35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWybaczcie! Krowa że mnie nie wychowana, zapomnialam powiedzieć dzień dobry
A gdzie Simba? A Paszczak? Pani chyba listy nie sprawdza i się dziewuchy leniaBISCA, efcia, kapturnica, Aasiula, kkisia, paszczakin, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Jestem
jajca rosną jak szalone
na usg więcej niż ostatnio
Od dziś cetrotide
następny podgląd w czwartek o 11:50
Punkcja najprawdopodobniej w sobotęefcia, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Wybaczcie! Krowa że mnie nie wychowana, zapomnialam powiedzieć dzień dobry
A gdzie Simba? A Paszczak? Pani chyba listy nie sprawdza i się dziewuchy leniaBISCA, efcia, paszczakin, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula, baba mózgu nie ma. W życiu nie słyszałam tak durnego tłumaczenia. A nie jednak słyszałam. Jak mi facet z podporządkowanej wjechał w bok to tłumaczył policjantom " no przecież nie będę się rozglądał dziesięć razy"
ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, efcia, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Magdala, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Suszki w formie makow sa tez w wersjach bezrybnych.z warzywami, awokado , serkiem filadelfia.w sumie to moje ulubione.
Jak mi beta wyjdzie pozytyw to sie bede martwicmoze tak ocipieje ze szczescia ze zadne suszki nie beda miec znaczenia...
Poki co pije kawe z mlekiem.kulki zaladowane,jedyny dziwny moment to jak musze falde znalezc na brzuchu zeby wbic Prolutex...na codzien tak walcze zeby jej nie bylo:).milego spotkania tylko uwazajcie na podsluchy bo z sowami to roznie bywa;))BISCA, Reni, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, efcia, Aasiula, kkisia, pierwiastka, moremi, Bozia3, Magdala, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Suszki w formie makow sa tez w wersjach bezrybnych.z warzywami, awokado , serkiem filadelfia.w sumie to moje ulubione.
Jak mi beta wyjdzie pozytyw to sie bede martwicmoze tak ocipieje ze szczescia ze zadne suszki nie beda miec znaczenia...
Poki co pije kawe z mlekiem.kulki zaladowane,jedyny dziwny moment to jak musze falde znalezc na brzuchu zeby wbic Prolutex...na codzien tak walcze zeby jej nie bylo:).milego spotkania tylko uwazajcie na podsluchy bo z sowami to roznie bywa;))
dzień dobry dobrydzień
kisia super że jajaca somefcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry, kisiel - ładna produkcja, hoduj dalej
Aasiula, brak słów. Co to za tłumaczenie.
Udanego spotkania życzę, pralinowy ze sowy to ja miałam tort weselny. Jedno piętro. Pyyycha.
Reni, obejrzałam tą bajkę i mnie oko bolało. Takie bajki to dla mnie za dużo wrażeń. I jeszcze to wypiła... Niedobrze mi.
No to co ja tam chciałam... Od owulacji cycki mnie bolą. Codziennie. To już jest naprawdę uciążliwe. Miałam odpuścić, ale chyba jednak sprawdzę progesteron, może mam wyrąbany w kosmos, albo chu wie. I tak muszę się wybrać do laba przed wizytą w klinice i zrobić testa czy żółtaczka mnie ma szansę dopaść czy se mogę żyć spokojnie. I jeszcze chcieli wiedzieć jaką mam grupę krwi. A ja nie wiem. Hmmm... Czy rodzice coś przede mną ukrywają?!dorbie, efcia, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, pierwiastka, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Kisia, kciuki
Wkurwa mam, nie wiem dlaczego.
Chyba dziś światowy dzień wkurwa jest bo i mnie dopadł.Mimbla, Sabina, Aasiula, pierwiastka, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie dzis glowa bolala i zaraz ide wystawic sie na slonce , na maly spacerek zlapac troche witaminy "d".
sandra80, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny