35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:a moje ulubione to włoskie zielone - takie duże, nie wiem co to za odmiana
kupowałam je w Almie, ale juz dawno ich nie było
no i masz, Kometa narobiłaś mi ochotyAasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wylazłas juz od tego gina ?
Jajca rosną - 13 i 14 milimetrów, endometrium tez rośnie- 8mm w 8 dc. Czyli nie jest źle!
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.
malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, gosia7122, kapturnica, Mega, efcia, ania.g, sandra80, kkisia, Heretyczka, Sabina, paszczakin, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ostatnio mieli duże greckie w dużych słoikami w Lidlu. Pyszne. Ostatnio to nawet w promocji. Ale jest różnica, są bardzo mięsiste. Polecam.
ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Luna76 wrote:Kurdę, jak pomyślę o jutrzejszym IUI to mnie w brzuchu skręca - stresuję się, a to niedobrze, stres nie sprzyja. Wypiłam "lampę"! grzańca coby lepiej spać, ale i tak jestem lekko spięta. A co jutro będzie... ech zazdroszczę tym, którzy potrafią uporać się ze spiną
O kurdę. Nie byłam świadoma, że to jutro. To od której ściskać kegle?Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wylazłam tylko do domu wracałam a ja mam daleko, oj daleko....
Jajca rosną - 13 i 14 milimetrów, endometrium tez rośnie- 8mm w 8 dc. Czyli nie jest źle!
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.macduska, Aasiula, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ComeToMeBaby wrote:Nie ucelowałam w cytuj i wyszło lubię to. Żeby nie było - ja tam dopiero po owu, więc o żadnych zachciankach nie ma mowy. Tym bardziej że kawa mi smakuje. A w ciąży chyba przestaje smakować, tak czytałam. U mnie to jeszcze szansy nawet na zagnieżdżanie nie ma, byłoby za wcześnie. Także ten - proszę zluzować warkoczyki
można się będzie zainteresować jak powiem, że jem kanapkę z majonezem i ketchupem razem. Tego bowiem nie cierpię. I o tym wiem. A o oliwkach do kawy nie wiedziałam
no to już wiem, że całkiem całkiem hyhy
z tą kawą to się nie u wszystkich sprawdzaefcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.to za udane przyrosty!
macduska, Aasiula, malgos741, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek mam pojechać znowu na podgląd.macduska, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie ucelowałam w cytuj i wyszło lubię to. Żeby nie było - ja tam dopiero po owu, więc o żadnych zachciankach nie ma mowy. Tym bardziej że kawa mi smakuje. A w ciąży chyba przestaje smakować, tak czytałam. U mnie to jeszcze szansy nawet na zagnieżdżanie nie ma, byłoby za wcześnie. Także ten - proszę zluzować warkoczyki
można się będzie zainteresować jak powiem, że jem kanapkę z majonezem i ketchupem razem. Tego bowiem nie cierpię. I o tym wiem. A o oliwkach do kawy nie wiedziałam
no to już wiem, że całkiem całkiem hyhy
jak raz w swojej karierze OF zajrzałam na fioletową stronę.. to czytałam że dziewczyna w pierwszych tygodniach ciąży jadła musztardę, łyżkami prosto ze słoika. Tak więc wiesz. Nie ograniczaj się tylko do majonezu z keczupem, nie wiesz co Ci pisane...
a co do oliwek - Uwielbiam te duże zielone.... Jeden chemik mi kiedyś mówił że ciemne oliwki powstają "sztucznie" wskutek utleniania (wystawiania na działanie promieni UV) i od tamtej pory kupuję tylko zielone.ComeToMeBaby, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli. -
Hello dziewczynki
dziś miałam zarąbany dzień, auto do elektryka, robota... itp.
Kisia super wieści
Wacia ładne jajca i endo...macduska, Aasiula, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Z gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli.dorbie lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mimbla wrote:jak raz w swojej karierze OF zajrzałam na fioletową stronę.. to czytałam że dziewczyna w pierwszych tygodniach ciąży jadła musztardę, łyżkami prosto ze słoika
. Tak więc wiesz. Nie ograniczaj się tylko do majonezu z keczupem, nie wiesz co Ci pisane...
a co do oliwek - Uwielbiam te duże zielone.... Jeden chemik mi kiedyś mówił że ciemne oliwki powstają "sztucznie" wskutek utleniania (wystawiania na działanie promieni UV) i od tamtej pory kupuję tylko zielone.Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Z gorszych wiadomości to żaden lek z przepisanych mi wczoraj przez reumatologa na moją biedną kość krzyżową nie jest wskazany podczas starań i ewentualnej ciąży. Przez te parę dni do ovu to jeszcze ale potem? Niektórych nie można ot tak sobie przerywać.
Jestem w głębokiej dupie - a plecy bolą jak diabli.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter