35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak to się ma do opuszczania? Siada przodem do deski i wstając zahacza zębami czy jak?BISCA wrote:
Aha ! Moj chuop w domu sika na siedzaco. Nie ma problemu z podniesiona deska
moremi lubi tę wiadomość
-
Ja wywnioskowałam, że Dorbie tego na głos tej pani od brzucha nie powiedziała. Że raczej było to spostrzeżenie. Podejrzewam, że w ciąży własny brzuch jest w epicentrum uwagi i robi się porównania do obcych brzuchów w ciąży.
BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O tak. Jest słodka, a jednocześnie pyskata, wymuszająca, śmieszna, kochana, uparta, beksa, rozkoszna, wesoła, przytulajaca i często mówi kocham moją mamusie, mimi (tak często na mnie mówi)

Biszkopciku każdy wiek jest wspaniały
zwłaszcza że własne dzieci rosną niepostrZeżenie 
Ok, przekonalas mnie. Poposze o jedno. Na poczatek
efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Misiuk! Gratulacje podjęcia decyzji! Będziecie wiedzieć na czym stoicie. SuperSolarPolar wrote:Stalo sie. Jestem umowiona na pierwsza wizyte w Invicie. Jutro robie panel hormonalny
A maz musi oddac sie w kabinie perwersji.
SolarPolar, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Ale to chodzi o klapę. Samo opuszczenie deski nie zapobiega urynie na szczoteczceBISCA wrote:Wizualizacja- rewelacja hihihi
Nie, nie podnosi sedesu jak sika. Wiec nie zostawia go "w gorze"
Jasne ?
BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Stalo sie. Jestem umowiona na pierwsza wizyte w Invicie. Jutro robie panel hormonalny
A maz musi oddac sie w kabinie perwersji.
Brawo ty
chyba tez sie zdecyduję, ale najpierw musze przekonac mojego
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
o hormony szaleja mi dzis Od placzu do smeichu ehh
Mam przyczyne kolek u mlodego .Mam za duz pokarmu i karmiac malego na zyczenie przekarmiam malego a ze on ma silny odruch ssawczy.Ehhh a mi sie wydawalo ,ze za malo je i dlatego tak chce ciagle cycka.Teraz system karmienie max co 2godziny i miedzy smoczek jedynie.
Czlowiek uczy sie cale zycie
moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, Dziobak, efcia, malgos741, anna maria, SolarPolar, Mega, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Mi wisi -oponka i nie zamierzamsie pochlastac ..Mam nadzieje ,ze sie jej pozbede bo przy malym nie mam czasu zjesc cokolwiek.Mysle ,ze Dorbie nie chciala w ten sposob nikogo napietnowac-chociazby mnie. Ale fakt poczulam sie trochu glupio i nieprzyjemnie jesli ktos tak powiedzialby o mnie.Dzieki Burszta ,ze Ty tez to zauwazylasBursztyn wrote:czujesz sie przez to lepiej? to jakas forma leczenia kompleksow?
nie wyobrazam sobie zeby w taki sposob komentowac wyglad pacjenta, nie zrobilabym tego pomimo ze w szpitalu psychiatrycznym stykam sie czasami ludzmi o powierzzchownosci- nazwijmy to- skrajnie estetycznej
uwazam, ze to jest nieetyczne, w koncu nie przyszla do chirurga plastycznego, a forum to nie konsylium- akurat w tym przypadku
takie komentarze wydaja mi sie nieakceptowalne i jestem przekonana ze zadna z nas nie chcialaby byc na miejscu tej pacjentki
przepraszam, ale musialam to napisac
za chwile ktos mi pewnie zetnie leb
Natka_79, Bursztyn, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

-
Nie czytałaś uważnieBISCA wrote:Ah, ok !
Mi otwarta klapa nie przeszkadza. Musi jakas inna jestem

Podczas spuszczania wody przy otwartej klapie po całej łazience latają drobinki moczu i kału. Miłego mycia zębów
ComeToMeBaby, Reni, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A mój m odebrał wyniki. No - tym razem możliwe było zbadanie morfologii. Jest nawet 3%. To najlepszy wynik do tej pory (poprzednio, jeśli dobrze pamiętam było 1%, potem niemożliwe do zbadania).
No i mamy mało plemników. 4,84 mln/ml. Nieruchome 80%, ruch postępowy 10%, ruch całkowity 20%. Martwych 38%.
Ogólnie rzecz biorąc to same strzałki w dół. Jedyne strzałki w górę to ta przy liczbie martwych (też niedobrze) i przy liczbie komórek okrągłych (i to też niedobrze).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:22
-
Kometa, w ogole nie zrozzumialas, nie o to chodzi ze nie powiedziala pacjentce- jeszcze tego by brakowaloComeToMeBaby wrote:Ja wywnioskowałam, że Dorbie tego na głos tej pani od brzucha nie powiedziała. Że raczej było to spostrzeżenie. Podejrzewam, że w ciąży własny brzuch jest w epicentrum uwagi i robi się porównania do obcych brzuchów w ciąży.
chodzi o komentarz umieszczony tutaj na forum o tejze PACJENTCE
nie chialabys byc ta pacjentka, podejrzewam,a gdybs sie dowiedziala ze twoj znachor robic cos takiego to pewnie zlozylabys skarge gdzie trzeba
to tak jakbym ja chodzila i mowila ze u nas na jednym z odzialow lezy pacjentka, ma tyle lat co ja i jest taka gruba a ja taka zgrabna...to ze rozmowa dotyczyla ciazowego brzucha nie ma zadnego znaczenia, taka sama czesc ciala jak kazda inna
powiedz mi teraz, ze to jest etyczne
prosze cie....
Natka_79, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a ja dziekuje ze ktos to zrozumialkapturnica wrote:Mi wisi -oponka i nie zamierzamsie pochlastac ..Mam nadzieje ,ze sie jej pozbede bo przy malym nie mam czasu zjesc cokolwiek.Mysle ,ze Dorbie nie chciala w ten sposob nikogo napietnowac-chociazby mnie. Ale fakt poczulam sie trochu glupio i nieprzyjemnie jesli ktos tak powiedzialby o mnie.Dzieki Burszta ,ze Ty tez to zauwazylas