35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie słyszałam jeszcze o przeszczepie cipy
a wątrobę można wymienić
a jak transdzenderom montujom nowom cipe to chyba skóre pszeszczepiajo nie??krycha.stara, Sabina, Reni, macduska, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie słyszałam jeszcze o przeszczepie cipy
a wątrobę można wymienić
ale mozna se nowo zrobic.. co myslisz ze Hera ma w avatarze? gejpfruta?pierwiastka, krycha.stara, Simba, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie słyszałam jeszcze o przeszczepie cipy
a wątrobę można wymienićpierwiastka, krycha.stara, Simba, kkisia, Magdala, kapturnica, Bursztyn, BISCA, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:masz minusa!
za nieostrzeganie ze post zawiera niebezpieczne tresci!
jam w robocie! w robocie, gdzie ludzie sa!
Wzruchłaś się? Czy rzygać Ci się chce?
Stawiam na pierwsze bos świeżo upieczona mamusiakrycha.stara, Simba, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie słyszałam jeszcze o przeszczepie cipy
a wątrobę można wymienićsandra80, Heretyczka, krycha.stara, pierwiastka, kkisia, Reni, Sabina, macduska, Magdala, paszczakin, kapturnica, Bursztyn, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Wzruchłaś się? Czy rzygać Ci się chce?
Stawiam na pierwsze bos świeżo upieczona mamusia
wzruchlam, az prawie przecieklam!
maupa!Simba, efcia, Magdala, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Reni wpadłaś przypadkiem na genialny pomysł! Zamiast in vitra taki przeszczep macicy na ten przykład. Jaaaa opatentuj to. Widzisz jakie masz genialne pomysły po tym lusterku
przeszczepy macicy są
ja mówię o cipiekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale jak to? nie poszłas do pracy?
poszlam, aleeeeeeee!!
jak w pysk strzelil- przepowiednia! w ciazy musi musze byc!
jak jestem w ciazy w tym cyklu, to rodze +/- 23.06.2016. Macierzynski u mnie 20 tygodn, to 6.10.2015 wychodzi!
o matko i corko, w ciazy chyba jestem!kkisia, krycha.stara, pierwiastka, Simba, Reni, Sabina, efcia, macduska, Magdala, kapturnica, Alis, SolarPolar, BISCA, Mega, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jak nie jak tak
a jak transdzenderom montujom nowom cipe to chyba skóre pszeszczepiajo nie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 12:34
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny