35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Tak podobno to była jedn az metod leczenia tradziku, swój mocz na buźkę
no to teraz dylemat- zamykac, czy nie zamykac.. skore na twarzy mam ok, moze to przez ta klape?
Simba, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Muslimami dzieci owijac?paszczakin wrote:naści
ja mam tej firmy, ale inne to chyba to samo, dopoki duze i muslinowe.. wszedzie Adam w nich targam, jak widzialyscie jego zdjecia na bujaku, na rekach, w lozku- zawsze w nie byl owiniety.. na poczatku jak go tak jeszczce ciasniej do snu obwijalam, to tez w nich.. gluty i pawie tez nimi wycieram..
one sa takie bardziej mile w dotyku niz tetra. Na pewno nie grubsze.. Dla mnie na lato to bylo super, bo we wszystkim innym bylo goraco..
Moze jeszcze uchodzcami?
Magdala, krycha.stara, Reni, paszczakin, moremi, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja piernicze.
Paszczaaaaa wez mnie polub jeszcze raz. Bylo zaproszenie. Wlasnie je odrzucilam. Brawo ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:32
Aasiula, paszczakin, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Są. Znalazłam takie po 120 cm.dorbie wrote:Są, poszukaj na allegro
Chyba sa tez w mothercare, gdzieś widziałam, wieczorkiem ci podeslę jak nie znajdziesz
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Ja piernicze.
Paszczaaaaa wez mnie polub jeszcze raz. Bylo zaproszenie. Wlasnie je odrzucilam. Brawo ja!
no tak. wszystko jasne.. czyli nie lubisz..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
Simba, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To teraz Ty wyślij. I kilka słoików soku z kwiatu czarnego bzu na przeprosinyMagdala wrote:Ja piernicze.
Paszczaaaaa wez mnie polub jeszcze raz. Bylo zaproszenie. Wlasnie je odrzucilam. Brawo ja!
paszczakin, krycha.stara, Sabina, Magdala, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sporo się Was na zieloną falę chce załapać i to rozumiem. Tylko nie możecie jakoś tego w czasie rozłożyć? Przecież przy rozpakowaniu to ja wszystkie palce obgryzę.Magdala wrote:To mi wyglada na spisek.
Ja
Efcia
Sandra
Hera
Kometa
Paszczakin
Megan
Jeszcze ktos w malpiej bandzie na dzis/jutro?
Magdala, krycha.stara, Reni, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, BISCA, efcia, malgos741, Mega, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Teraz musisz jej zaplacic.
Dzieki Ci dobra kobieto za przypomnienie. Mnie dzis placa tylko do 3ciej. Czas do domu. Dzis moj ma urodziny i bedzie bal.
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, efcia, gretka, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Morka ja kupowalam muslinowe z primarku, tetry z apteki gemini (nie polecam), flanelowe i te bawelniane z Hemy - te ostatnie najlepsze (masz takie 3 dla Ignasiamoremi wrote:Te też znalazłam, ale on 80x80. Na allegro są większe

)
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty Simba a słyszałaś, że powinno się lać pod prysznicem albo w wannie
podobno oszczędzasz w ten sposób wodę a przy okazji nie dostaniesz grzybicy stóp
co masz do jedzenia?
Simba, krycha.stara, BISCA, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
A nie, ja to nie na zielona. To ja dziekuje.moremi wrote:Sporo się Was na zieloną falę chce załapać i to rozumiem. Tylko nie możecie jakoś tego w czasie rozłożyć? Przecież przy rozpakowaniu to ja wszystkie palce obgryzę.
Reni, krycha.stara, Magdala, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ffuuuuuu...Reni wrote:Ty Simba a słyszałaś, że powinno się lać pod prysznicem albo w wannie
podobno oszczędzasz w ten sposób wodę a przy okazji nie dostaniesz grzybicy stóp
co masz do jedzenia?
Do jedzenia? Oj, nie chce cie denerwowac...
Reni, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość