35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ja wam mowie te wszystkie bajki naszych czasow to byly od czapy.
Pamietacie Brombe (dyplomowana specjalistka od mierzenia i ważenia), Glusia, Gzdzacze ( zielone stworki o pomarańczowych skrzydłach, zamieszkujące wszechświat bardzo mały, jednak czasem spotykający się z naszym
) I Fikandra zakochanego w Malwince?
Albo Barbapapa I Barbamama ?
Na Kolargolu zawsze plakalam, bo ta piosenka smutna byla.
A Maja to byla normalnie Moda na sukces w wersji dla dzieci.
Brombe juz dla Adasia zakupilam! Gzdacze byly moje ulubione, gdzie chlopiec przeciekal
A Glowacze? Ktoras zna Grr? Zawsze lubilam te dziwne, abstrakcyjne bajki...Sabina, efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Brombe juz dla Adasia zakupilam! Gzdacze byly moje ulubione, gdzie chlopiec przeciekal
A Glowacze? Ktoras zna Grr? Zawsze lubilam te dziwne, abstrakcyjne bajki...
jak w pracy?paszczakin lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Stresuje Cie niepotrzebnie. Jajko moze rosnac ok 2mm/dobe wiec do srody bedzie ok.
poza tym 18-tka tez jest ok. do IVF pobierali u mnie od 15 w gore..kkisia, moremi, Magdala, Luna76, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Serio? Paczaj, nie widziałam
a to pech. Rodziców bym poznała no
no trudno, żeby rodzice tłumaczyli się przed innymi uczniami
oni byli w pokoju nauczycielskim (fb)
efcia, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Hera, co tam u Bursztyna?
Wyplatala sie juz z tego sari?
oni chyba jeszcze piją
hindusi mają tygodniowe wesela
więc myślę, że potem 2 tyg trzeźwiejąefcia, Mimbla, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Brombe juz dla Adasia zakupilam! Gzdacze byly moje ulubione, gdzie chlopiec przeciekal
A Glowacze? Ktoras zna Grr? Zawsze lubilam te dziwne, abstrakcyjne bajki...Fikander też byl fajny, choć chyba najbardziej lubilam Kota Makawitego i Kajetana Chrumpsa
pamiętasz?
Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Uwielbialam! Bromba jest w szafce i to stara, jeszcze po mnie
Fikander też byl fajny, choć chyba najbardziej lubilam Kota Makawitego i Kajetana Chrumpsa
pamiętasz?
mi się to nie podobało
dziwne to wszystkoSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
super kisiolu- bedziesz je do 70-rodzila! swoj klub pilkarskiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:06
kkisia, Sabina, moremi, Luna76, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Uwielbialam! Bromba jest w szafce i to stara, jeszcze po mnie
Fikander też byl fajny, choć chyba najbardziej lubilam Kota Makawitego i Kajetana Chrumpsa
pamiętasz?
boszsz a ja nic z tego nie kojarze, co ja z innej epokiSabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eee to w budżetówce, to miejsca już są z góry obsadzone
ale pojadę, zobaczę co tam jak tam, bo wypadłam z obiegu
oj tam oj tam, chcesz - napiszemy list polecającyMimbla, ComeToMeBaby, pierwiastka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wybaczcie! Krowa że mnie nie wychowana, zapomnialam powiedzieć dzień dobry
A gdzie Simba? A Paszczak? Pani chyba listy nie sprawdza i się dziewuchy lenia
Lenia? Lenia??!! Ja w fabryce od rana, po pierwszej prawie nieprzespanej od porodu nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:07
Sabina, kkisia, efcia, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mi się to nie podobało
dziwne to wszystko
Za to jak pierwszy raz przeczytalam Bajki Robotów Lema, to nie mogłam w nocy spaćza młoda byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:02
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość