35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kkisiel zaciskam
Ja w ciazy nie jestem a wqrw tez mam
Jade na ogledziny bo mi baba w bok wjechala , najlepsze jest to że tlumaczyla się no ja nie mam wspomagania kierownicy
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Ps . O ktorej to spotkanie jutro ??kkisia, Sabina, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, Mega, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bry
Kkisiel zaciskam
Jade na ogledziny bo mi baba w bok wjechala , najlepsze jest to że tlumaczyla się no ja nie mam wspomagania kierownicy
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Ps . O ktorej to spotkanie jutro ??
Aasiula, rano o 9.00 w cukierni Sowa wiesz gdzie, tam gdzie zawsze
A będzie juz czynne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05
Dziobak, BISCA, Mimbla, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:z bajek to ja uwielbiałam 'było sobie życie' i 'laboratorium Dextera' ...nic dziwnego że tyłas urósł
.A Dexter był ulubionym naukowcem mlodego
Nie wspomne o Atomówkach te mnie wnerwiały a młody chetnie ogladał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05
Reni, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotędorbie, satori, Dziobak, Mimbla, kapturnica, BISCA, Reni, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, Heretyczka, Magdala, efcia, Aasiula, paszczakin, krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, moremi, beates, gretka, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
Będzie super też, zobaczyszkkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak, tak, szok. My mieliśmy w bloku jak Hubi miał 2 lata i KUba 7 lat to starszy chciał non stop oglądać to. Ale zaraz się wyprowadziliśmy i nie kupowaliśmy żadnej tv sat. teraz mamy kablówkę od kilku miesięcy, Hubi chce oglądać Disney Channel, ale na szczęście nie ma czasu. Też beznadzieja totalna, takie amerykańskie pranie mózgu z piszczącym dubbingiem. Ale kablówkę mamy tylko w salonie, także on nie ma u siebie w pokoju.
Jestem przeciwna bajkom dla maluchów, 10-15 min/dzien i ok. Ja nie cierpię słuchac tego, więc na pewno nie będe puszcząc małemu, ja nie. Zobaczymy jak reszta
Tesknie za Jedyneczka, na szczescie jest w necie.dorbie, BISCA, Mimbla, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Bry
Kkisiel zaciskam
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Ps . O ktorej to spotkanie jutro ??
Asiula, brac Adasia?BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:05
sandra80, Reni, Sabina, Mimbla, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, Magdala, dorbie, efcia, kkisia, Bozia3, pierwiastka, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
KKisia 06.10
Asiula 10.10
KKisia 10.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 41 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:41
Mimbla, kapturnica, BISCA, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, pierwiastka, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:reńka ja pierdziu....boję się o Twoje dzieci....
tak jak ten odcinek gdzie mama robi ciasto ale mikser jej nie działa
odwraca się, żeby włączyć do kontaktu, a w tym czasie dziecie wkłada sobie mieszadła do paszczy
wtyczka-kontakt-zzzzzzyt i po misiu
kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, moremi, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Mimbla trzymam kciuki za teatr, ale też nie wiem czy sushi to dobry pomysł.
dobry dobry
Mimbla nie żałuj sobie
Przecież może wziąć pieczoną rybę
nie popadajmy w obłędBISCA, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny