35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja mam pytanie.
Otóż od 8 dc aż do dzisiaj czyli 19 dc plamię, już 12 dni.
Pierwszy raz w życiu mam takie schizy. Pominąwszy czas po hsg, czy histroskopii ale wtedy to było zrozumiałe.
12 dc byłam u gina, stwierdził że była owu około dwóch dni wcześniej, znalazł płyn w zatoce, 11mm endometrium i tyle. Wtedy to.plamienie jakby ustawalo więc mię drużyna tematu. Zresztą to było wtedy jak Młody miał rezonans.
Potem rozkręciło się na nowo i trwa w mniejszym lub większym nasileniu do dziś.
Czy szanowne ekspertki mają jakiś pomysł o co kaman? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Wacia nie mam pomyslu, wiec pewnie trzeba zwalic na stres
U mnie w tym cyklu tez byly dlugie plamienia po @ , ale nie az takie, bo do 11dc
U mnie @ trwała 4 dni, potem było czysto a od 8 się zaczęły plamienia. Chwilami tak obfite jak @. -
Bozia3 wrote:Od Annasza do Kajfasza...mądrusiu
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Wacia moja kumpela miała plamienia przez cały miesiąc okazało się że miała torbiel ..dostała progesteron na 3miesiące i kontrola .. po kłopocie..
Leć do ginka ja bym nie czekała coś jest nie tak ...01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Wacia moja kumpela miała plamienia przez cały miesiąc okazało się że miała torbiel ..dostała progesteron na 3miesiące i kontrola .. po kłopocie..
Leć do ginka ja bym nie czekała coś jest nie tak ...
Byłam u gina po 5 dniach plamienia. Nie dopatrzył się torbieli.
Do mojego gina najszybciej za tydzień dam radę. Chyba żeby jutro do starego pojechać? Hmmmmmalgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hexe1 wrote:mogłabys byc czasami miła
to nie boli
Oj Hera, Hera... Co ty wiesz o byciu miłym?BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Wacia, ja tez mysle, ze to niedomoga progesteronu. Ja mam tez takie plamienia, fakt, ze w 2 fazie cyklu, ale progesteronu zawsze na styk. Ale obstawiam tez wysoka PRL.
bym skonsultowała u ginaSabina lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter