35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Paszcza wyobrażam sobie Twój powrót do domu
bede jak flinstonowie- stopa dodawac predkosci pociagowi
a tak na serio- nie jest zle oprocz tego, ze jestem troche nieprzytomna. Faken serio, podziwiam pracujace matki niespiacych w nocy dzieci- ja bym byla zombie..
W domu wzgledny spokoj- luby wlasnie dzwonil po instrukcje karmiania papka. Ciekawe jak mu to pojdzieNie chcial trenowac zawczasu to teraz ma
kkisia, sandra80, Dziobak, Magdala, moremi, Bozia3, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakiś dziwny ten lekarz. Mi przy stymulacji owulacja przesunęła się prawie o tydzień, a jak na razie była to najlepsza owulacja
Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.kkisia, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Pierwsze pytanie - przed 12, bo później mamy paradę.
Drugie pytanie - dopiero około 17-18 jak wrocimy spod Sopotu. Ma być ogólnodostępny koncert szantowy. Grają Mechanicy.
Zapraszamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
Widzę, że nie tylko ja czekam na jajcachoć zabiegi inne. Trzymam kciukasy kkisia. Kiedy masz zabieg?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:moremi wrote:Jakiś dziwny ten lekarz. Mi przy stymulacji owulacja przesunęła się prawie o tydzień, a jak na razie była to najlepsza owulacja
Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.
na letrozolu zazwyczaj jest wczesna owu -
paszczakin wrote:bede jak flinstonowie- stopa dodawac predkosci pociagowi
a tak na serio- nie jest zle oprocz tego, ze jestem troche nieprzytomna. Faken serio, podziwiam pracujace matki niespiacych w nocy dzieci- ja bym byla zombie..
W domu wzgledny spokoj- luby wlasnie dzwonil po instrukcje karmiania papka. Ciekawe jak mu to pojdzieNie chcial trenowac zawczasu to teraz ma
może nie dostanie papką w okoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
KKisia 06.10
Asiula 10.10
KKisia 10.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 41 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
no kużwa, a gdzie ja w tym planie!? to, ze z doskoku to nie znaczy, że mnie nie ma wśród Was!krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:poza tym 18-tka tez jest ok. do IVF pobierali u mnie od 15 w gore..
Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...Mimbla, dorbie, Magdala, moremi, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...
bedziem!
a jajko dorosnie, nie martw sie!Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ginka chce czekać do 19mm. Dziś zrobiłam zastrzyk w brzuchol. Jutro się okaże co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że za mnie też trochę potrzymacie kciuki...
Oczywista. Bede trzymac.
A jak juz handlujemy to ja poczebuje kciukasow w ten weekend. Prawda i na czwartek na badanie plemnikow.moremi, Luna76, kkisia, ComeToMeBaby, sandra80, efcia, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Luna76 wrote:Moremi, rozumiem, że szczęśliwą owulacje miałaś wcześniej niż zwykle... ja normalnie owulacje mam ok. 17-18 dc. dziś mam 14 dc. Inseminacja wypada w 15.
Magdala, kapturnica, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Oczywista. Bede trzymac.
A jak juz handlujemy to ja poczebuje kciukasow w ten weekend. Prawda i na czwartek na badanie plemnikow.
Jeśli o mnie chodzi to masz jak w banku! (spermy, jajek i mrozaczków - bo tylko taki bank pewny;-)Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Reni, gratuluje smoczka. I sie zglaszam na czerwiec
może sprostuję.. smoczek oznacza prawdopodobne zajście w ciążę (np IVF, IUI)BISCA, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość