35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:co to buling?
to jest takie cos, co na poczatku odczuwal jedynie nasz byly prezydent.
teraz moze to odczuwac kazdy prawdziwy Polak..Simba, Bozia3, krycha.stara, kapturnica, kkisia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jaka cionża??
naprawde myslałas że jesteś w cionży?
nie jesteś-dlatego spadła
więc nawet nie rób żadnych testów
tak napisałam dla pzreciwwagi wszystkich pocieszajacych ciot
Ale ja lubie pocieszajace cioty.Bozia3 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:w rejs wypłynęła, ale torbe szpitalna zabrała
na morze? torba?
na cholerę jej tam torba?
trzeba było zabrać poradnik "przyjęcie porodu w weekend"Bozia3, krycha.stara, caffe, kkisia, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ale ja lubie pocieszajace cioty.
z pocieszen zawsze sa ujemne testy.....to dlatego że one wszyskie udają że takie zyczliweBozia3, Magdala, Reni, kkisia, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
otóż Ksiondzu Andżeju...proszę nie siać zamętu, a wspierać swoje owieczki...Jesteś Kaznodzieją - a co wyprawiasz???
Posłuchałam Cię dziś rano...zadzwoniłam do sklepu i Pani w Twoim tonie odpowiedziała mi to samo....
Ale, że ja jestem, jaka jestem...pojechałam do sklepu osobiście.. a tam miły Pan - wziął dokument...sprawdził w bazie - odnalazł tę reklamację i nr nowego paragonu -wydrukował mi duplikat, a potem przyjął reklamację kolejną.
Ponieważ to juz druga reklamacja i dziecku zdążyła urosnąć noga - wystąpił o nie przesyłanie nowych butów - a zwrot gotówki...do 14 dni przeleją mi kasę - hehe
także ten...dzisiaj 7 - a to moja cyfra...Heretyczka, Simba, Alis, ania.g, Reni, paszczakin, caffe, Magdala, SolarPolar, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Bursztyn, BISCA, efcia, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:otóż Ksiondzu Andżeju...proszę nie siać zamętu, a wspierać swoje owieczki...Jesteś Kaznodzieją - a co wyprawiasz???
Posłuchałam Cię dziś rano...zadzwoniłam do sklepu i Pani w Twoim tonie odpowiedziała mi to samo....
Ale, że ja jestem, jaka jestem...pojechałam do sklepu osobiście.. a tam miły Pan - wziął dokument...sprawdził w bazie - odnalazł tę reklamację i nr nowego paragonu -wydrukował mi duplikat, a potem przyjął reklamację kolejną.
Ponieważ to juz druga reklamacja i dziecku zdążyła urosnąć noga - wystąpił o nie przesyłanie nowych butów - a zwrot gotówki...do 14 dni przeleją mi kasę - hehe
także ten...dzisiaj 7 - a to moja cyfra...krycha.stara, Bozia3, Reni, caffe, kkisia, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tez nie wiem, ale widze, ze sie baletnica nakreca, jakby na pozytwce caly dzien stala
Ech bo juz bym chciala popatrzec w te oczeta moich dzieci.
Pozatym ja jeszcze nie przechodzilam tak naprawde etapu nakrecania sie. W zyciu. To moj pierwszy raz.krycha.stara, Reni, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
WaryjOtki
Az żal ,że nie mam czasu sie dołączyc ...Ale miło poczytac co wymyslacie .
Paszczul znaczy sie poczęta córka ??Bozia3, sandra80, krycha.stara, Magdala, paszczakin, kkisia, macduska, Aasiula, efcia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Czekam w poczekalni. M uwinął się w 7 min!!! Wyszedł uśmiechnięty z pokoiku
Heretyczka, Bozia3, sandra80, krycha.stara, Magdala, Reni, caffe, SolarPolar, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, beates, BISCA, efcia, gosia7122, Mega, malgos741, satori, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dzień dobry. Czekam w poczekalni. M uwinął się w 7 min!!! Wyszedł uśmiechnięty z pokoiku
Luna76, krycha.stara, caffe, Magdala, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na obróbkę żołnierzy. Dziś o 10:00 przyszło dwóch kominiarzy, żeby komin sprawdzić. Jeśli inseminacja sie uda, znaczy ze kominiarze rzeczywiście przynoszą szczęście. A za kciukasy i keglasy podziękuje za 2 tyg.
krycha.stara, Magdala, Reni, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, beates, BISCA, efcia, gosia7122, Mega, malgos741, satori, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Czekamy na obróbkę żołnierzy. Dziś o 10:00 przyszło dwóch kominiarzy, żeby komin sprawdzić. Jeśli inseminacja sie uda, znaczy ze kominiarze rzeczywiście przynoszą szczęście. A za kciukasy i keglasy podziękuje za 2 tyg.
twixy bendomComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dzień dobry. Czekam w poczekalni. M uwinął się w 7 min!!! Wyszedł uśmiechnięty z pokoiku
7 to liczba dzisiejszego dniakkisia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Czekamy na obróbkę żołnierzy. Dziś o 10:00 przyszło dwóch kominiarzy, żeby komin sprawdzić. Jeśli inseminacja sie uda, znaczy ze kominiarze rzeczywiście przynoszą szczęście. A za kciukasy i keglasy podziękuje za 2 tyg.
a swojom drogą to szkoda, że im swojego komina sprawdzić nie dałaś przed tą IUILuna76, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale zauwaz ze zachodza te znienacka tylko
z pocieszen zawsze sa ujemne testy.....to dlatego że one wszyskie udają że takie zyczliwe
Jak znienacka tylko zachodza. To po czlonek ja tu siedze?
I jak zajsc znienacka?krycha.stara, kapturnica, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Heretyczka wrote:swoja droga w tym stanie na morzu to odwaga czy brak wyobrazni?
ja nie wiem, bo mnie poród na morzu łapie i bez ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:34
krycha.stara, kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość