35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ty uważaj bo jak tu dostaniesz wsparcie to nie dość, że odejdziesz, skasujesz konto na ovu to jeszcze skasujesz konto na fb! Ty się zastanów czy na pewno wsparcia ci trzeba hyhyhy
dokładnie, już tu taka jedna była co wsparcia potrzebowałaBISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jestem realistką....dlatego optymiści mnie nie lubią
Czlowiek ktory wchodzi na cmentarz i widzi same plusy.
Dziekuje za uwage. Ide dalej sprzatac biuro.
Nie, nie sprzatac w biurze...Reni, macduska, krycha.stara, sandra80, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Heretyczka, efcia, paszczakin, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale mogę się stąd zabrać i skasować konto, nic zrozumienia na tym forum
a podobno mamy się wspierać i takie tam..i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam
Aha i czy ktos o Ciebie pytal
I dziekowac ze ktos o Tobie pamietalkrycha.stara, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
siem człowiek na chwilę oddali chleb powszedni upiec a tu akcja jak w telenoweli! 7 lat w częściach, egzorcyzmy, rozstania, powroty, siem wzruszyłam normalnie
krycha.stara, sandra80, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, paszczakin, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnySimba wrote:Jeszcze mozesz sie tez w ogole nie odzywac.
Aha i czy ktos o Ciebie pytal
I dziekowac ze ktos o Tobie pamietal
Jeszcze możesz ignorować zadane Tobie pytania i tłumaczyć się, że nie zauważyłaś.krycha.stara, sandra80, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, efcia, paszczakin, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Optymista
Czlowiek ktory wchodzi na cmentarz i widzi same plusy.
Dziekuje za uwage. Ide dalej sprzatac biuro.
Nie, nie sprzatac w biurze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 11:30
sandra80, ComeToMeBaby, Heretyczka, efcia, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wy podśmiechujki sobie robicie, a ja takie dramaty życiowe przechodzę.
Po zbiciu lustra chciałam się położyć i czekać już na śmierć, ale przypomniało mi się, że mam iść do pracy i nic z tego nie wyszło.
BISCA, pierwiastka, krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, beates, Simba, efcia, paszczakin, Sabina, kkisia, Bozia3, SolarPolar, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Mega, gosia7122, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
No trudno, raz się żyje!
Najwyżej odejdę z foruma. Muszę pomyśleć o nowym wcieleniuBISCA, kapturnica, sandra80, Reni, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nienawidze swojej pracy. Nienawidze rano wstawac. Nienawidze jezdzic autobusem. Nienawidze byc w pracy. Nienawidze wracac autobusem. Ninawidze byc potem zmeczona.
Krycha czy ty słyszysz siebie
ZMIEŃ PRACEkrycha.stara, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nienawidze swojej pracy. Nienawidze rano wstawac. Nienawidze jezdzic autobusem. Nienawidze byc w pracy. Nienawidze wracac autobusem. Ninawidze byc potem zmeczona.
krycha.stara, kapturnica, efcia, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Mega, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No trudno, raz się żyje!
Najwyżej odejdę z foruma. Muszę pomyśleć o nowym wcieleniu
no możesz być np. gołębiem i nasrać swoim wrogom na głowę np.kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wy podśmiechujki sobie robicie, a ja takie dramaty życiowe przechodzę.
Po zbiciu lustra chciałam się położyć i czekać już na śmierć, ale przypomniało mi się, że mam iść do pracy i nic z tego nie wyszło.
Trzeba bylo zbic drugie i sie polozycReni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny