35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozna a nawet trzebadorbie wrote:Czy można być zarozumiałym w ciąży?
Była u mnie pacjentka z ciąża młodsza o 1 tydzien.
Ale jej tłuszcz wisiał pod brzuchem, gdyby nie powiedziała, to nie zgadłabym , że jest w ciązy. Ja mam ładniejszy brzuch ;-)tłuszcz mi nie wisi
dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Puk, puk! To ja, Krystyna ze zmywaka. Bo prosze pani, bo ten, bo ja tego, chcialam powiedziec, ze tego, no, bo ja, yyyy...
24 pociagnelam wczoraj, a jak wrocilam do domu, to zdziklam kompletnie. Tesciowa z obiadem na mnie czekala, maz wody do wanny nalal z pianka i postawil kieliszk wina. Do tej pory sie otrzasnac nie moge!
Zza krzaka i tak Was czytalam i...
Kaptur, odwalilas kawal dobrej roboty
Biszkopt, jutro tez mam wolne na kciukanie za Ciebie
Morek, brzuch fajny, jak z reklamy
Krycha jak się wszystko zaczęło układać to przemyśl ten skok z okna. Życie jest całkiem fajne
krycha.stara, moremi, Simba, Aasiula, BISCA, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja wzielam wolne na jutro. Mam za duzy dym w pracy. Nie dalabym rady ogarnac roboty, czekania na telefon z godzina transferu, urwac sie z pracy i wrocic po transferze. Tym bardziej, ze w piatek ciezki dzien. Jade do Marsyli na zebranie. Bede mudsiala wstac o 5h

Wiec jutro luzik. Taaaa,jasne, luzik
Kto mowil, ze luzik? Dupe masz zaciskac PO jako i my bedziemy.
moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Jakie muśliny? Podaj linka

naści
ja mam tej firmy, ale inne to chyba to samo, dopoki duze i muslinowe.. wszedzie Adam w nich targam, jak widzialyscie jego zdjecia na bujaku, na rekach, w lozku- zawsze w nie byl owiniety.. na poczatku jak go tak jeszczce ciasniej do snu obwijalam, to tez w nich.. gluty i pawie tez nimi wycieram..
one sa takie bardziej mile w dotyku niz tetra. Na pewno nie grubsze.. Dla mnie na lato to bylo super, bo we wszystkim innym bylo goraco..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:23
krycha.stara, anna maria, moremi, Mimbla, dorbie, macduska, Bozia3, Reni, megan8, ComeToMeBaby, Simba, Sabina, Aasiula, efcia, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:marzę o takiej samoopadającej. Od dziś zacznę małżowi wiercić dziurę w brzuchu, tylko się zastanawiam ile potem potrwa obmierzanie średnicy zewnętrznej, wewnętrznej, wymiana, szukanie śrub, montaż uszczelki... u niego każdy "remont/ wymiana" to wielka rzecz;-).
Nie rób tego! Nie kupuj!
Omal się nie rozwiodłam przez taka deskę.
Witam popołudniowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:06
Mimbla, moremi, Bozia3, paszczakin, Sabina, Aasiula, BISCA, efcia, Mega, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wmawiaj sobie... wmawiaj...paszczakin wrote:faken, ja nie opuszczam zawsze tej klapy.. nic nie bryzga mi po podlodze, kibel mam dorze wyprofilowany widocznie..

W końcu escherichia coli nie widać na szczoteczce
krycha.stara, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
kiedyś pokazałam mężowi film co się dzieje gdy się klapy nie opuści
pokazane było w zwolnionym tempie jak cząsteczki uryny radośnie fruwały po łazience osiadając na ręcznikach, szczoteczce do zębów itp
teraz mamy klop oddzielnie, ale i tak opuszcza..nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
chyba wolnoopadajac, a nie samoopadajaca
bleh, juz bede zamykac.. zwizualizowalam sobie.. chociaz podobno mocznik dobry dla skory..
moremi, Simba, Aasiula, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
We Francji nie Maja desek do Kibla ,to widac nie jestem sama ,bo ja tez jeszce nie mam .Znaczy klapa jest na oknie se lezy ,ale Jakis srub brak ,wiec m zamowil ,kiedy beda nie wiem

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:49
krycha.stara, Magdala, Simba, Sabina, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak podobno to była jedn az metod leczenia tradziku, swój mocz na buźkępaszczakin wrote:chyba wolnoopadajac, a nie samoopadajaca

bleh, juz bede zamykac.. zwizualizowalam sobie.. chociaz podobno mocznik dobry dla skory..
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja mam uniwersalną
nie trzeba mierzyć
a to moja
czarna w 3D Kocina jest jak żywa
zakochałam się od razu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b29996c4d7e1.jpg
D
o faken Reni, masz komplet do firanek Caffe
Bozia3, moremi, Simba, Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak,lepiej do takiej roztytej, co by nie mieć kompleksów jakby co.Bozia3 wrote:a ja bym nie chciała do takiej lekarki chodzić..

Tak jak mój znajomy co waży ok 140kg jak on ma pacjentom mówić o diecie o schudnięciu jako profilaktyce chorób, jak sam nie potrafi sobie ze soba poradzić
He, he, ale ja taka idealna nie jestem Tylko tak sobie po cichaczu czasem pomyślę
ze zawsze może być gorzej
Bozia3, moremi, Simba, Sabina, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Adasko