35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:A to jutro?????
O kurdę. Nie byłam świadoma, że to jutro. To od której ściskać kegle?
Zabieg planowany jest na 13:40. Pewnie o 14:15 będzie po wszystkim.malgos741, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hmmm.... Może Krycha to takie alter ego Marty od śmierdziela? Jakoś podejrzanie Marta zniknęła a Krycha się pojawiła...
HyhyhyhyMega, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Heh, pasuje
No i powiedz, dobre no nie? Dziwne ale dobre
Ja jakoś nie przepadam za faszerowanymi oliwkami. Pewnie dlatego, że używam często do sosów czy surówek, do mięsa albo na kanapki. Wolę po prostu wydrylowane. I wolę zielone, są wyrazistsze w smaku.
Z Lidla jakby coefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia... Czyli albo rybki albo cipki... Co robić? Jak żyć?
Jakieś alternatywy, zastępcze leki? Podejrzewam, że większość takich leków, jak nie wszystkie są zakazane. Część tak na wszelki wypadek, kwestia odpowiedzialności producenta. Może poszukasz zamienników?macduska lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór.
Nie sposób Was nadrobić ,ale coś tam doczytałam.
Kkisia i Luna trzymam kciuki i za wszystkie potrzebujące.
u nas małej znowu idą zęby i walczymy z gorączką i złym humoremLuna76, malgos741, pierwiastka, efcia, kkisia, macduska, Sabina, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry, psze pani prosze mnie wpisać na listę - czwartek 8.10 podglad jajek u gina
Mam taki młyn w robocie ze padam jak kawka, nawet mi sie seksic nie chceale dzisiaj to już musowo trzeba
Kkisia - super jajca rosną
Luna - kciuki za jutro zacisniete
Za wszystkie potrzebujące mocno trzymamComeToMeBaby, Luna76, malgos741, pierwiastka, efcia, Mimbla, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Z gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli.
wiesz co, Macduska powiem Ci że na ból pleców najlepsze są ćwiczenia. Naprawdę.
Jeśli możesz, poczytaj sobie o metodzie McKenzie'mgo, którego terapeuci mają też w Polsce certyfikowanych trenerów. Spróbuj ograniczyć pozycję siedzącą.. wiem że łatwo się pisze, ale siedzenie to jest zabójstwo dla pleców. Ważny jest dobry streching. Plecy staraj się odginać "do tyłu" jak najczęściej... Mój mąż ma czasem takie problemy i tylko ćwiczenia pomagają, i co do zasady - jak najwięcej aktywności, wychodzenie z domu, wstawanie od biurka. Każdego dnia go zmuszam żeby się rozciągał i pomaga...nie bierze nic przeciwbólowego, kompletnie. A jest.. no, starszy ode mnie sporo.
ania.g, efcia, macduska, beates, gosia7122, Sabina, iwcia77, Reni, Alis, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Widzę że zaczyna się dziać więcej nas jest na podglądanie jajek, stymulowanych, transwer, iui... no no działamy
Luna76, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Luna ja też w tym miesiącu na iui
ComeToMeBaby, Luna76, kkisia, Mega, Sabina, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Widzę że zaczyna się dziać więcej nas jest na podglądanie jajek, stymulowanych, transwer, iui... no no działamy
no tak, bo skoro ostatnio zsynchronizowałyśmy sie z @ to teraz z owuComeToMeBaby, pierwiastka, kkisia, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:wiesz co, Macduska powiem Ci że na ból pleców najlepsze są ćwiczenia. Naprawdę.
Jeśli możesz, poczytaj sobie o metodzie McKenzie'mgo, którego terapeuci mają też w Polsce certyfikowanych trenerów. Spróbuj ograniczyć pozycję siedzącą.. wiem że łatwo się pisze, ale siedzenie to jest zabójstwo dla pleców. Ważny jest dobry streching. Plecy staraj się odginać "do tyłu" jak najczęściej... Mój mąż ma czasem takie problemy i tylko ćwiczenia pomagają, i co do zasady - jak najwięcej aktywności, wychodzenie z domu, wstawanie od biurka. Każdego dnia go zmuszam żeby się rozciągał i pomaga...nie bierze nic przeciwbólowego, kompletnie. A jest.. no, starszy ode mnie sporo.
Mimbla u mojego dokładnie to samo, lekarz powiedział ze jak chce uniknąć operacji to ćwiczeń, ruchu i uwaga ... sexu jak najwiecej
z czego jak można sie domyśleć, mój m najbardziej sie ucieszył
Mimbla, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość