35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie rozumiem
jaki masz problem z udostępnieniem??
otwiera Ci się w ogóle to okno?
Otwiera, ale jako wykres biezacy wyswietla sie wykres sierpniowy i penis.
Resetowalam tel i nic.iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Ja prasuje, tylko sie nie chwale
Prawie codziennie, ale male ilosci po ktorych natychmiast zasypiam.
Rzycie.
Wczoraj prasowałam wiśniówkę od ala teściów..Heretyczka, Simba, kkisia, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Otwiera, ale jako wykres biezacy wyswietla sie wykres sierpniowy i penis.
Resetowalam tel i nic.Heretyczka, ComeToMeBaby, Simba, Reni, Magdala, kkisia, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze jedno z okna samochodu... W tle brzuska
) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c489d4a2c2da.jpg
kapturnica, anna maria, Heretyczka, caffe, Simba, Reni, ania.g, macduska, kkisia, paszczakin, Sabina, BISCA, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a seks?
Po porodzie mialam libido torpede. Potem zalozylam Mirene i trzeba mnie teraz dluuuugo namawiac. Poza tym ta wkladka to jest swietna metoda antykoncepcyjna 20 dni krwawien/plamien w miesiacu.
Chwilowo seks po niemiecku - zgodnie z grafikiem. Sobota lub niedziela rano miedzy 7.30 - 8.30 (pierwsza drzemka twixow)
Ja pierdziu!!! Ale radocha!!!!!!Heretyczka, caffe, Bozia3, anna maria, ania.g, macduska, kkisia, paszczakin, efcia, Mega, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:magdala...co Ty w ogóle opowiadasz...albo idź do jakiejś kafejki, usiądź przy kompie i zrób porządek ze swoim ovu, albo cos knocisz w tym telefonie. Twój wykres nie jest udostępniony dla wszystkich, a sierpniowy wykres trzeba przesunąc na kolejne...taka strzałeczka z prawej strony ekranu...ja pierdziu - jak na kursie dla seniorów...
Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość