35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
** juz wam nigdy nic nie powiem. To jest buling w bialy dzien!
Toc napisalam, ze nie zaznaczylam, bo nie zdazylam, a w pracy mi tel nie pokazuje wykresu duren jeden.
I ze spadlo do 37 a nie powinno wcale bo ja tak mam, ze minie spada jak sie zagniezdzi. Dwa razy sie sprawdzilo to czemu teraz ma byc inaczej, bo kazda ciaza inna jest?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 października 2015, 19:11
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
jaka cionża??
naprawde myslałas że jesteś w cionży?
nie jesteś-dlatego spadła
więc nawet nie rób żadnych testów
tak napisałam dla pzreciwwagi wszystkich pocieszajacych ciotWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 października 2015, 19:11
Reni, Bursztyn, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Co mnie podkusiło, żeby obrazek powiększyć. Bleh. Idę stąd.
Zrobiłam to samo i powiem Ci, że dla mnie to za wiele! Na trzeźwo nie dźwignę i jeszcze czekam na filmik od Herusi, a wogóle dobił mnie fakt, ze obecna tutaj Krystyna lat 33, ma przydomek Stara. Świat się kończy!krycha.stara, efcia, Reni, Magdala, kapturnica, SolarPolar, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ku.wa juz wam nigdy nic nie powiem. To jest buling w bialy dzien!
Toc napisalam, ze nie zaznaczylam, bo nie zdazylam, a w pracy mi tel nie pokazuje wykresu duren jeden.
I ze spadlo do 37 a nie powinno wcale bo ja tak mam, ze minie spada jak sie zagniezdzi. Dwa razy sie sprawdzilo to czemu teraz ma byc inaczej, bo kazda ciaza inna jest?
słuchaj no baletka
nie strasz nie strasz, bo się w rajstopy zesrasz
udostępnij z łaski swojej wykres, bo w takich warunkach to się nie da pracowaćkrycha.stara, efcia, Bozia3, Simba, Magdala, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, BISCA, Mega, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Zrobiłam to samo i powiem Ci, że dla mnie to za wiele! Na trzeźwo nie dźwignę i jeszcze czekam na filmik od Herusi, a wogóle dobił mnie fakt, ze obecna tutaj Krystyna lat 33, ma przydomek Stara. Świat się kończy!
ona ma na mysli tylko kolor włosów łonowych a nie peselkrycha.stara, sandra80, Reni, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jak Ci pokaze moje zmarszczki to Ci sie lepiej zrobi? A stara, bo tak se chcialam, to se wpisalam i co mi zrobisz?
Mogłabyś? Byłabyś milsza nawet od Hery w moim rankingukrycha.stara, Reni, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ona ma na mysli tylko kolor włosów łonowych a nie pesel
Na Ciebie zawsze można liczyćMoże więc dotrwam jakoś bez klina do tej 15.00
krycha.stara, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co!?
Dwie strony naklepaly i zadnych gratulacji?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gifSimba, kapturnica, kkisia, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Co!?
Dwie strony naklepaly i zadnych gratulacji?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
Paszczuniu, jak cudownie ze Adas bedzie mial siostrzyczke! Niech fasolka rosnie zdrowo!
Buziulkipaszczakin, krycha.stara, Alis, SolarPolar, kkisia, Aasiula, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość