35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak nie biorę antków to tak cierpie, u mnie podczas @ tylko ketonal działa..z bólu brzucha potrafię gwizdnąc o podłogę. Wszyscy mówili że po porodzie to się zmieni...zmieniło się na małe krwawienie lecz ból taki sam.
A temperatura się nie przejmuj...pamietam jak jak podczytywałam posty i chyba to elfowi tempka walnęła w dół a ciąża byłaSabina, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
anulka1978 wrote:J
U mnie @ brak ale martwi mnie moja temperatura
U Ciebie pieknie w górzekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
AGA ja przed antykoncepcją nie mialam nigdy jazdy z bólem czy obrzmieniem piersi (tylko @ długa), potem na anty to wiadomo, wypas... ale jak odstawilam to przed @ wlasnie bol brzucha, miednicy, krzyża... jakis obłęd
bóle jak przy pordzie, lżejsze ale jednak z tym mi sie kojarza
-
*aga* wrote:Mam pytanie dziewczyny, w sobotę idę na 18 do chrześnicy- ile teraz się daje kasy, nie chcę przegiąć w żadną stronę
*aga*, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Tak przez pazdziernik i listopad przeczytałam wszystko...zamiast ksiązki drążyłam forum
Tak właśnie myślałam że z 500 zł jej dam i kwiaty...oby za szybko za mąż nie wychodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:31
Bozia3, Mimbla, Sabina, BISCA, Berenika, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dziobak wrote:Oesu, powaga? To ile daje się na wesele??
moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Tak przez pazdziernik i listopad przeczytałam wszystko...zamiast ksiązki drążyłam forum
Tak właśnie myślałam że z 500 zł jej dam i kwiaty...oby za szybko za mąż nie wychodziłaznasz nas chyba trochę - co? czy po całości się nie pitoli - kto jest kto?
*aga*, moremi, krycha.stara, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Tak 3/4 sytuacji pamiętam
chciałam wiedzieć co i jak zanim się zalogowałam legalnie
. Teraz wiem że po każdej burzy wstaje słońce
Bozia3, Dziobak, Sabina, BISCA, moremi, krycha.stara, iwcia77, Simba, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór