35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:czy bedzie jaka impreza w klasie dzis wieczorem?
A Ty nie masz przypadkiem wypracowania zaczac pisac nt Moje dni plodne?
Ja bede w pracy wieczorem do 22.Bozia3, macduska, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Heretyczka wrote:nie muszo bo muzułki sie rozmnazaja w bardzo młodym wieku i maja tempo przyrostu naturalnego 4 razy szybsze od pzrecietnej polki, matematyka jest prosta, kto nie kuma ten tuman
Heretyczka, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyA ja zrobiłam makaron razowy z sosem bolognese, mięso z łopatki, 2 puszki pomidorów, 3 ząbki czosnku, pomidory suszone, zioła i zioła.
A wiecie, że moim dzieciom nie przeszkadza dieta ubogosolna w szkole. Bo my faktycznie mniej soli od jakiegoś czasu używamy. Makaron i ryz gotuję bez soli, to już róznica. Nie mówiąc już o żadnych kostkach rosołowych itpmegan8, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Dziewczyny dajcie tu jakiegos sledzia, ktora nie z tel nadaje, bo nam sie Bisca zaplacze.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1fa68d58016.gifania.g, Heretyczka, dorbie, megan8, Aasiula, BISCA, SolarPolar, Mega, Mimbla, Bursztyn, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny