35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto tak jak jaSimba wrote:Ja prasuje, tylko sie nie chwale

Prawie codziennie, ale male ilosci po ktorych natychmiast zasypiam.
Rzycie.
więcej moge tylko w łikend ....ktoś musi byc trzeżwy przy małym
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie rozumiem
jaki masz problem z udostępnieniem??
otwiera Ci się w ogóle to okno?
Otwiera, ale jako wykres biezacy wyswietla sie wykres sierpniowy i penis.
Resetowalam tel i nic.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ja to samo...ale odkąd wracaliśmy razem z dziećmi naprasowani przez osiedle od mojego brata i mieliśmy szczęście, że A. utrzymał wózek i nie było patroli - to musimy jakoś to kontrolować...i teraz raz on bardziej, raz ja....Simba wrote:Ja prasuje, tylko sie nie chwale

Prawie codziennie, ale male ilosci po ktorych natychmiast zasypiam.
Rzycie.
Wczoraj prasowałam wiśniówkę od ala teściów..
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
magdala...co Ty w ogóle opowiadasz...albo idź do jakiejś kafejki, usiądź przy kompie i zrób porządek ze swoim ovu, albo cos knocisz w tym telefonie. Twój wykres nie jest udostępniony dla wszystkich, a sierpniowy wykres trzeba przesunąc na kolejne...taka strzałeczka z prawej strony ekranu...ja pierdziu - jak na kursie dla seniorów...Magdala wrote:Otwiera, ale jako wykres biezacy wyswietla sie wykres sierpniowy i penis.
Resetowalam tel i nic.
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, Reni, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze jedno z okna samochodu... W tle brzuska
) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c489d4a2c2da.jpg
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, caffe, Simba, Reni, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To trudne pytanie.Heretyczka wrote:a seks?
Po porodzie mialam libido torpede. Potem zalozylam Mirene i trzeba mnie teraz dluuuugo namawiac. Poza tym ta wkladka to jest swietna metoda antykoncepcyjna 20 dni krwawien/plamien w miesiacu.
Chwilowo seks po niemiecku - zgodnie z grafikiem. Sobota lub niedziela rano miedzy 7.30 - 8.30 (pierwsza drzemka twixow)
Ja pierdziu!!! Ale radocha!!!!!!
nick nieaktualny, caffe, Bozia3, anna maria, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, Mega, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hhahahaa ale się nie pyta jak obrazki wstawićBozia3 wrote:magdala...co Ty w ogóle opowiadasz...albo idź do jakiejś kafejki, usiądź przy kompie i zrób porządek ze swoim ovu, albo cos knocisz w tym telefonie. Twój wykres nie jest udostępniony dla wszystkich, a sierpniowy wykres trzeba przesunąc na kolejne...taka strzałeczka z prawej strony ekranu...ja pierdziu - jak na kursie dla seniorów...

Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość