35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Paszcza wyobrażam sobie Twój powrót do domu

bede jak flinstonowie- stopa dodawac predkosci pociagowi
a tak na serio- nie jest zle oprocz tego, ze jestem troche nieprzytomna. Faken serio, podziwiam pracujace matki niespiacych w nocy dzieci- ja bym byla zombie..
W domu wzgledny spokoj- luby wlasnie dzwonil po instrukcje karmiania papka. Ciekawe jak mu to pojdzie
Nie chcial trenowac zawczasu to teraz ma
kkisia, sandra80, Dziobak, Magdala, moremi, Bozia3, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakiś dziwny ten lekarz. Mi przy stymulacji owulacja przesunęła się prawie o tydzień, a jak na razie była to najlepsza owulacja

Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.
kkisia, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem jak Aasiula, bo ja bym wolała przed południem, ale zobaczymy, ja się dopasuje do Aasiulimoremi wrote:Pierwsze pytanie - przed 12, bo później mamy paradę.
Drugie pytanie - dopiero około 17-18 jak wrocimy spod Sopotu. Ma być ogólnodostępny koncert szantowy. Grają Mechanicy.
Zapraszam
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
Widzę, że nie tylko ja czekam na jajca
choć zabiegi inne. Trzymam kciukasy kkisia. Kiedy masz zabieg?
-
Luna76 wrote:moremi wrote:Jakiś dziwny ten lekarz. Mi przy stymulacji owulacja przesunęła się prawie o tydzień, a jak na razie była to najlepsza owulacja

Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.
na letrozolu zazwyczaj jest wczesna owu
-
paszczakin wrote:bede jak flinstonowie- stopa dodawac predkosci pociagowi

a tak na serio- nie jest zle oprocz tego, ze jestem troche nieprzytomna. Faken serio, podziwiam pracujace matki niespiacych w nocy dzieci- ja bym byla zombie..
W domu wzgledny spokoj- luby wlasnie dzwonil po instrukcje karmiania papka. Ciekawe jak mu to pojdzie
Nie chcial trenowac zawczasu to teraz ma 
może nie dostanie papką w oko
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
KKisia 06.10
Asiula 10.10
KKisia 10.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 41 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
no kużwa, a gdzie ja w tym planie!? to, ze z doskoku to nie znaczy, że mnie nie ma wśród Was!
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:poza tym 18-tka tez jest ok. do IVF pobierali u mnie od 15 w gore..
Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...
Mimbla, dorbie, Magdala, moremi, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...
bedziem!
a jajko dorosnie, nie martw sie!
Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...
Oczywista. Bede trzymac.
A jak juz handlujemy to ja poczebuje kciukasow w ten weekend. Prawda i na czwartek na badanie plemnikow.
moremi, Luna76, kkisia, ComeToMeBaby, sandra80, efcia, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A właśnie że nie. Normalnie miałam w okolicach 10-12 dc, a ta miałam 16. W każdym razie przy stymulacji mogą byc odchylenia i nie mozna mówić o "slabym wzroscie".Luna76 wrote:Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.
Magdala, kapturnica, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Oczywista. Bede trzymac.
A jak juz handlujemy to ja poczebuje kciukasow w ten weekend. Prawda i na czwartek na badanie plemnikow.
Jeśli o mnie chodzi to masz jak w banku! (spermy, jajek i mrozaczków - bo tylko taki bank pewny;-)
Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Reni, gratuluje smoczka. I sie zglaszam na czerwiec

może sprostuję.. smoczek oznacza prawdopodobne zajście w ciążę (np IVF, IUI)
BISCA, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH