35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu czlowiek nawet posiedziec nie moze spokojnie w zalu i sie popograzac.
Tempka spadla to mam prawo tak? No. Sie napalily na te ciaze z palcem.
Dobra. Szol mast go on.
Dzieki.krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Jezu czlowiek nawet posiedziec nie moze spokojnie w zalu i sie popograzac.
Tempka spadla to mam prawo tak? No. Sie napalily na te ciaze z palcem.
Dobra. Szol mast go on.
Dzieki.
krycha.stara, ComeToMeBaby, pierwiastka, Magdala, BISCA, kapturnica, efcia, Reni, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:W gwiazdy sie juz pewnie nie powpatruje.
PowpatrujeszBędą nimi oczy dzieci
pierwiastka, Simba, Magdala, efcia, paszczakin, macduska, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A nie możesz tego hsg teraz trzasnąć? Oczywiście jeśli się nie uda w tym cyklu (czego nie zakładamy oczywiście). Jak tak trochę o tym czytałam to wychodzi, że bez sensu jest faszerować hormonami jak nie wiadomo co z drożnością.
Prywatnie w sensie? Chyba wole te pare tyg poczekac a kase zostawic na ivf.
O plan mi sie niechcacy pojawil nowy.BISCA, sandra80, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Jaaaaaaaaaaaa, ale zalecialo romantyzmem jakims takim........... Musze otworzyc okno i przewietrzyc!
dla mnie to akurat nie romantyzm tylko rzeczywistośćiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
musze zagryżć małosolnym
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 października 2015, 19:05
krycha.stara, Simba, efcia, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ty juz dzis cos prasowalas? Nie? To chociaz koszuleczke za ciocie krysie, bo sie jakas ckliwa robisz
obawiam się, że po tej koszuleczce tkliwsza bendemiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gdzie co spadło? Bo polecialam na wykres ale tam nadal pięknie
Bo Sabcia jeszcze nie wpisalam. Rano nie zdazylam a w pracy jestem na tel, ktory sie zacial na poprzednim cyklu. Nie mam do obecnego dostepu. W kazdym razie dzis bylo 37. Po wczorajszej jest spadek. U mnie wywoluje to maly alarm ponieeaz jak zachodze w ciaze to na wykresie nie ma ani jednego spadku od zagniezdzenia. Tzn tak bylo do tej pory.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:Bez oddania fizycznie paragonu może być problem. Kwestie księgowe. No ale może akurat uda się dogadać, idź, co Ci szkodzi. Powodzenia!
mi sie udało - to był zakup na alegro, wiec dowodem zakupu była transakcja no i e-mail
najlepsze jest to ze po tym jak oddali mi kase to znalazłam paragon, ale juz se nie zawracałam głowy z jego odsyłaniemiwcia77 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nie, to znaczy, ze keczup zawiera w sobie mnostwo niezdrowego cukru, ktory w polaczeniu z czekolada jest jeszcze bardziej niezdrowy. Urosna Ci posladki i dostaniesz prochnicy.
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:droga redakcjo bravo, dzis do kawy ciasto czekoladowe posmarowałam keczupem....i mi smakowało! to juz 20dc ...czy to znaczy ze jestem w cionzy?
jeśli przypominają nieswieże jajo - to ciąża na sto procentkrycha.stara, Simba, Reni, kkisia, SolarPolar, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:sprawdz jeszcze zapach bąków
jeśli przypominają nieswieże jajo - to ciąża na sto procentkrycha.stara, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:droga redakcjo bravo, dzis do kawy ciasto czekoladowe posmarowałam keczupem....i mi smakowało! to juz 20dc ...czy to znaczy ze jestem w cionzy?
Nie droga czytelniczko, to oznacza, ze masz za bardzo przeżarte kubki smakowe i musisz zaprzestać wódę chlać, bo się możesz zatruć przez przypadek, przy tak dużym braku filtracji w gardzieli.
Twoje Bravo.
Simba, kapturnica, krycha.stara, pierwiastka, Heretyczka, efcia, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość