35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:oj Krycha, ty chyba już powinnaś wogóle nie pić
Hyhyhyhyefcia, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Piję zbożówkę
Pasuje?
No i powiedz, dobre no nie? Dziwne ale dobre
Ja jakoś nie przepadam za faszerowanymi oliwkami. Pewnie dlatego, że używam często do sosów czy surówek, do mięsa albo na kanapki. Wolę po prostu wydrylowane. I wolę zielone, są wyrazistsze w smaku.dorbie lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale to trzeba mieć wysublimowane kubki smakowe. Myślisz, że takie posiadasz?
sandra80, Reni lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ComeToMeBaby wrote:Hehe, jedna z nas na pewno tak, druga na pewno nie.
hu noł, takie połączenie jak dla mnie to tylko cionżoweComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Heh, pasuje
No i powiedz, dobre no nie? Dziwne ale dobre
Ja jakoś nie przepadam za faszerowanymi oliwkami. Pewnie dlatego, że używam często do sosów czy surówek, do mięsa albo na kanapki. Wolę po prostu wydrylowane. I wolę zielone, są wyrazistsze w smaku.
a moje ulubione to włoskie zielone - takie duże, nie wiem co to za odmiana
kupowałam je w Almie, ale juz dawno ich nie było
no i masz, Kometa narobiłaś mi ochotyAasiula, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kurdę, jak pomyślę o jutrzejszym IUI to mnie w brzuchu skręca - stresuję się, a to niedobrze, stres nie sprzyja. Wypiłam "lampę"! grzańca coby lepiej spać, ale i tak jestem lekko spięta. A co jutro będzie... ech zazdroszczę tym, którzy potrafią uporać się ze spiną
ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, efcia, ania.g, kkisia, iwcia77, Alis, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:hu noł, takie połączenie jak dla mnie to tylko cionżowe
można się będzie zainteresować jak powiem, że jem kanapkę z majonezem i ketchupem razem. Tego bowiem nie cierpię. I o tym wiem. A o oliwkach do kawy nie wiedziałam
no to już wiem, że całkiem całkiem hyhy
Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość