boli. Zaczęłam plamić, więc nie mam złudzeń. -
sandra80 wrote:Dopiero zerknęłam na Twój wykres, rzeczywiście ostro spadła, u mnie spadła trochę, bo gardło mnie boli. Zaczęłam plamić, więc nie mam złudzeń.
oby jednak nie przyszla
mnie dopadła wczoraj na wieczór - nospa + ketanol i dałam rade
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Ja wzielam wolne na jutro. Mam za duzy dym w pracy. Nie dalabym rady ogarnac roboty, czekania na telefon z godzina transferu, urwac sie z pracy i wrocic po transferze. Tym bardziej, ze w piatek ciezki dzien. Jade do Marsyli na zebranie. Bede mudsiala wstac o 5h

Wiec jutro luzik. Taaaa,jasne, luzik
Simba, efcia, Bozia3, ania.g, moremi, sandra80, Mimbla, ComeToMeBaby, anna maria, krycha.stara, Aasiula, dorbie, macduska, Sabina, paszczakin, Dziobak, Mala79, gretka, Mega, iwcia77, beates, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Ja nawet nie znam nikogo, kto do tego Kriobanku chodził. Jakieś dziadostwo dla mnie.sandra80 wrote:Odnośnie klinik to dziwny ten ranking, z tego co się orientuje to dużo dziewczyn narzeka na Inviktę w Gdańsku, a tu na pierwszym miejscu. Z białosotockich klinik tylko Kriobank? Jak tam dzwoniłam to są podobno takie zasady, że nie ma godzin przyjęcia, rano się kolejka ustawia (śmierdzi komuną).
sandra80, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja nawet nie znam nikogo, kto do tego Kriobanku chodził. Jakieś dziadostwo dla mnie.
Dokładnie. Chciałam się dostać do Kuczyńskiego. Zadzwoniłam i "uprzejma" pani z recepcji mi powiedziała, że nie umawiają na godziny, tylko trzeba przyjść i się w kolejkę ustawić. Szczerze mówiąc byłam w szoku, że ktoś ma tyle czasu, żeby tam pół dnia czekać.
Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
a przez resztę tygodnia grasują na szczoteczkach do zębów

SolarPolar wrote:Ja raz w tygodniu swoja parowaczka karcherowa - zabijam dziadostwo - jade po calosci. Klapy u mnie nikt nie zamyka. Ja tez.
moremi, ComeToMeBaby, Simba, efcia, SolarPolar, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
o to może dlatego mój szpital na końcu
bo tam własnie przychodzi się i czeka
sandra80 wrote:Dokładnie. Chciałam się dostać do Kuczyńskiego. Zadzwoniłam i "uprzejma" pani z recepcji mi powiedziała, że nie umawiają na godziny, tylko trzeba przyjść i się w kolejkę ustawić. Szczerze mówiąc byłam w szoku, że ktoś ma tyle czasu, żeby tam pół dnia czekać. -
Szpital, szpital... co to ja miałam?
aaaaa muszę kupić pojemniki na mocz i w piątek najpóźniej badania zrobić, żeby na wizytę poniedziałkową były.
dorbie, Simba, Magdala, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jakie? przecież jeszcze nie mam brzuchaBISCA wrote:Kometa, kiedy zdjecia ?

edit: ciążowego, rzecz jasnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 14:36
dorbie, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
pewnie masz takie nieciążowy..weź nieokiej?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:48
moremi, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A mój opuszcza. Za to dużo kobiet zostawia klapę w górze. A ona jest przecież po to, żeby podczas spuszczania wody rozbryzgi nie szły po całej łazience. Kiedyś taki program oglądałam

Ale we Francji nie mają ani desek, ani klap
To z moich obserwacji w publicznych kiblach w Marsylii, St. Tropez, Cannes i Nicei. W Paryżu na lotnisku są kible podzielone na bezdeskowe i deskowe.
faken, ja nie opuszczam zawsze tej klapy.. nic nie bryzga mi po podlodze, kibel mam dorze wyprofilowany widocznie..
dorbie, krycha.stara, anna maria, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I znowu klniecie i znowu cytujecie. Oj Bozia sie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:49
moremi, krycha.stara, BISCA, macduska, megan8, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość