35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio mieli duże greckie w dużych słoikami w Lidlu. Pyszne. Ostatnio to nawet w promocji. Ale jest różnica, są bardzo mięsiste. Polecam.efcia wrote:a moje ulubione to włoskie zielone - takie duże, nie wiem co to za odmiana
kupowałam je w Almie, ale juz dawno ich nie było
no i masz, Kometa narobiłaś mi ochoty
Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....Aasiula wrote:Wylazłas juz od tego gina ?
Jajca rosną - 13 i 14 milimetrów, endometrium tez rośnie- 8mm w 8 dc. Czyli nie jest źle!
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.
malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, gosia7122, kapturnica, Mega, efcia, ania.g, sandra80, kkisia, Heretyczka, Sabina, paszczakin, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
właśnie takie zajadamComeToMeBaby wrote:Ostatnio mieli duże greckie w dużych słoikami w Lidlu. Pyszne. Ostatnio to nawet w promocji. Ale jest różnica, są bardzo mięsiste. Polecam.
ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
A to jutro?????Luna76 wrote:Kurdę, jak pomyślę o jutrzejszym IUI to mnie w brzuchu skręca - stresuję się, a to niedobrze, stres nie sprzyja. Wypiłam "lampę"! grzańca coby lepiej spać, ale i tak jestem lekko spięta. A co jutro będzie... ech zazdroszczę tym, którzy potrafią uporać się ze spiną

O kurdę. Nie byłam świadoma, że to jutro. To od której ściskać kegle?
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no i takie wiadomości to lubiemmacduska wrote:Wylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....
Jajca rosną - 13 i 14 milimetrów, endometrium tez rośnie- 8mm w 8 dc. Czyli nie jest źle!
macduska, Aasiula, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
ComeToMeBaby wrote:Nie ucelowałam w cytuj i wyszło lubię to. Żeby nie było - ja tam dopiero po owu, więc o żadnych zachciankach nie ma mowy. Tym bardziej że kawa mi smakuje. A w ciąży chyba przestaje smakować, tak czytałam. U mnie to jeszcze szansy nawet na zagnieżdżanie nie ma, byłoby za wcześnie. Także ten - proszę zluzować warkoczyki
można się będzie zainteresować jak powiem, że jem kanapkę z majonezem i ketchupem razem. Tego bowiem nie cierpię. I o tym wiem. A o oliwkach do kawy nie wiedziałam
no to już wiem, że całkiem całkiem hyhy
z tą kawą to się nie u wszystkich sprawdza
efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Noooo Waciamacduska wrote:Wylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....
to za udane przyrosty!
macduska, Aasiula, malgos741, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I pieknie!!!!macduska wrote:Wylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....
macduska, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie ucelowałam w cytuj i wyszło lubię to. Żeby nie było - ja tam dopiero po owu, więc o żadnych zachciankach nie ma mowy. Tym bardziej że kawa mi smakuje. A w ciąży chyba przestaje smakować, tak czytałam. U mnie to jeszcze szansy nawet na zagnieżdżanie nie ma, byłoby za wcześnie. Także ten - proszę zluzować warkoczyki
można się będzie zainteresować jak powiem, że jem kanapkę z majonezem i ketchupem razem. Tego bowiem nie cierpię. I o tym wiem. A o oliwkach do kawy nie wiedziałam
no to już wiem, że całkiem całkiem hyhy
jak raz w swojej karierze OF zajrzałam na fioletową stronę.. to czytałam że dziewczyna w pierwszych tygodniach ciąży jadła musztardę, łyżkami prosto ze słoika
. Tak więc wiesz. Nie ograniczaj się tylko do majonezu z keczupem, nie wiesz co Ci pisane...
a co do oliwek - Uwielbiam te duże zielone.... Jeden chemik mi kiedyś mówił że ciemne oliwki powstają "sztucznie" wskutek utleniania (wystawiania na działanie promieni UV) i od tamtej pory kupuję tylko zielone.
ComeToMeBaby, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli. -
Hello dziewczynki
dziś miałam zarąbany dzień, auto do elektryka, robota... itp.
Kisia super wieści
Wacia ładne jajca i endo...
macduska, Aasiula, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
to współczuję...macduska wrote:Z gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli.
dorbie lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Tak, to prawda z tym utlenianiem. W produkcji masowej do sklepów. Inaczej traktują ją Hiszpanie czy Grecy, u których dojrzewa na słońcu. Eh... Rozmarzyłam się.Mimbla wrote:jak raz w swojej karierze OF zajrzałam na fioletową stronę.. to czytałam że dziewczyna w pierwszych tygodniach ciąży jadła musztardę, łyżkami prosto ze słoika
. Tak więc wiesz. Nie ograniczaj się tylko do majonezu z keczupem, nie wiesz co Ci pisane...
a co do oliwek - Uwielbiam te duże zielone.... Jeden chemik mi kiedyś mówił że ciemne oliwki powstają "sztucznie" wskutek utleniania (wystawiania na działanie promieni UV) i od tamtej pory kupuję tylko zielone.
Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a czymś innym tych leków nie da sie zastąpić?macduska wrote:Z gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH