35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:No ja to nie wiem, nie chcialabym takiej uzywanej dostac... Moze jeszcze z bonusami typu choroby weneryczne w gratisie... Nie, dzieki, wole wlasna. Stara, ale jara (ciasna ale wlasna pasowaloby dodac, nie?)
krycha.stara, efcia, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nienawidze swojej pracy. Nienawidze rano wstawac. Nienawidze jezdzic autobusem. Nienawidze byc w pracy. Nienawidze wracac autobusem. Ninawidze byc potem zmeczona.
Simba, krycha.stara, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bry
pogoda taka se, ale rano pobiegane, wiec reszta sie nie liczy
tradycyjnie - kciuki za wszystkie trzymam
Efcia jak ja bym chciala zebys Ty moja sasiadka byla i mnie wyciagala rano na biegi. Normalnie za uszy.
Bo bys to robila nie???Sabina, efcia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:No ja to nie wiem, nie chcialabym takiej uzywanej dostac... Moze jeszcze z bonusami typu choroby weneryczne w gratisie... Nie, dzieki, wole wlasna. Stara, ale jara (ciasna ale wlasna pasowaloby dodac, nie?)
Kryształ Ty chyba na prawde musisz się napić!
Masz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18a6051e7898.jpgkrycha.stara, Heretyczka, kkisia, efcia, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Mogłabyś, naprawdę? Przemiła z Ciebie istota (tu powinno stać serduszko).
nie umiesz wstawiać serduszek? wystarczy, że napiszesz lofciamkrycha.stara, sandra80, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Efcia jak ja bym chciala zebys Ty moja sasiadka byla i mnie wyciagala rano na biegi. Normalnie za uszy.
Bo bys to robila nie???
jak dzwoni mi budzik o 6.30 to mam ochote go wywalic przez okno, ale jak tylko pomysle o bieganiu i samopoczuciu po, to nie ma mocnych zeby nie wstać
pewnie ze bym cie wyciągała, za co tylko chceszsandra80, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie umiesz wstawiać serduszek? wystarczy, że napiszesz lofciam
No powiem Ci, że to by było nazbyt ryzykowne, coby w poście do Hery sercami świecić, ale dzienkuje za dobre chęcikapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny