35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:no kużwa, a gdzie ja w tym planie!? to, ze z doskoku to nie znaczy, że mnie nie ma wśród Was!
a podawałaś konkretną datę?
bo ja czasami przelatuję okiem posty i mogło mi umknąć -
sandra80 wrote:no coś Ty Krystyna nie poznajesz? Toż to Bullocka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 16:06
Bozia3, BISCA, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Biszka a jak Twoj kot? Juz nabral cialka?
On go za wiele nie stracil bo jest sporo rezerwy
À le doszedl do siebie. Rany sie pogoily i porzadnie sie umyl. Znowu jest miekki jak kroliczek
Nie opuszcza nas na krok.SolarPolar, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ja przelotem bo żelazko mnie wzywa ( ten przedmiot z metalowa stopą, żeby nie było). Roboty mam w huk, konca nie widac a tu jeszcze tyle do sprzątania. No ale ogarnę jakośjuz sie nie moge doczekać jak złożymy łóżeczko
Kciuki trzymam za wszystkie, moze poniżej cos nadrobię
Moremi, widziałaś ze kolejna listopadowka sie rozpakowała? Ta, co ciagle leżała, Skarb podajżekapturnica, moremi, ania.g, Aasiula, gosia7122, BISCA, dorbie, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedzę i czekam na gina w szpitalu. Gin robi cesarkę. Będzie nowe życie! Warto poczekać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 17:44
Luna76, BISCA, kkisia, moremi, Aasiula, Heretyczka, ComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, efcia, dorbie, pierwiastka, Mimbla, malgos741, Dziobak, Mega, beates, ania.g, paszczakin, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Ja przelotem bo żelazko mnie wzywa ( ten przedmiot z metalowa stopą, żeby nie było). Roboty mam w huk, konca nie widac a tu jeszcze tyle do sprzątania. No ale ogarnę jakośjuz sie nie moge doczekać jak złożymy łóżeczko
Kciuki trzymam za wszystkie, moze poniżej cos nadrobię
Moremi, widziałaś ze kolejna listopadowka sie rozpakowała? Ta, co ciagle leżała, Skarb podajżeiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No dobra, ktos musi zaczac ...
Morka, Ty jeszcze nie urodzilas ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 17:53
Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Mimbla, Dziobak, Mega, paszczakin, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny