35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
myjecie kafelki koło kibla? weźcie chusteczkę białą i zobaczycie co siedzi na ścianie
żółty osad to samo byłoby na szczoteczce
mój nie jest obrzydliwy ale na niego ta wizualizacja zadziałała
dorbie wrote:U mnie film by nic nie dał, ale może poszukam i spróbuję. Uryna to brzmi jeszcze gorzej
moremi, dorbie, Sabina, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni, zapodany przez Ciebie fragment rankingu GW zacytowałam na wątku in-v dział "Starając się z pomocą medyczną". Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko.
Nota bene jak któraś z Was jest z Wawy to 24-09 jest debata w PKiN o in-vitro, organizowana przez Collegium Civitas. Niestety, nie będzie tam nikogo z MZ. Sami przedstawiciele klinik i prezeska Naszego Bociana.
To skreslając, wracam do roboty.
Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
kiedyś pokazałam mężowi film co się dzieje gdy się klapy nie opuści
pokazane było w zwolnionym tempie jak cząsteczki uryny radośnie fruwały po łazience osiadając na ręcznikach, szczoteczce do zębów itp
teraz mamy klop oddzielnie, ale i tak opuszcza..nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
marzę o takiej samoopadającej. Od dziś zacznę małżowi wiercić dziurę w brzuchu, tylko się zastanawiam ile potem potrwa obmierzanie średnicy zewnętrznej, wewnętrznej, wymiana, szukanie śrub, montaż uszczelki... u niego każdy "remont/ wymiana" to wielka rzecz;-).
moremi, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorka, też nie lubię komentarzy tego typu. Każda dziewczyna ma inny brzuch i ja widzę po sobie, że w poprzednich ciązach mialam inny brzuch, bardziej na boki i mniejszy na tym etapie.moremi wrote:Ja mówię o polarze M nieciążowym, bo ciuchy ciążowe to xs i s.
Ja tylko nie lubię porównań - ty to masz taki brzuch, a x miała na tym etapie taki, ty przytyłaś tyle, a ja tyle. Każda jest inna i inaczej przechodzi ciążę. U mojej szwagierki nie było widać brzucha bardzo długo, ale ona ma szerokie biodra i się jej najzwyczajniej "rozlał". U mnie jest do przodu. Gdyby miał się rozchodzić na boki, to byłby już na plecach.
Co do wagi - również trzeba brać pod uwagę bmi z początku ciąży - mniej przytyją te, które startują z jakąś nadwagą, z dietami itp., a więcej te, które mają niedowagę, czy wagę prawidłową. Nie mówię o skrajnych przypadkach obżerania się w ciąży.
I tym samym stwierdzam, że jak ktoś mi powie, że dużo przytyłam, czy że mam duży brzuch, to będę olewać strumieniem ciepłego moczu
Mi się strasznie podoba Twój brzuch :-)tak w ogóle
Ale wiesz dla mnie M nieciązowe jest za szerokie w ramionach
Też mi kiedyś powiedziała kolezanka pediatra "O, przytyłaś!" No jasne, bo w ciązy jestem
moremi, efcia, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
U mnie to samo. Czasem ja nie zamkne, wtedy i kota, i Adas Maja uzywanie. Adas wrzuca rzeczy to kibla, a potem oboje patrza, jak tam se ladnie plywa.Reni wrote:u mnie jest zawsze opuszczona
mam samoopadającą
nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
Chlop zamyka zawsze. Pedantycznie. Kompulsywnie.
moremi, dorbie, Bozia3, iwcia77, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dlatego w ciąży polecam ciuchy ciążowedorbie wrote:Morka, też nie lubię komentarzy tego typu. Każda dziewczyna ma inny brzuch i ja widzę po sobie, że w poprzednich ciązach mialam inny brzuch, bardziej na boki i mniejszy na tym etapie.
Mi się strasznie podoba Twój brzuch :-)tak w ogóle
Ale wiesz dla mnie M nieciązowe jest za szerokie w ramionach
Też mi kiedyś powiedziała kolezanka pediatra "O, przytyłaś!" No jasne, bo w ciązy jestem
dorbie, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morek ludzie o brzuchach pieprza trzy po trzy.
Ja w ciagu jednego dnia od roznych ludzi mialam skale od "jaki malutki" do "ale wielki".
Mnie to kompletnie nie ruszalo.
Ruszylo mnie tylko jak mi na poczatku ciazy kuzynka powiedziala: Alez ty fatalnie wygladasz! O! Opryszczke masz?
Reni, moremi, Bozia3, Magdala, dorbie, BISCA, efcia, ania.g, macduska, paszczakin, Mega, iwcia77, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzeciez chyba nie myslisz że ci chciałam powiedziec ze zle wyglądasz?moremi wrote:Hera, ale ja jestem mała, więc nawet nie ma się gdzie chować ten brzuch.
Poza tym polar damski rozmiar M jest na mnie dobry, więc takimi tekstami już się nie przejmuję. A przejmowałam na początku.
Możesz też zerknąć w galerii na belly. Nie wypadam najgorzej
miałam na mysli że duzy Ignas bedzie
Reni, anna maria, dorbie, SolarPolar, BISCA, efcia, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Z tym to zobaczymy. Pewnie będzie toczka w toczkę jak forumowe chłopakiHeretyczka wrote:przeciez chyba nie myslisz że ci chciałam powiedziec ze zle wyglądasz?
miałam na mysli że duzy Ignas bedzie
dorbie, Magdala, iwcia77, efcia, malgos741, macduska, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTylko i wyłacznie. Ja narzekałam a kupilam sobie już kilka koszulek bawełnianych i z wiskozy. Przyszly, jak przyjade do domu, to przymierze. Teraz szukam bluz i grubych rzeczy, bo spodnie mam 3 pary od Dziobaka, 2 moje. Używane tez git. Ale tak mi się podoba taka bluza z marszczeniem przy suwaku z BonPrix ale kosztuje prawie 100zł, szkoda mi kasymoremi wrote:Dlatego w ciąży polecam ciuchy ciążowe

efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja raz w tygodniu swoja parowaczka karcherowa - zabijam dziadostwo - jade po calosci. Klapy u mnie nikt nie zamyka. Ja tez.Reni wrote:myjecie kafelki koło kibla? weźcie chusteczkę białą i zobaczycie co siedzi na ścianie
żółty osad to samo byłoby na szczoteczce
mój nie jest obrzydliwy ale na niego ta wizualizacja zadziałała
efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd5708b9b34e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:48
dorbie, iwcia77, BISCA, Bozia3, moremi, ania.g, Mimbla, anna maria, Aasiula, macduska, Mala79, Mega, kkisia, mama78, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Odnośnie klinik to dziwny ten ranking, z tego co się orientuje to dużo dziewczyn narzeka na Inviktę w Gdańsku, a tu na pierwszym miejscu. Z białosotockich klinik tylko Kriobank? Jak tam dzwoniłam to są podobno takie zasady, że nie ma godzin przyjęcia, rano się kolejka ustawia (śmierdzi komuną).
dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, Reni, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ktoś ostatnio coś wspominał o grzybobraniu...?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dd1b78860ec.jpg
SolarPolar, Heretyczka, BISCA, efcia, megan8, Bozia3, moremi, Mimbla, dorbie, Magdala, malgos741, Aasiula, Sabina, Natka_79, Mega, iwcia77, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
no a ja tak patrze na tą invictę i gametę, do której się wybieram. i zastananwiałam się nad jedna i drugą. polecany lekarz jest w tej drugiej. poczytałam po forach że co lepsi lekarze odeszli z invicty i powstała gameta. w rankingu dawano dodatkowe punkty również za staż, więc siłą rzeczy te kliniki, które już brały udział czy w programie czy w ankiecie mają więcej punktów.
iwcia77 lubi tę wiadomość