35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, kazdy by sie denerwowal. Ja pod koniec cyklu spac nie moge przez wizje porannego mierzenia tempki.
Jutro przezyjesz ten dzien, a potem dwa tyg do testu tez.Luna76, malgos741, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jutro przezyjesz ten dzien, a potem dwa tyg do testu tez.
[/QUOTE]
Poczytałam trochę i dowiedziałam się, że ta metoda jest b. mało skuteczna (kilkanaście %), a pierwszy raz z reguły kończy się niepowodzeniem, więc nie nastawiam się na testowanie, powiedzmy, że podchodzę do tego sceptycznie. Co będzie to będzie...Magdala, malgos741, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No dzieje sie u nas na wątku, dzieje sie
Mozna by poleciec klasykiem: "październik miesiącem rozmnażania"Luna76, pierwiastka, Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, Dziobak, ania.g, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ovu mi się dzisiaj przydało. Gin pyta jaki dzień cyklu a ja - chwileczkę... I pyk ovu w telefonie i proszę bardzo - 8 dc.
Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Sabina, efcia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Dziobak, ania.g, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
Pani mi wezwanie do szkoły przysłała. A bo ja to ten, tego. Myślałam ze Paszczak moje usprawiedliwienie nieobecności przyniosła a ona przeca na praktyki do fabryki poszła.
Kto w ciazy oprócz Aski (od jutra) i Mimbli od wczoraj i Luny od dzisiaj?
Nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie, nie doczytam.
Aj low ju, no nie? Sie dzieje sie.Mega, pierwiastka, gosia7122, macduska, Mimbla, kkisia, malgos741, Magdala, Sabina, efcia, Luna76, anna maria, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, Dziobak, ania.g, Reni, Alis, paszczakin, BISCA, dorbie, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I ovu mi się dzisiaj przydało. Gin pyta jaki dzień cyklu a ja - chwileczkę... I pyk ovu w telefonie i proszę bardzo - 8 dc.
malgos741, macduska, pierwiastka, Sabina, Mimbla, Mega, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Kiedy masz IUI? Jaką klinikę wybrałaś? Pierwszy raz?
Sabina, ComeToMeBaby, Luna76, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, Dziobak, BISCA, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Wylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....
Jajca rosną - 13 i 14 milimetrów, endometrium tez rośnie- 8mm w 8 dc. Czyli nie jest źle!
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.Wacia
macduska, Mega, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam co pisać
zmęczona jestem, w pracy znowu siedziałam dłużej, nim dotarłam do domu był już wieczór. Dzieć stęskniony, chciała mnie zadeptać, uszczypać, przytulić aż do bólu.
Cieszę się, że wszystkie na jeden raz w ciążę zachodzimyLuna76, macduska, Mega, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, kkisia, Dziobak, Alis, BISCA, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie mam co pisać
zmęczona jestem, w pracy znowu siedziałam dłużej, nim dotarłam do domu był już wieczór. Dzieć stęskniony, chciała mnie zadeptać, uszczypać, przytulić aż do bólu.
Cieszę się, że wszystkie na jeden raz w ciążę zachodzimy -
Sabina wrote:Nie mam co pisać
Cieszę się, że wszystkie na jeden raz w ciążę zachodzimyjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Helenka zrobila dzisiaj swoje pierwsze kroki
,no Duma mnie rozpiera ,az na fb wstawilam film
Heretyczka, pierwiastka, macduska, Sabina, Bozia3, Mega, Mimbla, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, kkisia, Dziobak, ania.g, malgos741, Simba, paszczakin, BISCA, efcia, dorbie, gosia7122, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:no właśnie, skąd wiesz????
Dziewczyny się wzięły do roboty jak nic
Simba, pierwiastka, macduska, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:No tak sobie wydedukowałam, trochę powróżyłam, tyle się dzieję na wątku, że myslę, że to pieknie zaowocuje
tym optymistycznym akcentem szykujemy sie do poduszekLuna76, iwcia77, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No tak sobie wydedukowałam, trochę powróżyłam, tyle się dzieję na wątku, że myslę, że to pieknie zaowocuje
dobrej i stosunkowo spokojnej wiedzmyMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter