35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Ja dzisiaj mam pol dnia siedzenia przed kompem to moze w koncu bede na biezaco (chociaz 1 dzien)
A tak na marginesie, ktora chce dostac poradnik w pdf o wit D o takowym tytule:
ODPOWIEDNIA SUPLEMENTACJA WITAMINY D ZAPEWNI TWOJEMU DZIECKU PRAWIDŁOWY ROZWÓJ"
Co prawda ma 18 stron plus pierwsza jako obrazek, ale zawsze cos
ja bym wolala "OPDPOWIEDNIA SUPLEMENTACJA ZAPEWNI CI CIAZE"iwcia77, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ja dzisiaj mam pol dnia siedzenia przed kompem to moze w koncu bede na biezaco (chociaz 1 dzien)
A tak na marginesie, ktora chce dostac poradnik w pdf o wit D o takowym tytule:
ODPOWIEDNIA SUPLEMENTACJA WITAMINY D ZAPEWNI TWOJEMU DZIECKU PRAWIDŁOWY ROZWÓJ"
Co prawda ma 18 stron plus pierwsza jako obrazek, ale zawsze cosMala79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie chcialam sie zapytac czy Muminkowa przypadkiem z zawodu nie jest chirurgiem
po prostu ma fotoszopa
w paintcie nigdy tak ładnie nie będziemacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:No żesz prostytutkatwojamac! Spaliłam frytki na obiad.
Jeszcze trochę a przyjechałaby do mnie straż pożarna a do głodnych dzieci MOPS.efcia, Reni, Mimbla, Mala79, Simba, macduska, paszczakin, kapturnica, Dziobak, Sabina, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ale profesjonalnym rysowaczem muminow
ech, no nawet nie wiem co odpowiedzieć Reni z tym Photoszopem
bo ja z musu mam kompa na Linux, tylko Gimp psze pani, i ledwo go umiem obsługiwać..naprawdę. Trwały te moje prace jakąś godzinę.
A do takiego photoshopa mam zero talentu. Jak mi ktoś nie pomaga na podorędziu, to nie umiem w nich myszką ruszyć. Serio.
ta precyzja kosztowała mnie wiele potu i nerwów, a jeszcze na koniec się okazuje że awatara przeładować nie można...))) To jest właśnie moje szczęście.
iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Sabina, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
i tym o to sposobem po prasowaniu pojawiło się nowe słowo "sprzątanie"
róhać tak nieładnie brzmiMimbla, Simba, Mala79, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, Sabina, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo jest ograniczenia na awatary- 1 na dzien
Kometa daj na zdjecie klasowe ten awatar comam teraz
Waryjotki z Was takie ,ze brechtam sie cały czas.
Iwcia ja widze jak jedziesz dłuim slalomem na pocisku IvoReni, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:ech, no nawet nie wiem co odpowiedzieć Reni z tym Photoszopem
ta precyzja kosztowała mnie wiele potu i nerwów, a jeszcze na koniec się okazuje że awatara przeładować nie można...))) To jest właśnie moje szczęście.
co nie zmienia faktu, że Ci wyszło i efekt jest zajebiaszczyiwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wiedziec se moga ale wstapic do grupy to jest tylko dla uprzywilejowanych
taka elita
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f56263661f3a.jpgkapturnica, macduska, Reni, Mimbla, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA, beates, ania.g lubią tę wiadomość