35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Alis - wrocilas na stale czy na chwile?
Mimbla - niech Mimblak zostanie na dluzej!
Misiek - wierze w twoje jajka i magie medycyny.
Paszczak, lacze sie w bolu, powrot do pracy to jest jakis dramat...
Wakacji mam juz dosc, mieszkanie u rodzicow to jest porazka, wytrzymam jeszcze pare dni, ale w samolocie to chyba bede musiala kogos zjechac, zdeby dac upust emocjom. A ze do tego mam PMS to kumacie...
Nawet nic do prasowania nie mam, kruca fuks...Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
Wykończy mnie ta młodzież z tymi firmowymi modnymi gadżetami
Jeden męczy mnie od maja o iPhonea ale oczywiście z nielimitowanym internetem, drugi o plecak Vans. Buuuu, ja nie chcę by dorastali, takie maluszki sa najlepsze)
iwcia77, efcia, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moja corka zaczela sama zarabiac kase, wiec na wszystko sobie odklada. Troche mnie to martwi, bo jak sobie kupi komputer ( bo na niego zbiera ), to juz jej wiecej nie zobacze ( poza porami posilkow
)
Doradź jej jakiś wypasiony, będzie dłużej zbierałaiwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Moja corka zaczela sama zarabiac kase, wiec na wszystko sobie odklada. Troche mnie to martwi, bo jak sobie kupi komputer ( bo na niego zbiera ), to juz jej wiecej nie zobacze ( poza porami posilkow
)
iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pewnie jest, tak jak w Małym księciu gdzie gówniarz chodzi bez opieki starych, gada z lisem i onanizuje się pod różą - on z Puchałkiem mógłby przybić sobie piątkę
Myślę, że Muminy też są podejrzane i trzeba będzie je przeanalizować z księdzem, psycho i resztą ekspertek
Ja wam mowie te wszystkie bajki naszych czasow to byly od czapy.
Pamietacie Brombe (dyplomowana specjalistka od mierzenia i ważenia), Glusia, Gzdzacze ( zielone stworki o pomarańczowych skrzydłach, zamieszkujące wszechświat bardzo mały, jednak czasem spotykający się z naszym
) I Fikandra zakochanego w Malwince?
Albo Barbapapa I Barbamama ?
Na Kolargolu zawsze plakalam, bo ta piosenka smutna byla.
A Maja to byla normalnie Moda na sukces w wersji dla dzieci.
iwcia77, macduska, Mimbla, moremi, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Magdalala- ja nie pamietam ani Bromby ani Barbapapy...szukalam ostatnio po polsku i nie znalazlam nigdzie....
Koralgol- tragiczny
Maja- okej
Bromba jest na yt ale pt. Tajemnica szyfru Marabutaiwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a dzisiaj to sie usmialam z mojego Ivo...dalam mu cycka bo jakos tak sie dziwnie zachowywal jak go nosilam na rekach, odwracal glowe w strone cycka i usta otwieral..no to mu dalam ..dziumdzial, ciamkal, przygryzal ( bolalo) az w koncu sie oddalil glowa , spojrzal na sutka , wzial go w palce i krecil, ciagnal jak guzik..ja sie tak chichralam , ze az on sam zacal sie smiac i tak we dwojke mielismy korbe z zabawy sutkiem
efcia, Bozia3, Magda*, Mega, kapturnica, mama78 lubią tę wiadomość