35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no i znowu sie spoznilam i musze zamknietej szkoly pilnowac...cale zycie strozem mam byc??? fakensik...
tfu jaka szkola ?!- toz to kurnik dzisiaj..normalnie jaja jak berety
trzymam kciuki za wszystkie wasze zabiegi, uklucia i za wszystko co potrzebne jest do zajscia w cionze
a u mnie proza zycia...praca , zakupy, rozminowywanie pieluch...normalnie ziewam z nudow
kupilam ivo bodziaki z dlugim rekawem w hm, rajtki z kaszmirem w calzedoniai szalik..a sobie kufa legginsy z przeceny
ale widzialam zajefajne jeansy-legginsy w calzedonii - jutro jadem tam! tez mi sie cos od zycia nalezy
dobranocMega, kapturnica, Bozia3, Aasiula, kkisia, Dziobak, macduska, pierwiastka, sandra80, ania.g, BISCA, efcia, dorbie, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
A niech to!!Polar byla szybsza
Anna M super ,ze pierwsze kroki Helcia zrobila!
Za wszystkie wysiadujące jaja , podchodzace do IUI kciuki zacisniete mocno
kkisia, Sabina, Mega, macduska, sandra80, iwcia77, efcia, anna maria, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, środa
A w sobotę najprawdopodobniej idę na spotkanie klasowe z liceum, fajnie tak sie spotkać z ludźmi po tylu latach, nie wszyscy bedą, bo rozproszeni po świecie
Jak mi sie nic nie chce...Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3, sandra80, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ech, rozłożylo mniea tu nie ma czym się leczyć. Idę dziś szukać imbiru do herbaty, może pomoże. Dostałam butle prawdziwego domowego soku malinowego i patrzę na nią ze złością. Słoik miodu też się uśmiecha, no ale przy cukrzycy to mogę jedynie schowac go głęboko do szafki. Ech, tyle roboty a ja chora
Zważyłam się rano, waga pokazała że ubyło 1,5kg...ciekawe co pokaże ta w gabinetach lekarskich.
Lunam kciukiasy za IUI, mam nadzieje że jednak cię zaskoczyZa resztę tez mocno trzymam, fajnie że jest ruch, że się dzieje i tylko czekac na dobre efekty.
Zmęczona się dziś czujetotalnie bez energii.
Miłego dnia!!
kkisia, Simba, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Jutro przezyjesz ten dzien, a potem dwa tyg do testu tez.
Poczytałam trochę i dowiedziałam się, że ta metoda jest b. mało skuteczna (kilkanaście %), a pierwszy raz z reguły kończy się niepowodzeniem, więc nie nastawiam się na testowanie, powiedzmy, że podchodzę do tego sceptycznie. Co będzie to będzie...[/QUOTE]
Widzisz, to zależy są osoby na które bardzo działa IUI. Zależy od tego jaki jest problem. Jeśli z szybkością żołnierzy, małą endomendą, problemami ze śluzem, czy z niepłodnością idiotyczną to może IUI bardzo pomóc. Jeśli są większe problemy to nic z tego niestety. Na pewno trza wiedzieć, że rury som drożne. Ja też jednak wole mieć podejście lajtowe do tematu i się nie nastawiać za bardzo.
Siemka dziewczęta z rańca
u nas mroźnomalgos741, iwcia77, kapturnica, Bozia3, efcia, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Filmik na fb z Helą widziałam i jestem zachwycona. Mój Marcel to tylko za rączkę chodzi a stoi sam jak myśli że go ktoś trzyma
Natka, nie wiem czy sam imbir pomoże. W każdym razie zdrowia Ci życzę.
Sabina, współczuję. Moja młodsza też znowu chora. Wczoraj jeszcze poszła do szkoły a jak wróciła to ją wzięło na całego. W nocy temperatura 38,6, katar, kaszel i ból gardła. Teraz czekam na sygnał od teściówki na którą będzie wizyta w przychodni.kkisia, Simba, iwcia77, kapturnica, efcia, anna maria, Natka_79, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
bry z rańca
a raczej, wryyyy jak zimno! u mnie pogoda grypowo-gardłowa tak że ten, wysyłam fluidy chorasom niech się podkurują
za zestresowane trzymam co się da
wysiadującym nie przeszkadzam
zapracowanym nie zawracam gitary
ide robić chleb
kkisia, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam z rana, kawa zrobiona czas zacząć dzień
Luna ja miałam wysoką prolaktynę, biorę lek, innej przyczyny nie znam... byłam raz w ciąży ale miałam samoporonienie...kkisia, Sabina, efcia, Luna76 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Plan zajęć OF
Luna76 07.10
Kkisia 08.10
Asiula 08.10
Mega 08.10
kkisia 10.10
Wacia 12.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 40 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 09:21
malgos741, ania.g, kkisia, Simba, kapturnica, krycha.stara, BISCA, efcia, Luna76, Mimbla, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Zabieg planowany jest na 13:40. Pewnie o 14:15 będzie po wszystkim.
co oznacza zabieg? w sensie IUI?
13:40 planowany - 13:42 po wszystkimSimba, malgos741, kkisia, krycha.stara, BISCA, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wacia... Czyli albo rybki albo cipki... Co robić? Jak żyć?
Jakieś alternatywy, zastępcze leki? Podejrzewam, że większość takich leków, jak nie wszystkie są zakazane. Część tak na wszelki wypadek, kwestia odpowiedzialności producenta. Może poszukasz zamienników?
obawiam się, że nie ma
tak jak z migrenowymi
albo starania albo pożegnanie z bólem
więc jak przychodzi migrena (nie wiem czemu kojarzy mi się z Mimbla) to zaciskam zęby i cierpię w ciszy puszczając pawia
Mega lubi tę wiadomość