35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dokładnie tak jest..wbrew pozorom alkohol ma niewielki wpływ na jakośc jajeczek. U facetów bardzo szkodliwe jest palenie fajek, ale alkohol nie robi różnicy w wynikach (nie mówię oczywiście o patolach, którzy są non stop na fali i rodzą się dzieci potem z FAS)...Heretyczka wrote:poczytaj sobie o wpływie wieku na jajeczka
alko to przy tym pikuś
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
reńka ja pierdziu....boję się o Twoje dzieci....Reni wrote:
Reni, ComeToMeBaby, efcia, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Pospalabym jeszcze z dwie godzinki.
Kkisiel, o ktorej podgladanie ? Kciuki
8:45
Nie moge sie doczekac , ale strasznie sie denerwuje
SolarPolar, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!
Solar, Boźka o to to to własnie !Mam przyczynę rośnięcia mojego tyłka!Przez bajki w dzieciństwie
A najlepsze bajki dla mnie to wszelkie czeskie ,wilk i zajc i wszelakie bajki Walta Disneya(pluto wymiatał )
Kisiel kciukasy Nie nerwuj się bo wszystko bedzie gitara
.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
bry!
kciuki i kegle za dzisiejsze wizyty i zabiegi zaciśnięte
kawa zrobiona mocna i czarna ale chyba bym się w niej musiała wykąpać żeby się obudzić, jakoś spać nie mogłam bo mi gorąco było a normalnie to mnie trzęsie febra 24/7
dziwniej i dziwniej
już mi się po nocach studenty śniom że grupy mam po 30 osób i imion zapamiętać nie mogę a głos posłuszeństwa odmawia, to chyba 'z radości' że dziś kolejne grupy zaczynają
nick nieaktualny, BISCA, Magdala, efcia, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
Jezde porannie!
Biszkopcie, wzywales?
Dzis mam dzien pieknosci, najpierw fryzjer, pozniej kosmetyczka. Wieczorem wybieram sie na sushi z corka, otworzyli knajpke niedaleko nas i tam sa lodeczki z sushi!
Najfajniejsza zabawa! 
Przy sniadaniu mialam polityczna spinke z rodzicami, bo glosowali na PISiorow, no jakzesz mnie wkurzyli... Swoja niewiedza, albo wiedza, zbudowana na jakichs szmatlawych gazetach. Dramat. Z 2 strony, ten wlasnie elektorat (70 + ) tak chyba ma, niestety...
Ja chce do domuuuuuuuu!!!!!!
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, megan8, gosia7122, Mega, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Wyspane?
Ja dziś o dziwo wyspana, chociaz ściągnęłi mnie z łózka o 6.00 bo KUba basen ma 20 minut wczesniej. Ale korki! gorsze niż w zeszlym roku, masakra
Trzymam kciuki za potrzebujące
Aasiula, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, tak, szok. My mieliśmy w bloku jak Hubi miał 2 lata i KUba 7 lat to starszy chciał non stop oglądać to. Ale zaraz się wyprowadziliśmy i nie kupowaliśmy żadnej tv sat. teraz mamy kablówkę od kilku miesięcy, Hubi chce oglądać Disney Channel, ale na szczęście nie ma czasu. Też beznadzieja totalna, takie amerykańskie pranie mózgu z piszczącym dubbingiem. Ale kablówkę mamy tylko w salonie, także on nie ma u siebie w pokoju.Magda* wrote:a to jest racja,ja jestem przerażona,jak bylysmy w polsce z Nadią to ona ogladala cartoon network u babci,normalnie zgroza,dobrze ze Nadia juz duża ale młodszemu dziecku bym nie pozwoliła ogladac,a to przesłanie w tych kreskówkach tez jakies pokrecone i dziwne,sorry ale ten kanał jest dla mnie nie do zaakceptowania
Jestem przeciwna bajkom dla maluchów, 10-15 min/dzien i ok. Ja nie cierpię słuchac tego, więc na pewno nie będe puszcząc małemu, ja nie. Zobaczymy jak reszta
ania.g, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość