X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Ja nie czytalam i nie chce mi się :P
    to się teraz możesz do tego spokojnie przyznać, bo trochę zmieniły się zwyczaje - dawniej by Cię tu doceniono mocno za przeczytanie i orientację w wątku, musiałabyś nam opowiedzieć jakie masz cycki, czy Kubuś Puchatek to zbok i jeszcze kilka innych pikantnych szczegółów...

*aga*, anulka1978, Berenika, moremi, krycha.stara, iwcia77, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak 3/4 sytuacji pamiętam :-) chciałam wiedzieć co i jak zanim się zalogowałam legalnie :-) . Teraz wiem że po każdej burzy wstaje słońce ;-)
    Prawda! ;-)
    A propos słońca. Jakie mam brudne oknaaaaa!

Bozia3, *aga*, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak 3/4 sytuacji pamiętam :-) chciałam wiedzieć co i jak zanim się zalogowałam legalnie :-) . Teraz wiem że po każdej burzy wstaje słońce ;-)

Ale ściemniasz :-P

*aga* lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ale ściemniasz :-P

Dzień bez ściemniania dniem straconym :-P

moremi lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie czytałam, zaraz sobie zerknę kiedy był pierwszy wpis...

Uhm, 2012 rok :-) 3lata z hakiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:43

moremi lubi tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycków nie mam :P
    Kubusia uwielbiam :P w majtkach czy bez :) jest mega :P

Ide sie ogarnac i trzeba z psami isc... nic ale to nic mi sie sie nie chce :/ i wszystko mnie wkurza :/ zwłaszcza jęczący pies (on juz gotowy do wyjscia, idziemy, teraz, natychmiast)

pa :)

Bozia3, Sabina, *aga*, moremi, iwcia77, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy hardkorami i jedziemy na dwór. Jest - 12, ale boskie słońce.
    Narka!

*aga*, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry sie z Paniami.

W weekend absorbowal mnie dom, a teraz babcia. ☺ No i chyba będzie zyc kobiecina. Także z magnesami się wstrzymujemy. ☺

Zjadlam grzanki z żółtym serem na śniadanie, na lunch bedzie pasta z pomodorami, a wieczorem to sie jeszcze zastanawiam co podać. Wiem, że na weekend beda gołąbki ☺. Po paszczowemu. ☺

Pozatym dowalilo nam lekkim mrozem. Nie takim rzecz jasna jak w pl, ale samochody skrobac trzeba. Normalnie zimno jest. I zanim człowiek zakuta sie w te wszystkie warstwy odzienia to i do pracy mozna się spóźnić ☺

Milego dnia baby. Biore babcie na spacer.

Sabina, *aga*, BISCA, Dziobak, Iwone, paszczakin, moremi, iwcia77, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak przez pazdziernik i listopad przeczytałam wszystko...zamiast ksiązki drążyłam forum :-)
    Boziuniu,jak dobrze, że ja tu jestem od niedawna :P

*aga*, BISCA, Bozia3, Iwone, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja jednak musze zmienic swoje zycie. Pszczoly, spacery po polach i lasach nawet z 3 psami, pielenie ogrodka, robienie wekow i z dala od ludzi. Niech to moje dziecko szybciej rosnie:-)

Ok. Podzielimy się. To jest tez moje życie. Nie kradnij. ☺

*aga* lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dobry sie z Paniami.

W weekend absorbowal mnie dom, a teraz babcia. ☺ No i chyba będzie zyc kobiecina. Także z magnesami się wstrzymujemy. ☺

Zjadlam grzanki z żółtym serem na śniadanie, na lunch bedzie pasta z pomodorami, a wieczorem to sie jeszcze zastanawiam co podać. Wiem, że na weekend beda gołąbki ☺. Po paszczowemu. ☺

Pozatym dowalilo nam lekkim mrozem. Nie takim rzecz jasna jak w pl, ale samochody skrobac trzeba. Normalnie zimno jest. I zanim człowiek zakuta sie w te wszystkie warstwy odzienia to i do pracy mozna się spóźnić ☺

Milego dnia baby. Biore babcie na spacer.
    Oszczędź. Proszę. Zaraz mnie język do odbytnicy poleci :P

*aga*, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ok. Podzielimy się. To jest tez moje życie. Nie kradnij. ☺
    O komarach pamięta? ;)

anulka1978, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek od niedawna czytam od samego początku, doszłam do strony 90.

Z roku 2013-go podobała mi się konwersacja o zielonym jęczmieniu, ogóreczniku, wiesiołku na śluz..;-).
    Był nawet motyw z (cyt) "glutem" z siemienia lnianego, dodawanym do owsianki... ale nie pamiętam czyjego autorstwa, tzn wolę nie wspominać bo zaś będzie że wywołuję wilka z lasu ;-).

No i zauważyłam, że niektórzy likwidując konta wykasowali też swoje posty. Pozostali tylko w cytatach..Przez to momentami trudno się czyta.

Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam sklepie...zimno buro i ponuro. Zachciało mi się łazanek...kapusty w sklepie niet- kobieta w sklepie mówi mi że będzie w czwartek...tylko nie wiem czy smak mi nie minie ;-)

Mimbla ale jak się człowiek wkręci to wciaga jak dobra książka...tyle akcji.
    Mi najbardziej podobała się zima zeszłego roku co moment nowa ciąża ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:26

BISCA, Mimbla, Bozia3, Jastra, kapturnica, moremi, krycha.stara, iwcia77, Simba, malgos741, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to się teraz możesz do tego spokojnie przyznać, bo trochę zmieniły się zwyczaje - dawniej by Cię tu doceniono mocno za przeczytanie i orientację w wątku, musiałabyś nam opowiedzieć jakie masz cycki, czy Kubuś Puchatek to zbok i jeszcze kilka innych pikantnych szczegółów...
    Nadal aktualne.

Bozia3, moremi, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam już. Na tarczyce zwiększona dawka euthyroxu
    Mam recepty i ruszamy w lutym od nowego cyklu. Będzie finansowo bolało

BISCA, *aga*, Mimbla, ivf-ivf, Sabina, Bozia3, Dziobak, Jastra, Berenika, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, gosia7122, beates, iwcia77, Simba, malgos741, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, wkoncu <3 :-)

Witam sie

Mimbla, *aga*, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooooo
    Ale się cieszę

*aga*, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, Simba, malgos741, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak boli głowa że nie moge się za gwaltownie ruszyc bo idzie jajo wtedy znieść :/
    Ogarnęłam w domu i ogarnęłam siebie... czas iśc na pole z psami...

Aga u mnie tez pochmurno i w dodatku sypie śnieg
    Gorąco mi i źle

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mam recepty i ruszamy w lutym od nowego cyklu

Super :)

f2w33e3k4fqom8sd.png
‹‹ 13015 13016 13017 13018 13019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ