35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak to się ma do opuszczania? Siada przodem do deski i wstając zahacza zębami czy jak?BISCA wrote:
Aha ! Moj chuop w domu sika na siedzaco. Nie ma problemu z podniesiona deskamoremi lubi tę wiadomość
-
Ja wywnioskowałam, że Dorbie tego na głos tej pani od brzucha nie powiedziała. Że raczej było to spostrzeżenie. Podejrzewam, że w ciąży własny brzuch jest w epicentrum uwagi i robi się porównania do obcych brzuchów w ciąży.
BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O tak. Jest słodka, a jednocześnie pyskata, wymuszająca, śmieszna, kochana, uparta, beksa, rozkoszna, wesoła, przytulajaca i często mówi kocham moją mamusie, mimi (tak często na mnie mówi)
Biszkopciku każdy wiek jest wspaniałyzwłaszcza że własne dzieci rosną niepostrZeżenie
Ok, przekonalas mnie. Poposze o jedno. Na poczatekefcia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Stalo sie. Jestem umowiona na pierwsza wizyte w Invicie. Jutro robie panel hormonalny
A maz musi oddac sie w kabinie perwersji.SolarPolar, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wizualizacja- rewelacja hihihi
Nie, nie podnosi sedesu jak sika. Wiec nie zostawia go "w gorze"
Jasne ?BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Stalo sie. Jestem umowiona na pierwsza wizyte w Invicie. Jutro robie panel hormonalny
A maz musi oddac sie w kabinie perwersji.
Brawo ty
chyba tez sie zdecyduję, ale najpierw musze przekonac mojegomoremi, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
o hormony szaleja mi dzis Od placzu do smeichu ehh
Mam przyczyne kolek u mlodego .Mam za duz pokarmu i karmiac malego na zyczenie przekarmiam malego a ze on ma silny odruch ssawczy.Ehhh a mi sie wydawalo ,ze za malo je i dlatego tak chce ciagle cycka.Teraz system karmienie max co 2godziny i miedzy smoczek jedynie.
Czlowiek uczy sie cale zyciemoremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Heretyczka, Aasiula, Reni, Dziobak, efcia, malgos741, anna maria, SolarPolar, Mega, dorbie, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:czujesz sie przez to lepiej? to jakas forma leczenia kompleksow?
nie wyobrazam sobie zeby w taki sposob komentowac wyglad pacjenta, nie zrobilabym tego pomimo ze w szpitalu psychiatrycznym stykam sie czasami ludzmi o powierzzchownosci- nazwijmy to- skrajnie estetycznej
uwazam, ze to jest nieetyczne, w koncu nie przyszla do chirurga plastycznego, a forum to nie konsylium- akurat w tym przypadku
takie komentarze wydaja mi sie nieakceptowalne i jestem przekonana ze zadna z nas nie chcialaby byc na miejscu tej pacjentki
przepraszam, ale musialam to napisac
za chwile ktos mi pewnie zetnie lebNatka_79, Bursztyn, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ah, ok !
Mi otwarta klapa nie przeszkadza. Musi jakas inna jestem
Podczas spuszczania wody przy otwartej klapie po całej łazience latają drobinki moczu i kału. Miłego mycia zębówComeToMeBaby, Reni, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A mój m odebrał wyniki. No - tym razem możliwe było zbadanie morfologii. Jest nawet 3%. To najlepszy wynik do tej pory (poprzednio, jeśli dobrze pamiętam było 1%, potem niemożliwe do zbadania).
No i mamy mało plemników. 4,84 mln/ml. Nieruchome 80%, ruch postępowy 10%, ruch całkowity 20%. Martwych 38%.
Ogólnie rzecz biorąc to same strzałki w dół. Jedyne strzałki w górę to ta przy liczbie martwych (też niedobrze) i przy liczbie komórek okrągłych (i to też niedobrze).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:22
-
ComeToMeBaby wrote:Ja wywnioskowałam, że Dorbie tego na głos tej pani od brzucha nie powiedziała. Że raczej było to spostrzeżenie. Podejrzewam, że w ciąży własny brzuch jest w epicentrum uwagi i robi się porównania do obcych brzuchów w ciąży.
chodzi o komentarz umieszczony tutaj na forum o tejze PACJENTCE
nie chialabys byc ta pacjentka, podejrzewam,a gdybs sie dowiedziala ze twoj znachor robic cos takiego to pewnie zlozylabys skarge gdzie trzeba
to tak jakbym ja chodzila i mowila ze u nas na jednym z odzialow lezy pacjentka, ma tyle lat co ja i jest taka gruba a ja taka zgrabna...to ze rozmowa dotyczyla ciazowego brzucha nie ma zadnego znaczenia, taka sama czesc ciala jak kazda inna
powiedz mi teraz, ze to jest etyczne
prosze cie....
Natka_79, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi wisi -oponka i nie zamierzamsie pochlastac ..Mam nadzieje ,ze sie jej pozbede bo przy malym nie mam czasu zjesc cokolwiek.Mysle ,ze Dorbie nie chciala w ten sposob nikogo napietnowac-chociazby mnie. Ale fakt poczulam sie trochu glupio i nieprzyjemnie jesli ktos tak powiedzialby o mnie.Dzieki Burszta ,ze Ty tez to zauwazylas