35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Same dobre rzeczy Kisielu
Reni,trzymam kciuki
A Paszczaku - ojojojoj, biedna Ty
A my cały czas w porcie, bo sztorm zapowiadają
Ps. Jeszcze nie rodzęAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Magdala, sandra80, ania.g, BISCA, malgos741, paszczakin, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:W ciązy jestes
hehe
efcia, Aasiula, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Reni,trzymam kciuki
Ps. Jeszcze nie rodzękkisia, efcia, Aasiula, Magdala, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ciekawi mnie czy na pokład zabralaś na wszelki wypadek torbę do szpitala
Doszliśmy do wniosku, że jak nie zapakujemy, to na bank urodzękkisia, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, Sabina, Aasiula, Magdala, sandra80, macduska, malgos741, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Reni,trzymam kciuki
Ps. Jeszcze nie rodzę
I prosze sie jeszcze wstrzynac
Najwczesniej poniedzilek badz wtorek
( prawdopodobny transfer )
I oczywiscie dziekuje za wszystkie kciuki itdmoremi, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, Magdala, Bursztyn, Luna76, Mimbla, Bozia3, BISCA, malgos741, paszczakin, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wyobraź sobie, że tak
Doszliśmy do wniosku, że jak nie zapakujemy, to na bank urodzęefcia, moremi, kkisia, Aasiula, sandra80, kapturnica, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Morka, można się z Toba spotkac w sobotę przed południem? albo po jak będziesz jeszcze
Drugie pytanie - dopiero około 17-18 jak wrocimy spod Sopotu. Ma być ogólnodostępny koncert szantowy. Grają Mechanicy.
Zapraszamefcia, Magdala, Dziobak, Dziobak, Mimbla, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Reni,trzymam kciuki
Ps. Jeszcze nie rodzę
No przeciez wczoraj mowilam, ze idzie. Ze Stanow. Ale dopiero m doturlac sie na piatek, to nie wiem..
Dzien dobry.
Bardzo dobry.
Zaraz sie pochwale co wycyganilam od mojego lekarza pierwszego kontaktu.moremi, kapturnica, kkisia, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:Hehe, nie, za wcześnie nawet na zagnieżdżanie. Odkryłam po prostu, że to się nawet całkiem ze sobą komponuje
hehe
A kichasz? Bo to ten czas.
Mi juz przeszlo. Zaraz zaczynam za to sezon zagladania w gacie.moremi, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, BISCA, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:No no, tak jak z parasolem. Nie weźmiesz to na bank się rozpada. Weźmiesz i się okaże że niepotrzebnie to ze sobą taszczysz.
Co Ty wiesz o zyciu. Parasol sie nosi non stop. U mnie to musmoremi, kapturnica, kkisia, Mimbla, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Magdala wrote:No przeciez wczoraj mowilam, ze idzie. Ze Stanow. Ale dopiero m doturlac sie na piatek, to nie wiem..
Dzien dobry.
Bardzo dobry.
Zaraz sie pochwale co wycyganilam od mojego lekarza pierwszego kontaktu.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Magdala wrote:No przeciez wczoraj mowilam, ze idzie. Ze Stanow. Ale dopiero m doturlac sie na piatek, to nie wiem..
Dzien dobry.
Bardzo dobry.
Zaraz sie pochwale co wycyganilam od mojego lekarza pierwszego kontaktu.ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, kkisia, dorbie, Dziobak, Mimbla, BISCA, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:A kichasz? Bo to ten czas.
Mi juz przeszlo. Zaraz zaczynam za to sezon zagladania w gacie.sandra80, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość