35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:od czapy?? no co Ty
ja teraz boję się przełączyć na kanał dziecięcy, bo tam bajki są przerażające albo odmóżdżające..no może oprócz Maszy, bo w niej zakochałam się
W sumie... jak czasami ogladam w pracy z malym to wlos sie jezy na glowie...iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyReni wrote:od czapy?? no co Ty
ja teraz boję się przełączyć na kanał dziecięcy, bo tam bajki są przerażające albo odmóżdżające..no może oprócz Maszy, bo w niej zakochałam sięiwcia77, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bajke czy muze?
bo ja uwielbiam Bolero - Ravela granego przez orchiestre z NY- jest moc
Bajke, bajke.
Najwieksza moc jest przy Bethovenie (dla mnie osobiscie).
A moj best of the bests numer z powaznej to Claire de lune Debussego. Jakos mnie tak chwyta za serce.
Zreszta moim zdaniem I dla mnie, muzyka powazna jest najbadziej sercoszczypacielna.iwcia77, Magda*, efcia, SolarPolar, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Bajke, bajke.
Najwieksza moc jest przy Bethovenie (dla mnie osobiscie).
A moj best of the bests numer z powaznej to Claire de lune Debussego. Jakos mnie tak chwyta za serce.
Zreszta moim zdaniem I dla mnie, muzyka powazna jest najbadziej sercoszczypacielna.Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:moze przesada,moze nie,ale jak szanse nie sa wielkie,to warto zrobić cos by dopomoc losowi.
a poza tym to poczytaj sobie o wplywie alkoholu na jajeczka,
na pewno nie jest to bez znaczenia
alko to przy tym pikuśBozia3 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
boskie
jutro puszcze Ivo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 22:49
efcia lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a moj Ivo zasypia przy cyruliku sywilskim
szok...
Mnie to nie dziwi. Kiedys pracowalam w domu, gdzie dzieci do obiadu sobie Bacha wlaczaly.
A dzieci czesto lubia taka muzyke. Puszczaj mu dalej.iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Hej
dziś zaliczyłam kolejny monitoring - pęcherzyk ma 18 mm. Ginka mówi, że za mały przyrostmartwię się, że jajo nie będzie zbyt dobrej jakości. W środę mam inseminację.
Dziewczyny czy spotkałyście się z diagnozą, że pęcherzyk pomimo stymulacji zbyt wolno rośnie? Czym to może być spowodowane?BISCA, iwcia77, efcia, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Hej
dziś zaliczyłam kolejny monitoring - pęcherzyk ma 18 mm. Ginka mówi, że za mały przyrostmartwię się, że jajo nie będzie zbyt dobrej jakości. W środę mam inseminację.
Dziewczyny czy spotkałyście się z diagnozą, że pęcherzyk pomimo stymulacji zbyt wolno rośnie? Czym to może być spowodowane?
Stresuje Cie niepotrzebnie. Jajko moze rosnac ok 2mm/dobe wiec do srody bedzie ok.iwcia77, Luna76, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Mnie to nie dziwi. Kiedys pracowalam w domu, gdzie dzieci do obiadu sobie Bacha wlaczaly.
A dzieci czesto lubia taka muzyke. Puszczaj mu dalej.Magdala lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a bylas kiedys w Weronie na spektaklu ( opera) w Arenie? mialam okazje byc na " Turandot"....mowe mi odjelo ...zajebiscie bylo..spiewaja i graja bez glosnikow...rewelka - polecam
Nie bylam tam nawet pod balkonem Julii, a co dopiero na takim fajowskim spektaklu.
Wierze. Musialo byc boskie.iwcia77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny