35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie czytałaś uważnie
Podczas spuszczania wody przy otwartej klapie po całej łazience latają drobinki moczu i kału. Miłego mycia zębów
Nakręciłyscie mnie i zrobiłam audyt u siebie. Wynik pozytywny w 300%. Wszyskie trzy sedesy miały opuszczone deski i zamknięte klapy. Brawo dla Waciaków!
Natomiast do szału doprowadziła mnie ostatnio sterta mokrych ręczników rzucona po jednym uzyciu na podłogę w łazience.moremi, Reni, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A mój m odebrał wyniki. No - tym razem możliwe było zbadanie morfologii. Jest nawet 3%. To najlepszy wynik do tej pory (poprzednio, jeśli dobrze pamiętam było 1%, potem niemożliwe do zbadania).
No i mamy mało plemników. 4,84 mln/ml. Nieruchome 80%, ruch postępowy 10%, ruch całkowity 20%. Martwych 38%.
Ogólnie rzecz biorąc to same strzałki w dół. Jedyne strzałki w górę to ta przy liczbie martwych (też niedobrze) i przy liczbie komórek okrągłych (i to też niedobrze).
KciukamComeToMeBaby, moremi, Bozia3, efcia, malgos741, BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a ja dziekuje ze ktos to zrozumial
a nie wisiały
to jest dopiero traumaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:31
Mimbla, moremi, Bozia3, Bursztyn, efcia, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn a jakie to ma znaczenie, że Ty na codzień jesteś psychiatrą i jak piszesz, nie oceniasz po wyglądzie?
Naprawdę nigdy nie oceniasz?
Bo ja np. często oceniam. I dbam o swój wygląd, nie jakoś obsesyjnie ale jednak. To jest kwestia szacunku do ludzi i samej siebie.
I nikogo nie pouczam o etyce, jak piszę o e(ste)tyce.
ale ja to ja. Ja jestem ta Muminkowa to wiesz, nie zjedź mnie teraz bo nie dam rady w takiej dyskusji:) Bardzo się boję że mi napiszesz znowu, że moje wywody dziwnie się czyta.
dziekuję za uwagę i wszystkim życzę uśmiechniętego wieczora. U mnie 5 dc.moremi, paszczakin, dorbie, BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ja dziekuje ze ktos to zrozumial
I jako gruba z maluchem nie jest mi z tym moze dobrze ale wiem ,ze to teraz drugi plan.
Bursztyn, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Bursztyn a jakie to ma znaczenie, że Ty na codzień jesteś psychiatrą i jak piszesz, nie oceniasz po wyglądzie?
Bo ja np. często oceniam. I dbam o swój wygląd, nie jakoś obsesyjnie ale jednak. To jest kwestia szacunku do ludzi i samej siebie.
ale ja to ja. Ja jestem ta Muminkowa to wiesz, nie zjedź mnie teraz bo nie dam rady w takiej dyskusji:) Bardzo się boję że mi napiszesz znowu, że moje wywody dziwnie się czyta.
dziekuję za uwagę i wszystkim życzę uśmiechniętego wieczora. U mnie 5 dc.kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kometa zdajesz sobie sprawe ,ze przy takich wynikach jedynie in vitro ???Bo do inseminacji sie to nie nadaje.Uderzcie do kliniki zeby zapasy plemnikow zostawic.
Kciukam
Z takimi wynikami plus niedrożny jajowód szansę na program rządowy mają ogromne. Gorzej niestety z kasą na ten program
Kciuki zaciśnięte.
Będzie się działo
Efcia, cisnij swojego. Jestem pewna, że nie będziecie żałować
I czekam na Sabinkękapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, Mega, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMimbla wrote:Bursztyn a jakie to ma znaczenie, że Ty na codzień jesteś psychiatrą i jak piszesz, nie oceniasz po wyglądzie?
dziekuję za uwagę i wszystkim życzę uśmiechniętego wieczora. U mnie 5 dc.Mimbla, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi wisi -oponka i nie zamierzamsie pochlastac ..Mam nadzieje ,ze sie jej pozbede bo przy malym nie mam czasu zjesc cokolwiek.Mysle ,ze Dorbie nie chciala w ten sposob nikogo napietnowac-chociazby mnie. Ale fakt poczulam sie trochu glupio i nieprzyjemnie jesli ktos tak powiedzialby o mnie.Dzieki Burszta ,ze Ty tez to zauwazylas
Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Czej Czej nie ogarniam? Podnosi sedes?????BISCA wrote:Wizualizacja- rewelacja hihihi
Nie, nie podnosi sedesu jak sika. Wiec nie zostawia go "w gorze"
Jasne ?moremi, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Przecież jadą do kliniki.
Z takimi wynikami plus niedrożny jajowód szansę na program rządowy mają ogromne. Gorzej niestety z kasą na ten program
Kciuki zaciśnięte.
Będzie się działo
Efcia, cisnij swojego. Jestem pewna, że nie będziecie żałować
I czekam na Sabinkęmalgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
no fakt, ktoś wspominał o pytaniu o połyk a ja nie dopytałam i pewnie dlatego oblałam egzamin. Nie pouczam jednak starszyzny. Zwłaszcza w kwestii etyki, nie mam takich ambicji.
Usiłuję korzystać z prawa do głosu jeśli starszyzna oraz dyżurny psychiatra pozwolą. Przedstawiam punkt widzenia. A jeśli nie można, bo to nieetyczne, to okay drogie panie, widać trochę inszy obraz miałam tego wątku. Ja szukałam luzu a tu tak poważnie... Szkoda.
Nota bene też pracuję na codzień z ludźmi, a w poprzedniej pracy miałam nawet bezdomnego w biurze który zwyczajnie śmierdział. I co? I nic. Nigdy tu nie napiszę gdzie pracowałam / pracuję bo to na anonimowym forum nie ma znaczenia.
moremi, ComeToMeBaby, macduska, efcia, gretka, Mega, BISCA, megan8, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale.ja nigdzie nie poszłam, siedzę cały czas
Oj Sabcia, wiesz o co mi chodzijak Twój mąż? Przekonał Cię już?
Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:ja w ogóle nie pamieam żebys pzrechodziła tutaj jakis zestaw pytań przyjęciowy pzred komisją a sie wymądrzasz....kto ci udzielił prawa głosu żeby starszyzne pouczać?
przechodziła, musiałaś być na wagarachComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Bursztyn a jakie to ma znaczenie, że Ty na codzień jesteś psychiatrą i jak piszesz, nie oceniasz po wyglądzie?
nie jestem psychiatra, tylko psychologiem, ale to akurat nie ma znaczenia
czytaj ze zrozumieniem- nie pisalam nigdzie o tym, ze nie mozna oceniac, kazdy to robi w wiekszym lub mniejszym stopniu
pislam o relacji lekarz-pacjent, terapeuta-pacjent, a taka relacja zobowiazuje do szacuku i etycznego postepowania, tak mnieprzynajmniej uczono, w kodeksie tez jest napisane
Mimbla wrote:Bo ja np. często oceniam.Mimbla wrote:I dbam o swój wygląd, nie jakoś obsesyjnie ale jednak. To jest kwestia szacunku do ludzi i samej siebie.
jesli jestes lekarzem lub terapeuta to pewnie wiesz, ze szacunek pacjentowi w pierwszej kolejnosci okazuje sie nie poprzez dbanie o wyglad- nie mowimy tu o standartach ale poprzez etyczne zachowanie miedzy innymi
Mimbla wrote:I nikogo nie pouczam o etyce, jak piszę o e(ste)tyce.
jesli sie skupisz i przeczytasz jeszcze raz to dojdziesz do wnisku mam nadzieje, ze komentarz o pacjentce nie powinien byl sie pojawic w ogole, ale sie pojawil i to w takiej a nie innej formie, a to juz zahacza o etyke
jesli tego nie rozumiesz to przykra sprawa, mam tylko nadzieje ze nie jestes lekarzem, psychologiem lub terapeuta
Mimbla wrote:ale ja to ja. Ja jestem ta Muminkowa to wiesz, nie zjedź mnie teraz bo nie dam rady w takiej dyskusji:) Bardzo się boję że mi napiszesz znowu, że moje wywody dziwnie się czyta.
dziekuję za uwagę i wszystkim życzę uśmiechniętego wieczora. U mnie 5 dc.
a to jak sie czyta twoje wywody jest tutaj sprawa drugorzednaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:58
Karen_1980, Natka_79, kapturnica lubią tę wiadomość