35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry

Kkisiel zaciskam
Ja w ciazy nie jestem a wqrw tez mam
Jade na ogledziny bo mi baba w bok wjechala , najlepsze jest to że tlumaczyla się no ja nie mam wspomagania kierownicy
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Ps . O ktorej to spotkanie jutro ??
kkisia, Sabina, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, Mega, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspółczujęAasiula wrote:Bry

Kkisiel zaciskam
Jade na ogledziny bo mi baba w bok wjechala , najlepsze jest to że tlumaczyla się no ja nie mam wspomagania kierownicy
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Aasiula, rano o 9.00 w cukierni Sowa wiesz gdzie, tam gdzie zawsze
A będzie juz czynne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05
Dziobak, BISCA, Mimbla, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z nowszych serii bajkowych to właTcy móch .Uwielbiałam Czesiapierwiastka wrote:z bajek to ja uwielbiałam 'było sobie życie' i 'laboratorium Dextera' ...nic dziwnego że tyłas urósł

.A Dexter był ulubionym naukowcem mlodego
Nie wspomne o Atomówkach te mnie wnerwiały a młody chetnie ogladał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:05
Reni, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
dorbie, satori, Dziobak, Mimbla, kapturnica, BISCA, Reni, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, Heretyczka, Magdala, efcia, Aasiula, paszczakin, krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, moremi, beates, gretka, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper!kkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotę
Będzie super też, zobaczysz
kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My mamy CBeebies. BBC dla dzieci, zatem Tubisie, ktore Adas uwielbia i inne bajki. Duzo edukacyjnych programow, sporo ladnych kreskowek bez przemocy i swirow.dorbie wrote:Tak, tak, szok. My mieliśmy w bloku jak Hubi miał 2 lata i KUba 7 lat to starszy chciał non stop oglądać to. Ale zaraz się wyprowadziliśmy i nie kupowaliśmy żadnej tv sat. teraz mamy kablówkę od kilku miesięcy, Hubi chce oglądać Disney Channel, ale na szczęście nie ma czasu. Też beznadzieja totalna, takie amerykańskie pranie mózgu z piszczącym dubbingiem. Ale kablówkę mamy tylko w salonie, także on nie ma u siebie w pokoju.
Jestem przeciwna bajkom dla maluchów, 10-15 min/dzien i ok. Ja nie cierpię słuchac tego, więc na pewno nie będe puszcząc małemu, ja nie. Zobaczymy jak reszta
Tesknie za Jedyneczka, na szczescie jest w necie.
dorbie, BISCA, Mimbla, efcia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z rana? Na poranna kawke? 9?Aasiula wrote:Bry

Kkisiel zaciskam
JA piedrole !!
Za potrzebujace zaciskam
Asiula, brac Adasia?
BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:05
sandra80, Reni, Sabina, Mimbla, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, Magdala, dorbie, efcia, kkisia, Bozia3, pierwiastka, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
KKisia 06.10
Asiula 10.10
KKisia 10.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 41 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 09:41
Mimbla, kapturnica, BISCA, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, pierwiastka, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to są bajki z morałemBozia3 wrote:reńka ja pierdziu....boję się o Twoje dzieci....

tak jak ten odcinek gdzie mama robi ciasto ale mikser jej nie działa
odwraca się, żeby włączyć do kontaktu, a w tym czasie dziecie wkłada sobie mieszadła do paszczy
wtyczka-kontakt-zzzzzzyt i po misiu
kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, moremi, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Mimbla trzymam kciuki za teatr, ale też nie wiem czy sushi to dobry pomysł.
dobry dobry
Mimbla nie żałuj sobie
Przecież może wziąć pieczoną rybę
nie popadajmy w obłęd
BISCA, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH