35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
w naszym ojczystym języku nie potraficie? czy chcecie popisać się znajomością obcego?
Mimbla, ComeToMeBaby, Iwone, moremi, macduska, Dziobak, krycha.stara, SolarPolar, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wygrałam, wygrałam! Wiedziałam z czym pinda wyjedzie. Pinda - twoje docinki już są nudne. Jesteś aż za bardzo przewidywalna. No ale nie dziwię się, większość twojego mózgu zajmuje się tworzeniem nowych kont. Zauważyłam jednak, że już ta kreatywność nie najwyższych lotów. Pinda 1, Pinda 2, Pinda 3... Musi się starzejesz.
megan8, Reni, moremi, Mimbla, Mega, Berenika, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wygrałam, wygrałam! Wiedziałam z czym limerykpinda wyjedzie. Pinda - twoje docinki już są nudne. Jesteś aż za bardzo przewidywalna. No ale nie dziwię się, większość twojego mózgu zajmuje się tworzeniem nowych kont. Zauważyłam jednak, że już ta kreatywność nie najwyższych lotów. Pinda 1, Pinda 2, Pinda 3... Musi się starzejesz.
-
Dziobak wrote:Talentow w klasie jak mrowkow!
Pare sie tam po katach pochowalo i nie napisalo nic... Hmmm, w zasadzie to byl dobrowolny konkurs, ale... Sprzet do lewatywy sie kurzy, oj kurzy...
Mysle, ze nie da sie wylonic zwyciezcy. Mnie osobiscie najbardziej podobaly sie wierszyki Waci i to zupelnie nie dlatego, ze ma byc synowa mojej corki.
Dobranoc paniom, ide do lozka z Jo Nesbø.
Był sobie raz Dziobak
I mu się stopnie pokrewieństwa popieprzyłykrycha.stara, Iwone, Dziobak, Reni, paszczakin, Simba, Berenika, iwcia77, satori, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
pinda3 wrote:dzięki....znaczy trafiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 00:16
ComeToMeBaby, Mimbla, ivf-ivf, Reni, paszczakin, Simba, kapturnica, Mega, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Oj tam, tesciowa, synowa.
A ty nie dodalas miasta i pobite gary!
Był sobie raz Dziobak z trójwsi
I mu się stopnie pokrewieństwa popieprzyłyDziobak, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny