35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Nie bylam tam nawet pod balkonem Julii, a co dopiero na takim fajowskim spektaklu.
Wierze. Musialo byc boskie.takze jak kiedys bedziesz na wakacjach w Italii to koniecznie pojdz na taki spektakl
Magdala lubi tę wiadomość
-
No, niezla produkcja dzisiaj
Misiek, plan jest. Nie rozkminaj. Dzialaj wg planu. Ja forum nie opuszcze dopoki Ty nie zajdziesz. I Reni. I Wacia, Sabcia, Mega, Magdala, Kkisia, Hera, Burszta, Krycha, Paszcza, Simba, Kometa, Luna, Efcia , Pierwiastka , Gretka, Bozia, Megan ...
Dziobak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 23:04
megan8, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, SolarPolar, macduska, krycha.stara, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, Luna76, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:No, niezla produkcja dzisiaj
Misiek, plan jest. Nie rozkminaj. Dzialaj wg planu. Ja forum nie opuszcze dopoki Ty nie zajdziesz. I Reni. I Wacia, Sabcia, Mega, Magdala, Kkisia, Hera, Burszta, Krycha, Paszcza, Simba, Kometa, Luna, Efcia , Pierwiastka , Gretka, Bozia, Megan ...
Dziobak ?
Ne zapomnij Biszkopcie o Biszkopcie.
To sobie nottesik zalozysz do wykreslania po kolei. Czerwonym olowkiem. Moremi Ci jakis rzuci.moremi, BISCA, iwcia77, efcia, kkisia, SolarPolar, macduska, pierwiastka, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:No, niezla produkcja dzisiaj
Dziobak ?
Bisca, ale że co za rok znikniesz z forumaBISCA, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Hej
dziś zaliczyłam kolejny monitoring - pęcherzyk ma 18 mm. Ginka mówi, że za mały przyrostmartwię się, że jajo nie będzie zbyt dobrej jakości. W środę mam inseminację.
Dziewczyny czy spotkałyście się z diagnozą, że pęcherzyk pomimo stymulacji zbyt wolno rośnie? Czym to może być spowodowane?
Dobranoc
Jutro znowu wypływamyiwcia77, efcia, Magdala, BISCA, Magda*, kkisia, Dziobak, paszczakin, Luna76, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:Bisca, ale że co za rok znikniesz z foruma
Nie, zmienimy nazwe. Cos w stylu : skuteczne sposoby antykoncepcji + 35
Albo, prasowanie i sprzatanie, wiedzmy + 35
Cos sie wy mysliiwcia77, efcia, Magda*, megan8, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny