X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myjecie kafelki koło kibla? weźcie chusteczkę białą i zobaczycie co siedzi na ścianie
    żółty osad to samo byłoby na szczoteczce
    mój nie jest obrzydliwy ale na niego ta wizualizacja zadziałała ;-)
    dorbie wrote:
    U mnie film by nic nie dał, ale może poszukam i spróbuję. Uryna to brzmi jeszcze gorzej

moremi, dorbie, Sabina, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, zapodany przez Ciebie fragment rankingu GW zacytowałam na wątku in-v dział "Starając się z pomocą medyczną". Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko.

Nota bene jak któraś z Was jest z Wawy to 24-09 jest debata w PKiN o in-vitro, organizowana przez Collegium Civitas. Niestety, nie będzie tam nikogo z MZ. Sami przedstawiciele klinik i prezeska Naszego Bociana.

To skreslając, wracam do roboty.

Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOremi Ty to masz brzuch
    omg097.gif
    moremi wrote:
    Ja mówię o polarze M nieciążowym, bo ciuchy ciążowe to xs i s.
    Ja tylko nie lubię porównań - ty to masz taki brzuch,

moremi, Simba, kkisia, Bozia3, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie jest zawsze opuszczona
    mam samoopadającą

kiedyś pokazałam mężowi film co się dzieje gdy się klapy nie opuści
    pokazane było w zwolnionym tempie jak cząsteczki uryny radośnie fruwały po łazience osiadając na ręcznikach, szczoteczce do zębów itp
    teraz mamy klop oddzielnie, ale i tak opuszcza..nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha

marzę o takiej samoopadającej. Od dziś zacznę małżowi wiercić dziurę w brzuchu, tylko się zastanawiam ile potem potrwa obmierzanie średnicy zewnętrznej, wewnętrznej, wymiana, szukanie śrub, montaż uszczelki... u niego każdy "remont/ wymiana" to wielka rzecz;-).

moremi, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja mówię o polarze M nieciążowym, bo ciuchy ciążowe to xs i s.
    Ja tylko nie lubię porównań - ty to masz taki brzuch, a x miała na tym etapie taki, ty przytyłaś tyle, a ja tyle. Każda jest inna i inaczej przechodzi ciążę. U mojej szwagierki nie było widać brzucha bardzo długo, ale ona ma szerokie biodra i się jej najzwyczajniej "rozlał". U mnie jest do przodu. Gdyby miał się rozchodzić na boki, to byłby już na plecach.
    Co do wagi - również trzeba brać pod uwagę bmi z początku ciąży - mniej przytyją te, które startują z jakąś nadwagą, z dietami itp., a więcej te, które mają niedowagę, czy wagę prawidłową. Nie mówię o skrajnych przypadkach obżerania się w ciąży.
    I tym samym stwierdzam, że jak ktoś mi powie, że dużo przytyłam, czy że mam duży brzuch, to będę olewać strumieniem ciepłego moczu :)
    Morka, też nie lubię komentarzy tego typu. Każda dziewczyna ma inny brzuch i ja widzę po sobie, że w poprzednich ciązach mialam inny brzuch, bardziej na boki i mniejszy na tym etapie.
    Mi się strasznie podoba Twój brzuch :-)tak w ogóle :-)
    Ale wiesz dla mnie M nieciązowe jest za szerokie w ramionach
    Też mi kiedyś powiedziała kolezanka pediatra "O, przytyłaś!" No jasne, bo w ciązy jestem :-)

moremi, efcia, Natka_79 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie jest zawsze opuszczona
    mam samoopadającą

nawet mnie opieprza gdy zapomnę haha
    U mnie to samo. Czasem ja nie zamkne, wtedy i kota, i Adas Maja uzywanie. Adas wrzuca rzeczy to kibla, a potem oboje patrza, jak tam se ladnie plywa.
    Chlop zamyka zawsze. Pedantycznie. Kompulsywnie. ;)

moremi, dorbie, Bozia3, iwcia77, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Morka, też nie lubię komentarzy tego typu. Każda dziewczyna ma inny brzuch i ja widzę po sobie, że w poprzednich ciązach mialam inny brzuch, bardziej na boki i mniejszy na tym etapie.
    Mi się strasznie podoba Twój brzuch :-)tak w ogóle :-)
    Ale wiesz dla mnie M nieciązowe jest za szerokie w ramionach
    Też mi kiedyś powiedziała kolezanka pediatra "O, przytyłaś!" No jasne, bo w ciązy jestem :-)
    Dlatego w ciąży polecam ciuchy ciążowe :)

dorbie, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek ludzie o brzuchach pieprza trzy po trzy.
    Ja w ciagu jednego dnia od roznych ludzi mialam skale od "jaki malutki" do "ale wielki".
    Mnie to kompletnie nie ruszalo.
    Ruszylo mnie tylko jak mi na poczatku ciazy kuzynka powiedziala: Alez ty fatalnie wygladasz! O! Opryszczke masz?

Reni, moremi, Bozia3, Magdala, dorbie, BISCA, efcia, ania.g, macduska, paszczakin, Mega, iwcia77, beates, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hera, ale ja jestem mała, więc nawet nie ma się gdzie chować ten brzuch.
    Poza tym polar damski rozmiar M jest na mnie dobry, więc takimi tekstami już się nie przejmuję. A przejmowałam na początku.
    Możesz też zerknąć w galerii na belly. Nie wypadam najgorzej :P
    przeciez chyba nie myslisz że ci chciałam powiedziec ze zle wyglądasz?
    miałam na mysli że duzy Ignas bedzie

Reni, anna maria, dorbie, SolarPolar, BISCA, efcia, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    przeciez chyba nie myslisz że ci chciałam powiedziec ze zle wyglądasz?
    miałam na mysli że duzy Ignas bedzie
    Z tym to zobaczymy. Pewnie będzie toczka w toczkę jak forumowe chłopaki ;)

dorbie, Magdala, iwcia77, efcia, malgos741, macduska, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dlatego w ciąży polecam ciuchy ciążowe :)
    Tylko i wyłacznie. Ja narzekałam a kupilam sobie już kilka koszulek bawełnianych i z wiskozy. Przyszly, jak przyjade do domu, to przymierze. Teraz szukam bluz i grubych rzeczy, bo spodnie mam 3 pary od Dziobaka, 2 moje. Używane tez git. Ale tak mi się podoba taka bluza z marszczeniem przy suwaku z BonPrix ale kosztuje prawie 100zł, szkoda mi kasy

efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    myjecie kafelki koło kibla? weźcie chusteczkę białą i zobaczycie co siedzi na ścianie
    żółty osad to samo byłoby na szczoteczce
    mój nie jest obrzydliwy ale na niego ta wizualizacja zadziałała ;-)
    Ja raz w tygodniu swoja parowaczka karcherowa - zabijam dziadostwo - jade po calosci. Klapy u mnie nikt nie zamyka. Ja tez.

efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Podobno muślin to podwójna tetra, czy to prawda?

One wygladaja jak taka grubsza tetra to pewnie tak jest.

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd5708b9b34e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:48

dorbie, iwcia77, BISCA, Bozia3, moremi, ania.g, Mimbla, anna maria, Aasiula, macduska, Mala79, Mega, kkisia, mama78, krycha.stara lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie klinik to dziwny ten ranking, z tego co się orientuje to dużo dziewczyn narzeka na Inviktę w Gdańsku, a tu na pierwszym miejscu. Z białosotockich klinik tylko Kriobank? Jak tam dzwoniłam to są podobno takie zasady, że nie ma godzin przyjęcia, rano się kolejka ustawia (śmierdzi komuną).

dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, Reni, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam w gacie jak debil co chwila. Dobrze, ze sama w domu/pracy jestem.

moremi, Mimbla, dorbie, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś ostatnio coś wspominał o grzybobraniu...?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dd1b78860ec.jpg

SolarPolar, Heretyczka, BISCA, efcia, megan8, Bozia3, moremi, Mimbla, dorbie, Magdala, malgos741, Aasiula, Sabina, Natka_79, Mega, iwcia77, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

To jest brzuch. Tuz przed urodzeniem - maly 58 cm, 3,660 kg. Bylam z niego dumna.
    Piekny :)

SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zagladam w gacie jak debil co chwila. Dobrze, ze sama w domu/pracy jestem.

dziś mam taki sam dzień, tylko u mnie @ się zaczyna :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja tak patrze na tą invictę i gametę, do której się wybieram. i zastananwiałam się nad jedna i drugą. polecany lekarz jest w tej drugiej. poczytałam po forach że co lepsi lekarze odeszli z invicty i powstała gameta. w rankingu dawano dodatkowe punkty również za staż, więc siłą rzeczy te kliniki, które już brały udział czy w programie czy w ankiecie mają więcej punktów.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 11302 11303 11304 11305 11306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: