35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:mnie trzyma od wczoraj, więc coś na rzeczy musi być
nie bendem lubićdziś to się nawet zastanawiam czy to nie starość aby, ale sobie przypomniałam, że wczoraj w Tesco musiałam dowód pokazywać jak kupowalam piwo to chyba nie jest źle
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, BISCA, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:I prosze sie jeszcze wstrzynac
Najwczesniej poniedzilek badz wtorek
( prawdopodobny transfer )
I oczywiscie dziekuje za wszystkie kciuki itd
no tak Jej wyjmą Tobie włożąComeToMeBaby, kkisia, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Po kawe bylam.
Umowlam sie na dzis, poniewaz koncza mi sie czopki progesteronowe I chcialam pogadac o laparoskopii.
Oczywiscie zalamka, bo ostatni moj zapis ze szpitala z kliniki nieplodnosci maja z marca. Czyli w szpitalu burdel I zadnych info nie przeslali z osttniej mojej wizyty dwa tyg temu. No coz.
W przychodni juz od wejscia informacje, ze dzis lekarzom asystuja studenci I jezeli ktos sobie nie zyczy, to prosze powiedziec w recepcji. Ja sobie zyczylam, bo pomyslalam, ze moze to mi sie oplacic. Po (dlugiej) rozmowie ze studentka medycyny poszlysmy do lekarza, gdzie ona zreferowala moj przyppadek I dostala chyba zaliczenie. Nastepnie doctor wypisal mi recepte na kolejne 4op progesterone (u nas sie placi za recepte, nie za ilosc lekow naniej wyszczegolnionych-jest stala cena I sa to grosze w porownaniu ile placilam za progesterone od prywatnego gina). Na koniec zostawilam sobie amh. Jojczyl, jojczyl, ale wypisal. To bylo jedyne badanie, ktore szpitala nie refunduje I kosztuje stowke, wiec tym bardziej sie ciesze.
I obiecal wrazie ciazy zeby od razu przybiec I od razu mnie skieruje w odpowiednie miejsce do opieki. Jak na niego trafie nastepnym razem.
Takze mam mily dzien, bo zalatwilam co potrzebowalam.
Aaaa. Kisia ja mysle o Twoich jajkach.sandra80, ComeToMeBaby, moremi, pierwiastka, paszczakin, kkisia, Mimbla, Bozia3, ania.g, SolarPolar, BISCA, gosia7122, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Tutaj ma być dzisiaj. Jutro ma wiatr słabnąć. W każdym razie stoimy. Chłopaki poszli na plażę w poszukiwaniu bursztynow, a ja na pokładzie jod wdycham
Jak ja Ci ZAZDROSZCZE!moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
I to jest relaksing .
Mlody spal 2godziny we wozku przed domemgrzejąc sie w promieniach a ja wyciągłam leżak i z kawa w jednej ręce a knigą w drugiej łapałam dawki witaminy D.
Pogoda jak marzenie ,słonce świeci , jest ciepło ale nie upalnie jak w lecie(normalnie bede chyba miec traumę jeśli chodzi o upały )Taka pogoda powinna być zawszeMagdala, moremi, Aasiula, Bursztyn, sandra80, anna maria, kkisia, dorbie, ania.g, SolarPolar, Natka_79, gosia7122, efcia, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no tak Jej wyjmą Tobie włożą
teraz Magdy kolejka
Magdala, sandra80, kapturnica, Aasiula, kkisia, dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Tfu! Wolę drugą połowę października
teraz Magdy kolejka
jak będą robić zakłady na Twój poród to obstawiam 23.10 to najpiękniejsza data w życiu mymkapturnica, dorbie, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Reni mam nadzieje, ze przede wszystkim Tobie sie uda bo powinno i nie ma wyjscia . Tak sobie postanowilam ze siedze tu do Twojej i Bursztyna ciazy a potem musze zaprzestac. Przeniose sie na FB co by towarzysko sie udzielac.
to jeszcze ze 20 lat, bo ja chyba jak B. Sienkiewicz
Bozia3, Reni, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobbry
Nie nadrobie, nie ma szans, mignelo mmi tylko ze Kiska hodowle pelna para uprawia, wiec posylam energie dobra
Renkowi tez- w sprawie pracy
Reszty nie ogarniam- wizyty, stymulacje i inne dzieciorobne (i nie tylko) czynnosci- wspieram wszystkie Was kobitypierwiastka, sandra80, kapturnica, kkisia, Bozia3, BISCA, Aasiula, gosia7122, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I to jest relaksing .
Mlody spal 2godziny we wozku przed domemgrzejąc sie w promieniach a ja wyciągłam leżak i z kawa w jednej ręce a knigą w drugiej łapałam dawki witaminy D.
Pogoda jak marzenie ,słonce świeci , jest ciepło ale nie upalnie jak w lecie(normalnie bede chyba miec traumę jeśli chodzi o upały )Taka pogoda powinna być zawsze
zazdraszczamkapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I to jest relaksing .
Pogoda jak marzenie ,słonce świeci , jest ciepło ale nie upalnie jak w lecie(normalnie bede chyba miec traumę jeśli chodzi o upały )Taka pogoda powinna być zawszekapturnica lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej!
miałam dziś telefon ze szpitala,wyniki w sprawie cholestazy przekazali
hm,nie wiem jak sie to ma do badań w polsce typu alat i aspat,bo mi badali poziom soli kwasów żółciowych w watrobie.Norma jest do 10 a ja jestem na granicy normy bo mam 10,4 Powiedziano mi ze lekarstw nie musze brać ,ale mam być uważna co do ruchów dziecka,no i mam na KTG jeżdzić,nie wiem jak częśto 1 tygodniu chyba.
Zakup sobie może detektor tętna płodu, ja miałam bo młody był pępowiną owinięty, fajna sprawa, a człowiek spokojniejszy.efcia lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:prosz!
KKisia 06.10
Kkisia 08.10
Asiula 08.10
kkisia 10.10
Sabina 14.10
Mimbla 15.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 41 dni do zakończenia Visanne (06.10)
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni, gratuluje smoczka. I sie zglaszam na czerwiecReni lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Reni, gratuluje smoczka. I sie zglaszam na czerwiec
Alis, obys miala moc przepowiadaniabo to, co u reni na liscie to plan. porody wpisujemy na porodowke
kapturnica, kkisia, krycha.stara, sandra80, moremi, ania.g, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość