35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polecam, wystawiaja opery przez cale lato ( Aida, Traviata, Carmen , Turandot, Cyrulik Sywilski) akustyka zajebista bez mikrofonow, jest klimat az ciary przechodzaMagdala wrote:Nie bylam tam nawet pod balkonem Julii, a co dopiero na takim fajowskim spektaklu.
Wierze. Musialo byc boskie.
takze jak kiedys bedziesz na wakacjach w Italii to koniecznie pojdz na taki spektakl
Magdala lubi tę wiadomość
-
No, niezla produkcja dzisiaj

Misiek, plan jest. Nie rozkminaj. Dzialaj wg planu. Ja forum nie opuszcze dopoki Ty nie zajdziesz. I Reni. I Wacia, Sabcia, Mega, Magdala, Kkisia, Hera, Burszta, Krycha, Paszcza, Simba, Kometa, Luna, Efcia , Pierwiastka , Gretka, Bozia, Megan ...
Dziobak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 23:04
megan8, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, SolarPolar, macduska, krycha.stara, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, Luna76, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:No, niezla produkcja dzisiaj

Misiek, plan jest. Nie rozkminaj. Dzialaj wg planu. Ja forum nie opuszcze dopoki Ty nie zajdziesz. I Reni. I Wacia, Sabcia, Mega, Magdala, Kkisia, Hera, Burszta, Krycha, Paszcza, Simba, Kometa, Luna, Efcia , Pierwiastka , Gretka, Bozia, Megan ...
Dziobak ?
Ne zapomnij Biszkopcie o Biszkopcie.
To sobie nottesik zalozysz do wykreslania po kolei. Czerwonym olowkiem. Moremi Ci jakis rzuci.
moremi, BISCA, iwcia77, efcia, kkisia, SolarPolar, macduska, pierwiastka, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:No, niezla produkcja dzisiaj

Dziobak ?
Bisca, ale że co za rok znikniesz z foruma
BISCA, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Jakiś dziwny ten lekarz. Mi przy stymulacji owulacja przesunęła się prawie o tydzień, a jak na razie była to najlepsza owulacjaLuna76 wrote:Hej
dziś zaliczyłam kolejny monitoring - pęcherzyk ma 18 mm. Ginka mówi, że za mały przyrost
martwię się, że jajo nie będzie zbyt dobrej jakości. W środę mam inseminację.
Dziewczyny czy spotkałyście się z diagnozą, że pęcherzyk pomimo stymulacji zbyt wolno rośnie? Czym to może być spowodowane?
Dobranoc
Jutro znowu wypływamy
iwcia77, efcia, Magdala, BISCA, Magda*, kkisia, Dziobak, paszczakin, Luna76, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:Bisca, ale że co za rok znikniesz z foruma

Nie, zmienimy nazwe. Cos w stylu : skuteczne sposoby antykoncepcji + 35
Albo, prasowanie i sprzatanie, wiedzmy + 35
Cos sie wy mysli
iwcia77, efcia, Magda*, megan8, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH