35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:poczytaj sobie o wpływie wieku na jajeczka
alko to przy tym pikuśkrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni, ComeToMeBaby, efcia, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Pospalabym jeszcze z dwie godzinki.
Kkisiel, o ktorej podgladanie ? Kciuki
8:45
Nie moge sie doczekac , ale strasznie sie denerwujeSolarPolar, Aasiula, Bozia3, Sabina, dorbie, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!
Solar, Boźka o to to to własnie !Mam przyczynę rośnięcia mojego tyłka!Przez bajki w dzieciństwie
A najlepsze bajki dla mnie to wszelkie czeskie ,wilk i zajc i wszelakie bajki Walta Disneya(pluto wymiatał )
Kisiel kciukasy Nie nerwuj się bo wszystko bedzie gitara.
kkisia, dorbie, Aasiula, efcia, paszczakin, krycha.stara, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry!
kciuki i kegle za dzisiejsze wizyty i zabiegi zaciśnięte
kawa zrobiona mocna i czarna ale chyba bym się w niej musiała wykąpać żeby się obudzić, jakoś spać nie mogłam bo mi gorąco było a normalnie to mnie trzęsie febra 24/7dziwniej i dziwniej
już mi się po nocach studenty śniom że grupy mam po 30 osób i imion zapamiętać nie mogę a głos posłuszeństwa odmawia, to chyba 'z radości' że dziś kolejne grupy zaczynają
kkisia, BISCA, Magdala, efcia, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Jezde porannie!
Biszkopcie, wzywales?
Dzis mam dzien pieknosci, najpierw fryzjer, pozniej kosmetyczka. Wieczorem wybieram sie na sushi z corka, otworzyli knajpke niedaleko nas i tam sa lodeczki z sushi!Najfajniejsza zabawa!
Przy sniadaniu mialam polityczna spinke z rodzicami, bo glosowali na PISiorow, no jakzesz mnie wkurzyli... Swoja niewiedza, albo wiedza, zbudowana na jakichs szmatlawych gazetach. Dramat. Z 2 strony, ten wlasnie elektorat (70 + ) tak chyba ma, niestety...
Ja chce do domuuuuuuuu!!!!!!dorbie, Aasiula, kkisia, kapturnica, BISCA, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, krycha.stara, Bozia3, moremi, megan8, gosia7122, Mega, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Wyspane?
Ja dziś o dziwo wyspana, chociaz ściągnęłi mnie z łózka o 6.00 bo KUba basen ma 20 minut wczesniej. Ale korki! gorsze niż w zeszlym roku, masakra
Trzymam kciuki za potrzebująceAasiula, kkisia, efcia, Magda*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:a to jest racja,ja jestem przerażona,jak bylysmy w polsce z Nadią to ona ogladala cartoon network u babci,normalnie zgroza,dobrze ze Nadia juz duża ale młodszemu dziecku bym nie pozwoliła ogladac,a to przesłanie w tych kreskówkach tez jakies pokrecone i dziwne,sorry ale ten kanał jest dla mnie nie do zaakceptowania
Jestem przeciwna bajkom dla maluchów, 10-15 min/dzien i ok. Ja nie cierpię słuchac tego, więc na pewno nie będe puszcząc małemu, ja nie. Zobaczymy jak resztaania.g, Magda*, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość