35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide do domu. Jestem juz cholernie zmeczona tym nic nie robieniem. A przeciez w domu czeka na mnie tyyyyle atrakcji!!! Trzy wychodzace zeby w dwoch roznych paszczach!
Reni, Aasiula, Dziobak, Magdala, Sabina, BISCA, moremi, macduska, Karen_1980, ComeToMeBaby, efcia, SolarPolar, malgos741, Mega, ania.g, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien taki seeee ;/
Coś mnie rozklada , dawno chora nie bylam
Prostytutka mac!!!
Z tym kibelkiem m to mnie rozwalilyscie
Kurde u mnie nie zamykajOM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:00
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
Niech wkłada co chce, byle poskutkowało!
A tak na serio to spotkałam same niedelikatne i nieuprzejme kobiety- ginekolog/ginekologi/ginekolożki/*.
* wybrać odpowiednie okreslenie
Aasiula, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:We Francji nie Maja desek do Kibla ,to widac nie jestem sama ,bo ja tez jeszce nie mam .Znaczy klapa jest na oknie se lezy ,ale Jakis jebanych srub brak ,wiec m zamowil ,kiedy beda nie wiem

To jest pomowienie. Ja mam deske i klape. A nawet dwa wucety. Zapraszam chetnych do sprawdzenia tego faktu na miejscu
Aha ! Moj chuop w domu sika na siedzaco. Nie ma problemu z podniesiona deska
anna maria, moremi, efcia, Mimbla, Mega, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nawet Madonna leje pod prysznicem.Reni wrote:Ty Simba a słyszałaś, że powinno się lać pod prysznicem albo w wannie
podobno oszczędzasz w ten sposób wodę a przy okazji nie dostaniesz grzybicy stóp
co masz do jedzenia?
Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W następnym roku zrobisz z kwiatu czarnego bzu. Jest znacznie lepszy niż z owoców.Sabina wrote:Lat 4 i 4 miesiące

Ma katar, a sok robiłam w weekend, więc mam zapas
Dzięki
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pewnie mozna- jak widac, ale po co?dorbie wrote:Czy można być zarozumiałym w ciąży?czujesz sie przez to lepiej? to jakas forma leczenia kompleksow?dorbie wrote:Była u mnie pacjentka z ciąża młodsza o 1 tydzien.
Ale jej tłuszcz wisiał pod brzuchem, gdyby nie powiedziała, to nie zgadłabym , że jest w ciązy. Ja mam ładniejszy brzuch ;-)tłuszcz mi nie wisi
nie wyobrazam sobie zeby w taki sposob komentowac wyglad pacjenta, nie zrobilabym tego pomimo ze w szpitalu psychiatrycznym stykam sie czasami ludzmi o powierzzchownosci- nazwijmy to- skrajnie estetycznej
uwazam, ze to jest nieetyczne, w koncu nie przyszla do chirurga plastycznego, a forum to nie konsylium- akurat w tym przypadku
takie komentarze wydaja mi sie nieakceptowalne i jestem przekonana ze zadna z nas nie chcialaby byc na miejscu tej pacjentki
przepraszam, ale musialam to napisac
za chwile ktos mi pewnie zetnie leb
Natka_79, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hmm, ja tez nie lubię tego całego skupiania sie na brzuchu. Mam jaki mam i jestem przeszczęśliwa z tego powodu. Jest spory, trochę tłuszczu na nim jest ale jest. W środku fika mój mały synek i tylko to sie liczy. Zachwyca mnie jego falowanie, rozpieranie i kopniaki.
Bursztyn, ja ci głowy nie utnę
chciałam skomentować słowa Dorbie, ale trudno mi ubrać a słowa to co myśle, a z twoim komentarzem sie zgadzam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:12
Bursztyn, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłam mamie, ale nie uwierzyłamoremi wrote:W następnym roku zrobisz z kwiatu czarnego bzu. Jest znacznie lepszy niż z owoców.
wiec stwierdzilam, że zacznę od jagód,tak tradycyjnie 
Aczkolwiek miałam ubaw, jak sąsiadka pytała skąd mamy bez to nie powiedziała dokładnie gdzie rosną krzaki
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO tak. Jest słodka, a jednocześnie pyskata, wymuszająca, śmieszna, kochana, uparta, beksa, rozkoszna, wesoła, przytulajaca i często mówi kocham moją mamusie, mimi (tak często na mnie mówi)BISCA wrote:Niewiem dlaczego ale wydje mi sie , ze 4-latki sa najslodsze

Biszkopciku każdy wiek jest wspaniały
zwłaszcza że własne dzieci rosną niepostrZeżenie
Aasiula, moremi, BISCA, efcia, sandra80, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dziekiNatka_79 wrote:Hmm, ja tez nie lubię tego całego skupiania sie na brzuchu. Mam jaki mam i jestem przeszczęśliwa z tego powodu. Jest spory, trochę tłuszczu na nim jest ale jest. W środku fika mój mały synek i tylko to sie liczy. Zachwyca mnie jego falowanie, rozpieranie i kopniaki.
Bursztyn, ja ci głowy nie utnę
chciałam skomentować słowa Dorbie, ale trudno mi ubrać a słowa to co myśle, a z twoim komentarzem sie zgadzam.
Natka_79 lubi tę wiadomość