35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pare lat temu jak mi sie przytylo i poszlam do lekarki (kolo40 lat),on do mnie ;ale tego brzucha to pani ma ;juz nigdy tam nie wrocilam
,przykro mi sie zrobilo .
Bozia3 wrote:a ja bym nie chciała do takiej lekarki chodzić..
Sabina, Natka_79, Bozia3, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken, ja nie opuszczam zawsze tej klapy.. nic nie bryzga mi po podlodze, kibel mam dorze wyprofilowany widocznie..

Dorze nie dorze, to co bryzga jest niewidoczne dla oka.
paszczakin lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
u mnie samo
przecież sama opada
paszczakin wrote:chyba wolnoopadajac, a nie samoopadajaca
bleh, juz bede zamykac.. zwizualizowalam sobie.. chociaz podobno mocznik dobry dla skory..
paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo każdy by uciekł. Ja nikomu tak nie gadam, sama bym nie chciała tego usłyszeć. No chyba, że przychodzi baba zaniedbana i narzeka ze kolana ja bolą, kregosłup boli i coś tam, a ona ma 40kg nadwagi, to co mam jej powiedzieć? że jej ortopeda nie bedzie leczył jak nie schudnie, bo tak jest.anna maria wrote:Pare lat temu jak mi sie przytylo i poszlam do lekarki (kolo40 lat),on do mnie ;ale tego brzucha to pani ma ;juz nigdy tam nie wrocilam
,przykro mi sie zrobilo .
Ja mam duzo pacjentów, którzy przychodza z problemem otyłości i chcą z tym coś zrobić. Albo cwiczą na siłowni i maja problemy np z tetnem itd
anna maria, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
http://kidy.pl/aden_anais?gclid=CMCN_a_Q-8cCFUINcwod17sLRw
moremi wrote:Jakoś nie mogę tych muślinów w Polsce znaleźć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:21
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to chyba chodziło w ogóle o lekarzy i to z POZkrycha.stara wrote:Som plusy dodatnie i plusy ujemne chodznia do ginekolozek kobiet. Jak na razie, widze same ujemne w moich doswiadczeniach. Nie, zebym lubila do ginekologow chopow chodzic, ale po pierwsze primo, jakos delikatniej im to idzie, a po drugie primo jakos mniej idiotyzmow wala...
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Som plusy dodatnie i plusy ujemne chodznia do ginekolozek kobiet. Jak na razie, widze same ujemne w moich doswiadczeniach. Nie, zebym lubila do ginekologow chopow chodzic, ale po pierwsze primo, jakos delikatniej im to idzie, a po drugie primo jakos mniej idiotyzmow wala...
Dla mnie kobieta wkładajaca palce do mojego piczkinsa to jkos tak wbrew naturze. Unikam jak mogę.
anna maria, paszczakin, Simba, moremi, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Bo każdy by uciekł. Ja nikomu tak nie gadam, sama bym nie chciała tego usłyszeć. No chyba, że przychodzi baba zaniedbana i narzeka ze kolana ja bolą, kregosłup boli i coś tam, a ona ma 40kg nadwagi, to co mam jej powiedzieć? że jej ortopeda nie bedzie leczył jak nie schudnie, bo tak jest.
Ja mam duzo pacjentów, którzy przychodza z problemem otyłości i chcą z tym coś zrobić. Albo cwiczą na siłowni i maja problemy np z tetnem itd
Mojemu szwagrowi lekarz kazał wrócic do siebie jak schudnie co najmniej 10 kg. Podziałało.
Kto ma powiedzieć jak nie lekarz? Ważne by to robić z taktem.
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, Mega, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
idąc tym tokiem myślenia- jak idziesz do gina faceta to co chcesz, żeby ci tam wkładał? tak zgodnie z naturą...macduska wrote:Dla mnie kobieta wkładajaca palce do mojego piczkinsa to jkos tak wbrew naturze. Unikam jak mogę.
twój chłop się na to zgadza?!
krycha.stara, Simba, moremi, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:No to juz masz. Ciocia z Poleskiej Ignasiowi zalatwi.

ty ciocia, ja Ci zaprzyjaciolkowanie wyslalam kiedys i nic! Nie widzialas, czy mnie nie lubisz?
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość