35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:WaryjOtki
Az żal ,że nie mam czasu sie dołączyc ...Ale miło poczytac co wymyslacie .
Paszczul znaczy sie poczęta córka ??
syn albo corka
to wie tylko ten kosciotrup w moim suwakuReni, kkisia, kapturnica, macduska, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jak znienacka tylko zachodza. To po czlonek ja tu siedze?
I jak zajsc znienacka?
musisz se chłopa co się Nienack zowie znaleźćBISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Czekamy na obróbkę żołnierzy. Dziś o 10:00 przyszło dwóch kominiarzy, żeby komin sprawdzić. Jeśli inseminacja sie uda, znaczy ze kominiarze rzeczywiście przynoszą szczęście. A za kciukasy i keglasy podziękuje za 2 tyg.
a można uprawiać seks przed inseminacją?? i skąd będziesz wiedziała czyje dziecko?Magdala, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:słuchaj no baletka
nie strasz nie strasz, bo się w rajstopy zesrasz
udostępnij z łaski swojej wykres, bo w takich warunkach to się nie da pracować
Zara bedzie.
Jak sie da.
Jak Wam wyskoczy wykres sierpniowy to sorry. Mi taki sie pokazuje w tel jako bierzacy i nic nie moge z tym zrobicBedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:syn albo corka
to wie tylko ten kosciotrup w moim suwaku
Paszcza gratulacje kochana, to dlatego te gwiazdy tak Tobom wzruchnęłypaszczakin, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0025a74d7ff.jpg
A to dzisiaj mój A. był na chwilkę pod "brzuski" i takie coś tam mamy. Ale się cieszę ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 14:02
Heretyczka, SolarPolar, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, efcia, Mega, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Wstrzemięźliwość obowiązuje od 3-5 dni. Na drugie pyt. nie umiem odp. Trza zaufać klinice.
taki żarcik dotyczący kominiarzy
napisałaś, że byli u CiebieLuna76, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Wstrzemięźliwość obowiązuje od 3-5 dni. Na drugie pyt. nie umiem odp. Trza zaufać klinice.
Pani chyba chodziło o to, że nie wiadomo czy kogoś trzeba bendzie o alimenta ścigać, aj jak tak to którego z kominiarzyLuna76, Reni, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Paszcza, czego normalnie nie powiesz ze jestes w cionży?
Przeciez jestem w potencjalnej ciazy co miesiac.. Co ja moge powiedziec w 22dc? Jam nie Marzenie..Reni, kkisia, krycha.stara, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość