35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Ech, rozłożylo mniea tu nie ma czym się leczyć. Idę dziś szukać imbiru do herbaty, może pomoże. Dostałam butle prawdziwego domowego soku malinowego i patrzę na nią ze złością. Słoik miodu też się uśmiecha, no ale przy cukrzycy to mogę jedynie schowac go głęboko do szafki. Ech, tyle roboty a ja chora
Zważyłam się rano, waga pokazała że ubyło 1,5kg...ciekawe co pokaże ta w gabinetach lekarskich.
Lunam kciukiasy za IUI, mam nadzieje że jednak cię zaskoczyZa resztę tez mocno trzymam, fajnie że jest ruch, że się dzieje i tylko czekac na dobre efekty.
Zmęczona się dziś czujetotalnie bez energii.
Miłego dnia!!efcia, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
wozna nie bede , bo widze, ze ordynator i zastepca otwieraja bude
- jaki piekny przyklad daja
szaroburoiponuro...chcialam znowu rzucic sie w wir szopingu ale chyba jednak moje cudne legginsy beda musialy poczekac az przestanie padac...
trzymam za powodzenie IUI
witam sie
malgos741, sandra80, Bozia3, kapturnica, Sabina, kkisia, ania.g, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę Pani, proszę Pani!!! Zgłaszam termin podgladania jajek - 12.10. Uprzejmie proszę o wpisanie w rozkład zajęć. Dziękuję.
To mówiłam ja Wacia.Sabina, iwcia77, kapturnica, sandra80, Simba, kkisia, BISCA, efcia, Mimbla, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heloł Lasencje...
Boszzz jak ja uwielbiam zakupy ciuchowe - mogłabym na okrągło..Kajtolo ma dwie kurtki, ale cienkie i dostał gruby kombinezon na zimę od ciotki z UK. Na teraz - kiedy jest chłodno dośći i dodatkowo jedziemy na 3 dni w Bory Tucholskie - a tam zimnica- nie miałam dla niego nic cieplejszego..
Wpadłam do ciuchlandu wielkiego - poszperałam z 15 min. i zakupiłam ładną, ciepłą, z misiem w środku kurtkę GAPa- za 5 zeta - bo była totalna wyprzedaż...dorzuciłam jeszcze bluzę "owieczkę" za 3 zł i dumna wróciłam do domu...
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące - nie będę po raz dziesiąty wszystkich spraw bieżących powtarzać - ale czuwam, myślę i ślę najcieplejsze fluidy...Sabina, iwcia77, kapturnica, sandra80, Simba, kkisia, ania.g, macduska, paszczakin, efcia, Luna76, dorbie, Mimbla, Aasiula, Mega, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olej lniany jest baaardzo zdrowy - ale dosyc gorzki w smaku. Dodaje go do sałatek - ale ile można? A on ma krótki czas zdatności, ze względu na swoje właściwości....Więc trzasnęłam se dziś majonez z niego - (majonezy wszelkiej maści uwielbiam - mogłabym codziennie jeść pasty jajeczne z cebulką i świeżą ciabatą)...no i powiem Wam, że wyszedł całkiem dobry...trochę gorzkawy - ale to cecha lnianego - ale ostatecznie mogę go pałaszować w sałatkach...
pierwiastka, Sabina, iwcia77, Magdala, sandra80, Simba, kkisia, Heretyczka, macduska, efcia, dorbie, Mimbla, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ponuro. Nie mam nic do roboty. Przycupne sobie z boku i popatrze.
Humor mi sie lekko zchlodzil bo tempka lekko spadla.
Ale trzymam i mysle o tych w akcji.
Prawdopodobnie pojde w pt do gina podejrzec czy nie ma torbieli tfu tfu i zaczne trzeci cykl z letrozolem i monitoringiem. Potem hsg i proby a potem to juz nie mam planu.Sabina, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Proszę Pani, proszę Pani!!! Zgłaszam termin podgladania jajek - 12.10. Uprzejmie proszę o wpisanie w rozkład zajęć. Dziękuję.
To mówiłam ja Wacia.Bozia3, iwcia77, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzien dobry.
Prawdopodobnie pojde w pt do gina podejrzec czy nie ma torbieli tfu tfu i zaczne trzeci cykl z letrozolem i monitoringiem. Potem hsg i proby a potem to juz nie mam planu.Bozia3, iwcia77, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Alis, BISCA, efcia, paszczakin, Mimbla, gosia7122, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzien dobry.
Prawdopodobnie pojde w pt do gina podejrzec czy nie ma torbieli tfu tfu i zaczne trzeci cykl z letrozolem i monitoringiem. Potem hsg i proby a potem to juz nie mam planu.
A nie możesz tego hsg teraz trzasnąć? Oczywiście jeśli się nie uda w tym cyklu (czego nie zakładamy oczywiście). Jak tak trochę o tym czytałam to wychodzi, że bez sensu jest faszerować hormonami jak nie wiadomo co z drożnością. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dzien dobry.
Prawdopodobnie pojde w pt do gina podejrzec czy nie ma torbieli tfu tfu i zaczne trzeci cykl z letrozolem i monitoringiem. Potem hsg i proby a potem to juz nie mam planu. -
kkisia wrote:Witam i ja
Zaspalam dzis na moj zastrzyk , mam prawie godzine obsuwy
Mam nadzieje ze nic sie nie stanie
nic sie nie stanie, ja kiedys na zastrzyk do kliniki jechalam, bo mi reakcja alregiczna sie zrobila- powiedzialam im, ze to wyjdzie godzine pozniej, wyszlo nawet 1,5h i mowili, ze nie ma problemu. nastepne bierz jak zawsze wczesniej..iwcia77, kkisia, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa zapomniałam się z Wami pożegnać, odchodzę z forum na zawsze
stłukłam dzisiaj lusterko, także ten...Bozia3, iwcia77, krycha.stara, kkisia, kapturnica, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
stłukłam dzisiaj lusterko, także ten...
no to witaj w klubie stłuczonego lusterkadorbie lubi tę wiadomość
-
stłukłam dzisiaj lusterko, także ten...
Rozumiem. Pakkisia, Bozia3, BISCA, kapturnica, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość