35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Tak a nowy sasiad od ktorego tak pieknie sie odgrodzilam pali w piecu kosem i wszystkimi smieciami. A dym prosto do mojego i sasiadki domu sie wdziera. Systematcznie mnie zatruwa i moje jajka! Prowadzi warsztat samochodowy bez zgody, dom jeszcze nie jest oddany komisyjnie do zamieszkania, komin ma za nisko i pali syfem . Co robic drogie brawo?
Polarku, może skarbówka sie nim zainteresuje? a może sanepid?
kurcze nie mam pomysłu, ale podpytam bo mam siostre w sanepidzie, moze do nich takie rzeczy sie zgłaszaSolarPolar lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Alis - wrocilas na stale czy na chwile?
Mimbla - niech Mimblak zostanie na dluzej!
Misiek - wierze w twoje jajka i magie medycyny.
Paszczak, lacze sie w bolu, powrot do pracy to jest jakis dramat...
Wakacji mam juz dosc, mieszkanie u rodzicow to jest porazka, wytrzymam jeszcze pare dni, ale w samolocie to chyba bede musiala kogos zjechac, zdeby dac upust emocjom. A ze do tego mam PMS to kumacie...
Nawet nic do prasowania nie mam, kruca fuks...
Dziobak ,przeczytałam że będziesz musiała kogoś zajechać"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 22:15
efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
to, że jesteśmy w miarę normalne po bajkach dzieciństwa - to bardzo dziwne...
Same smutne i jakieś żarłoczno okrutne one były....jak nie dziewczynka z zapałkami, to kopciuszek z macochą, wilk pożerający kapturka, czarownica od Jasia i Małgosi - wciąż ktoś kogoś chciał zjeść...
iwcia77, Magdala, BISCA, moremi, efcia, kkisia, SolarPolar, kapturnica, pierwiastka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bromba byla dobra ,rumcajs fajna bajka ale u mnie narazie nie ma ogladania telewizji
póżniej z Nadią jeszcze raz je przerabilysmyach i jeszcze pyza na polskich drogach,to bardzo mało pamietam,ale jakiś sentyment jest-widziałam nawetksiążkę o pyzie w empiku kilka lat temu,może sie tym razem pokuszę i kupie dla juniora.Niech zna polskie bajki,a co ! od małego go na patriotę wychowam
iwcia77, BISCA, moremi, megan8, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:a je te wszystkie czeskie lubiłam i rumcajs i żwirek i muchomorek i makowa panienka
póżniej z Nadią jeszcze raz je przerabilysmyach i jeszcze pyza na polskich drogach,to bardzo mało pamietam,ale jakiś sentyment jest-widziałam nawetksiążkę o pyzie w empiku kilka lat temu,może sie tym razem pokuszę i kupie dla juniora.Niech zna polskie bajki,a co ! od małego go na patriotę wychowam
, ja Ivo pokaze oprocz tych co wymienilas "zaczarowany olowek", "pomyslowy dobromir"
Magda*, BISCA, moremi, megan8, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Zbiera na wypasiony, gamerski komputer, ale w koncu uzbiera przeciez...
nie wiem jakie ma kieszonkowe skoro wystarcza jej na odkładanie i swoje inne wydatki
ale kompy raczej tanie nie są więc jest szansa, że zanim uzbiera, to zdąży iść do pracyiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja tam lubiłam wilka i zająca, pszczółkę maję, misia uszatka i lolka i bolka..
krecik też obleci
mis uszatek - oblecial
krecik- miszczjak on jojczyl to ja plakalam
wogole to mi jest szybciej napisac ktorych niecierpialam niz napisac ktore bardzo mi sie pofdobalyBozia3, Mega, megan8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ja wam mowie te wszystkie bajki naszych czasow to byly od czapy.
od czapy?? no co Ty
ja teraz boję się przełączyć na kanał dziecięcy, bo tam bajki są przerażające albo odmóżdżające..no może oprócz Maszy, bo w niej zakochałam sięiwcia77, Magda*, efcia, moremi, kkisia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:o miś uszatek ,kultowy a piosenki na dobranoc z uszatka to zawsze bedzie mi siedziała w głowie
i czolowke z " byl sobie czlowiek"
Magda*, Magdala, megan8, SolarPolar, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Magdalala- ja nie pamietam ani Bromby ani Barbapapy...szukalam ostatnio po polsku i nie znalazlam nigdzie....
/QUOTE]
https://www.youtube.com/watch?v=1NJ17Epjh6giwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:iwcia77 wrote:Magdalala- ja nie pamietam ani Bromby ani Barbapapy...szukalam ostatnio po polsku i nie znalazlam nigdzie....
/QUOTE]
https://www.youtube.com/watch?v=1NJ17Epjh6g