35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:Ja nie czytalam i nie chce mi się
*aga*, anulka1978, Berenika, moremi, krycha.stara, iwcia77, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Cycków nie mam
Kubusia uwielbiamw majtkach czy bez
jest mega
Ide sie ogarnac i trzeba z psami isc... nic ale to nic mi sie sie nie chcei wszystko mnie wkurza
zwłaszcza jęczący pies (on juz gotowy do wyjscia, idziemy, teraz, natychmiast)
paBozia3, Sabina, *aga*, moremi, iwcia77, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dobry sie z Paniami.
W weekend absorbowal mnie dom, a teraz babcia. ☺ No i chyba będzie zyc kobiecina. Także z magnesami się wstrzymujemy. ☺
Zjadlam grzanki z żółtym serem na śniadanie, na lunch bedzie pasta z pomodorami, a wieczorem to sie jeszcze zastanawiam co podać. Wiem, że na weekend beda gołąbki ☺. Po paszczowemu. ☺
Pozatym dowalilo nam lekkim mrozem. Nie takim rzecz jasna jak w pl, ale samochody skrobac trzeba. Normalnie zimno jest. I zanim człowiek zakuta sie w te wszystkie warstwy odzienia to i do pracy mozna się spóźnić ☺
Milego dnia baby. Biore babcie na spacer.Sabina, *aga*, BISCA, Dziobak, Iwone, paszczakin, moremi, iwcia77, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
SolarPolar wrote:Ja jednak musze zmienic swoje zycie. Pszczoly, spacery po polach i lasach nawet z 3 psami, pielenie ogrodka, robienie wekow i z dala od ludzi. Niech to moje dziecko szybciej rosnie:-)
Ok. Podzielimy się. To jest tez moje życie. Nie kradnij. ☺*aga* lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry sie z Paniami.
W weekend absorbowal mnie dom, a teraz babcia. ☺ No i chyba będzie zyc kobiecina. Także z magnesami się wstrzymujemy. ☺
Zjadlam grzanki z żółtym serem na śniadanie, na lunch bedzie pasta z pomodorami, a wieczorem to sie jeszcze zastanawiam co podać. Wiem, że na weekend beda gołąbki ☺. Po paszczowemu. ☺
Pozatym dowalilo nam lekkim mrozem. Nie takim rzecz jasna jak w pl, ale samochody skrobac trzeba. Normalnie zimno jest. I zanim człowiek zakuta sie w te wszystkie warstwy odzienia to i do pracy mozna się spóźnić ☺
Milego dnia baby. Biore babcie na spacer.*aga*, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wątek od niedawna czytam od samego początku, doszłam do strony 90.
Z roku 2013-go podobała mi się konwersacja o zielonym jęczmieniu, ogóreczniku, wiesiołku na śluz...
Był nawet motyw z (cyt) "glutem" z siemienia lnianego, dodawanym do owsianki... ale nie pamiętam czyjego autorstwa, tzn wolę nie wspominać bo zaś będzie że wywołuję wilka z lasu.
No i zauważyłam, że niektórzy likwidując konta wykasowali też swoje posty. Pozostali tylko w cytatach..Przez to momentami trudno się czyta.
Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Byłam sklepie...zimno buro i ponuro. Zachciało mi się łazanek...kapusty w sklepie niet- kobieta w sklepie mówi mi że będzie w czwartek...tylko nie wiem czy smak mi nie minie
Mimbla ale jak się człowiek wkręci to wciaga jak dobra książka...tyle akcji.
Mi najbardziej podobała się zima zeszłego roku co moment nowa ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:26
BISCA, Mimbla, Bozia3, Jastra, kapturnica, moremi, krycha.stara, iwcia77, Simba, malgos741, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bozia3 wrote:to się teraz możesz do tego spokojnie przyznać, bo trochę zmieniły się zwyczaje - dawniej by Cię tu doceniono mocno za przeczytanie i orientację w wątku, musiałabyś nam opowiedzieć jakie masz cycki, czy Kubuś Puchatek to zbok i jeszcze kilka innych pikantnych szczegółów...
Bozia3, moremi, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Wracam już. Na tarczyce zwiększona dawka euthyroxu
Mam recepty i ruszamy w lutym od nowego cyklu. Będzie finansowo bolałoBISCA, *aga*, Mimbla, ivf-ivf, Sabina, Bozia3, Dziobak, Jastra, Berenika, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, gosia7122, beates, iwcia77, Simba, malgos741, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość