35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Iwcia77, polecam Ci książki T. Jansson zwłaszcza "Dolinę Muminków w Listopadzie". (Ja bajki tv słabo pamiętam, pewnie to i lepiej, przez ten smętny motyw na fujarce, i bardzo szare to wszystko było..).
W Dolinie Muminków nie ma ras...faux pas, rasizm jest be. Są różne trolle, żyją obok siebie, pochodzenie niektórych jest całkiem niejasne, niektóre są porzucane, znajdowane pod liśćmi, adoptowane. Każdy jest inny. Kluczowym momentem w życiu każdego trolla jest nadanie mu imienia. To jest opisane w "Opowiadaniach z Doliny Muminków".Mimbla lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:plis..nie...chyba nie doroslam do tych bajek jeszcze ...po opisie stwierdzam , ze jest jakas glebia , przeslanie.....poczekam moze na Ivo
pewnie jest, tak jak w Małym księciu gdzie gówniarz chodzi bez opieki starych, gada z lisem i onanizuje się pod różą - on z Puchałkiem mógłby przybić sobie piątkę
Myślę, że Muminy też są podejrzane i trzeba będzie je przeanalizować z księdzem, psycho i resztą ekspertek
iwcia77, moremi, Mimbla, Dziobak, kkisia, Bozia3, efcia, Mega, BISCA, kapturnica, sandra80, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
o jejuśku Magda Ty zaraz rodzisz
a jak jeszcze teraz czytamy o cholestazie i ewentualnym wpływie na dziecko,
to nabieramy ochoty by poprosić w wcześniejszą indukcję porodu
boimy sie ewentualnego niedotlenienia.dorbie lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwcia czy na zdjęciach to jest to samo dziecię?
jakieś takie czarne ślepia mazawsze miał takie? Po tatusiu?
po tatusiu a jakze by inaczej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 21:09
moremi, Magda*, kkisia, Reni, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Alis - wrocilas na stale czy na chwile?
Mimbla - niech Mimblak zostanie na dluzej!
Misiek - wierze w twoje jajka i magie medycyny.
Paszczak, lacze sie w bolu, powrot do pracy to jest jakis dramat...
Wakacji mam juz dosc, mieszkanie u rodzicow to jest porazka, wytrzymam jeszcze pare dni, ale w samolocie to chyba bede musiala kogos zjechac, zdeby dac upust emocjom. A ze do tego mam PMS to kumacie...
Nawet nic do prasowania nie mam, kruca fuks...iwcia77, Mimbla, kkisia, Alis, Magda*, dorbie, Bozia3, efcia, BISCA, moremi, paszczakin, Sabina, SolarPolar, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Polarku, Muminkowa uda się...
Trzeba być dobrej myśli...
A ja u mamy oglądam 14letniego kota bo mamcia pojechała wczoraj do znajomych i wraca jutro.. Kocor tak steskniony leży u mnie na kolanach.. Zbieram się zaraz do domku..iwcia77, pierwiastka, kkisia, Mimbla, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Zapytalam ale wynik amh i inhibiny B byl dla niego wazniejszy:-( a ktoras pisala ze np w Angli w ogole tego nie robia? Prawda to?
Robia. Ja dostalam skierwanie ze szpitala panstwowego na zbadanie amh.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Alis - wrocilas na stale czy na chwile?..
Chętnie bym została, ale musiałybyście obiecać, że nie będziecie skrobać wiecej niż 5 stron dziennie, bo inaczej nie dam rady czytać. Ewentualnie ktoś by mi mógł streszczenia robićDziobak, iwcia77, Mimbla, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
idę do łóżka, trzeba załadować sobie kulki Utrogestanowe na dobranoc i poleżeć żeby we mnie wsiąkły....dopada mnie już na max zmęczenie, zestresowana jednak byłam bardzo i teraz to wyłazi..
Paszczakin, życzę żeby z synkiem to nie było nic poważnego. Może infekcja wirusowa się przyplątała, sezon niestety sprzyja. Posyłam moc gorących fluidów.
pa pa, do jutradorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Wykończy mnie ta młodzież z tymi firmowymi modnymi gadżetami
Jeden męczy mnie od maja o iPhonea ale oczywiście z nielimitowanym internetem, drugi o plecak Vans. Buuuu, ja nie chcę by dorastali, takie maluszki sa najlepszeDziobak, iwcia77, efcia, Mimbla, Mega, BISCA, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość